2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ayyy inşallah o günleri de görürüz. Bu arada huysuz dediğin bebiş bu mu :) nası güzel gülüyo maşallah allah hep güldürsün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gerçekten çok huysuZ
İnanmazsınız ağlamadan mızırdabmadan durduğu an çok az
2gündür böyle. Anlamıyorum ve bunalıyorum anlamadığım için
Offf yaaa hergün birşey çıkıyor

Off kıyamam epey kızarmış çevresi falan yaaa
Bilmem ki normal mi değil mi pofff inşallah normaldir amaa
Bak akan patlayan bile oldu o bile normalse bence sorun yoktur ama göstermek gerekebilir gene de
Poff hakikaten her gün birşey çıkıyo her günn:26:

Valla canım ya daha yemek yerken aşılar sorunsuz oldu şükür dedim dilimi ısırsaydım keşke:) valla doktora gitmekten bıktım artık gitsemmi bilemedim yoksa patlamasını mı bekleyim

Teşekkur ederim cnm evet sogani verdim eline çok hoşuna gitti :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkur ederim cnm evet sogani verdim eline çok hoşuna gitti :)

Evet benm kzıımda çok seviyor😃ayrıca antibiyotik hemde haha birmüddet sonra kokla agZları buram buram soğan kokuyor oyyss misler kurban olurm Bütün bebişlere rabbm bahtlarını açık etsin

Hareketler yaptıkları bebekten bebeğe farkediyo kesinlikle.eylül çok hareketli dr döner bu yakında dedi şuan tam tur yuvarlanıyo yerde.yattıgı yerden epeyce kendini kaldırıyo kahkaha atıyo yürüttüğümde adım atıyo. Ama dün bi arkadaşımın kızı geldi 9.ayda henüz yan bile dönmemiş hiç adım atamıyo vs. Yani gelişimle ilgili değil bence gayet sağlıklı ama tembelmiş.o yüzden bebekleri kıyaslamak pek dogru değil bence

Bu kadar açlığa bu enerjisi nerden geliyo bu kızın merak ediyorum maşallah diyim :))

Son düzenleme:
Kızlar bide bi önerim var.
yavaş yavaş ek gıdaya geçiyoruz herkes yaptıgı tarifleri paylaşsa biz gecenlere ve geçicek olan annelerede yardımcı olur ?

Canm bn beslenme programı paylaştm herkes istedi ama ilgilenen olmadı 😃

evet çok tatli oluyo yüzünü ekşitiyo...amin canim hepsine saglik versim acilarini yokluklarini göstermesin..bide sana hipp mamayi sorucaktim benim oglum aptamill yiyodu ama yemiyo resmen tükürüyo hipp organik diye biliyorum ama bi haber okudum gdo var felan diye bunla ilgili bilgin varmiydi cnm

Evet tatlm sayfadada söyledim ayrıca bizde aşle olarak sağlıçıyı babam sağlık grp başkanı oyüzden tüm gıdalarla ilgili hemen bilgim oluyor apnatil birçok seri piyasadan toplatıldı aşırı glikoZ(şeker) dolayısı ile en sağlıklı iki mama hipp ve hero baby canm hipp organik beslenmede kilo aldrmada çok iyi tek yönü yaptm hemen yemesi laZm 20 dk aonra mayalaşır çnki organik olduğu için rengide daha sarımsıdır hero babyde sağlıklj yaptktan 1 saat içinde tüketilmeli 😄

ben daha geçmedim. doktorum 5. ayda diyor. ama geçince yazarım bol bol...ben bi komşumuzun tarifine bayılıyorum. bebişi 7 aylıkken falan yapıyordu. yaza tazecik meyveler çıksın yapıcam ben de.
şimdi, tarif şu;
yarım şeftali, 2-3 adet kayısıyı blendrda çekiyor, üstüne bikaç tane cici bebe atıyor. kıvamını bebişinin hoşuna gidecek şekilde hazırlarsın. komşum sabah cici bebe saati yapmıştı onu da böyle veriyordu. 1 yaştan önce inek sütü tüketilmemeli ya. komşumun bebişinin de çok hoşuna gidiyordu bu şapur şupur yiyordu.

Teşekkür ederim canim bende hipp alicam artik biberon olarak ne kullaniyorsun ben Philips avent kullaniyorum ama almak istemiyor artik

Teşekkür ederim canim bende hipp alicam artik biberon olarak ne kullaniyorsun ben Philips avent kullaniyorum ama almak istemiyor artik

Rica ederim canm evde 2 çeşit biberon kullanıyorm dr bronws ve chico ikisindende çok memmunm

Ayrca biberon yerine emzik ucunuda değiştirip deneyebilirsn genelde uclarla ilgilidir o canm

Ben deneyebiliriim:) ama cici bebe kesinlikle önerilmiyo.onun yerine Hipp organik bisküvi kullanıyoruz biz :) teşekkürler tarif için bende yazıyım bugün yaptıgımızı

İnanırım inanırım, benim kızım da aynen öyle 3-4 gündür emzik emiyo biraz rahatladı ama ondan da bıkıcak bugün sinyallerini verdi.
Anlamamak, yardımcı olmamamk zaten insanı mahfediyor çok iyi anlıyorum Ben nerdeyse hergün arabasına atıp gezdiriyorum 1-2 saat zaman geçirmek için ona da iyi geliyor çıkabiliyosan tavsiye ederim.

Tencereye bi tavuk but 1 küçük kereviz patates ve havuç koyup suyunu koyup haşlıyoruz. Sebzeler iyice yumuşayınca blendırda püre haline getiriyoruz pürüzsüz olcak şekilde pütür için erken daha. Kıvam koyu oluyo tabi tavuğun suyuyla kıvamını açıp 1 tatlı kaşıgı zyagı koyuyoruz afiyet olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…