Gerçekten çok huysuZAyyy inşallah o günleri de görürüz. Bu arada huysuz dediğin bebiş bu mu :) nası güzel gülüyo maşallah allah hep güldürsün
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Off kıyamam epey kızarmış çevresi falan yaaaOfff yaaa hergün birşey çıkıyor
Gerçekten çok huysuZ
İnanmazsınız ağlamadan mızırdabmadan durduğu an çok az
2gündür böyle. Anlamıyorum ve bunalıyorum anlamadığım için
Off kıyamam epey kızarmış çevresi falan yaaa
Bilmem ki normal mi değil mi pofff inşallah normaldir amaa
Bak akan patlayan bile oldu o bile normalse bence sorun yoktur ama göstermek gerekebilir gene de
Poff hakikaten her gün birşey çıkıyo her günn:26:
Canm bnm kızımda aynen öyle ve arkadan doktorlar değil dedi ama ucları çıktı sen bakam dktrmar bazen erken olduğu için tanı koymuyorlar sen bol bol eline taze soğan pırasa ver kaşısın antibiyotikte alır hem
İlk alt çıksada bazı bebekler istisna olabilir bilemiorm ama benim kızım arkadan diş çıkarıo ve doktor normal dedi bindebir olur dedi ence oğluşun hazrılık yapıyor
Teşekkur ederim cnm evet sogani verdim eline çok hoşuna gitti :)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kızlar bide bi önerim var.
yavaş yavaş ek gıdaya geçiyoruz herkes yaptıgı tarifleri paylaşsa biz gecenlere ve geçicek olan annelerede yardımcı olur ?
Evet benm kzıımda çok seviyor😃ayrıca antibiyotik hemde haha birmüddet sonra kokla agZları buram buram soğan kokuyor oyyss misler kurban olurm Bütün bebişlere rabbm bahtlarını açık etsin
evet çok tatli oluyo yüzünü ekşitiyo...amin canim hepsine saglik versim acilarini yokluklarini göstermesin..bide sana hipp mamayi sorucaktim benim oglum aptamill yiyodu ama yemiyo resmen tükürüyo hipp organik diye biliyorum ama bi haber okudum gdo var felan diye bunla ilgili bilgin varmiydi cnm
Kızlar bide bi önerim var.
yavaş yavaş ek gıdaya geçiyoruz herkes yaptıgı tarifleri paylaşsa biz gecenlere ve geçicek olan annelerede yardımcı olur ?
Evet tatlm sayfadada söyledim ayrıca bizde aşle olarak sağlıçıyı babam sağlık grp başkanı oyüzden tüm gıdalarla ilgili hemen bilgim oluyor apnatil birçok seri piyasadan toplatıldı aşırı glikoZ(şeker) dolayısı ile en sağlıklı iki mama hipp ve hero baby canm hipp organik beslenmede kilo aldrmada çok iyi tek yönü yaptm hemen yemesi laZm 20 dk aonra mayalaşır çnki organik olduğu için rengide daha sarımsıdır hero babyde sağlıklj yaptktan 1 saat içinde tüketilmeli 😄
Canm bn beslenme programı paylaştm herkes istedi ama ilgilenen olmadı 😃
Teşekkür ederim canim bende hipp alicam artik biberon olarak ne kullaniyorsun ben Philips avent kullaniyorum ama almak istemiyor artik
Sen isminimi değiştiinn 😳
Teşekkür ederim canim bende hipp alicam artik biberon olarak ne kullaniyorsun ben Philips avent kullaniyorum ama almak istemiyor artik
ben daha geçmedim. doktorum 5. ayda diyor. ama geçince yazarım bol bol...ben bi komşumuzun tarifine bayılıyorum. bebişi 7 aylıkken falan yapıyordu. yaza tazecik meyveler çıksın yapıcam ben de.
şimdi, tarif şu;
yarım şeftali, 2-3 adet kayısıyı blendrda çekiyor, üstüne bikaç tane cici bebe atıyor. kıvamını bebişinin hoşuna gidecek şekilde hazırlarsın. komşum sabah cici bebe saati yapmıştı onu da böyle veriyordu. 1 yaştan önce inek sütü tüketilmemeli ya. komşumun bebişinin de çok hoşuna gidiyordu bu şapur şupur yiyordu.
Beslenme listesi gönderdim dedin ya ben kaydetmiştim ordan :)Hihihihi😄ivet nerden anladın kızz 😄
Gerçekten çok huysuZ
İnanmazsınız ağlamadan mızırdabmadan durduğu an çok az
2gündür böyle. Anlamıyorum ve bunalıyorum anlamadığım için
Off kıyamam epey kızarmış çevresi falan yaaa
Bilmem ki normal mi değil mi pofff inşallah normaldir amaa
Bak akan patlayan bile oldu o bile normalse bence sorun yoktur ama göstermek gerekebilir gene de
Poff hakikaten her gün birşey çıkıyo her günn:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?