2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

daha doktorum ek gıdaya geçiş konuşması yapmadık bilmiyorum tabii cici bebe olayını. dene bi dicem de daha ortalıkta güzel meyveler yok. çıkınca kendimiz de çok yaratıcı şeyler yapabiliriz ben inanıyorum :))

Ben şuan elma muz armut yapıyorum kuru kayısıyı geceden kaynar suda bekletip blendırdan geciriyorum bide o da iyi oluyo. Yogurtla karıştırıyorum meyve püresini bazen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet bu güzel, yeğenime yapıyorduk biz de... bi de annem ona balık çorbası yapıyordu, ben bile blendrda çekmeden çalıyordum o çorbadan da üstünden geçti 8 yıl hiç meraklanıp bakmadım tarife :)) dur yarın annemden öğrenip onu da yazayım. balık çorbası da faydalı... bol boool omega :))

Yaa bende istiyorum benim kızım daha kahkaha tam atmadı suratsız:) 2-3 gündür birkaç kez kikirdedi ama maymuna döndüm yani bir daha duymak için Allah'ım o bile nasıl güzel geldi kimse bu duygusan mahrum kalmasınn

h.b en iyisi bekleyip görmek galiba,onu zorlamıcam dönmesi için

Bence de her bebeğin gelişimi çok farklı, benim kızım mesela daha 2,5 aylıkken dönmeye ve nesnelere uzanmaya başladı ama başka şeyler gecikti. Şuanda da dönüyor ama yuvarlanmadı mesela henüz. Farklılar yani. Günü gününe haftası hafasına tutmuyo bazı şeyler. Annelik yarı psikopatlıkmış gerçekten anlıyorum benimde şimdiye kadar ne teşhisler koyup ağlamışlığım var hatta Dikkatli ama biraz da rahat olmaz lazım,

Allah esirgesin hepsini, sağlık versin inşallah

ayca da donebiliyordu sirt ustunden yuz ustune
dn ilk defa dndukten sonra bir daha dondu ve birdaha.
boylelikle iki tur döndü.

caganda tam 4.5 aylikti done done tv y kadar giderdi...
bide popoyu kaldirip sanki emeklickmis gibi yapiyor. ama
bildign popo nerdeyse yarm karis kalkiyor...

özlemiştim valla

Bende datlum ama kızıma oda yapıyorm onla meşgülüm dün reklamcılar geldi kocamn şirinlevyaptı ay yelizz bayıldm harika oldu ya resim istermisin😄😄😄😄

İstemem mi :)

Balık 9. Ayda canım sanırımm ama ver tabi lazım olcak :)

Nasıl yaptılar bunu tatlım bu duvar kağıdı mı ? Çok güzel olmuş güle güle kullansın masal:)

Canım Gizoyla Deniz bilir
Ben hergün min 2saat çılartıyorum
Hatta bugün 2sefer çıkarttık. Su an dönüyorız hatta arabadan yazıyorum
Daha asansorde uyuyo parkı ben geziyorum
eve geliyoruz uyanıyo gene huysuz
Temiz hava kesinlikle iyi geliyo
Hiç eve girmek istemiyo
Evi de hep havalandırırım havasız eve tahammülüm yoktur
Ama memnun edemiyoruz paşayı. Ne yapalom öyle böyle büyüyecekler...

hiç de edemeyeceğiz anne olmak böyle birşey galiba:)

Nasıl yaptılar bunu tatlım bu duvar kağıdı mı ? Çok güzel olmuş güle güle kullansın masal:)

Reklam firmasıyla anlaştm duvar kağıdı değil sadece yapıştrma-giydirme diyorlar silinebiliyor antialerjik.Ama daha bitmedi şimdi fosforlar la çevrçeve yapılcak ışık kapılıyekn şirinler parlıycak😄saol datlum😃

Aaa antialerjik olması da süpermiş valla:)

Aaa antialerjik olması da süpermiş valla:)

Aynen canm yaptrdk bakalm gör bak 1-2 yaşına gelsin yırtıp boyuycak masala dayancağını sanmam bunun😄

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…