Süpersin ozaman😄👍👍Beslenme listesi gönderdim dedin ya ben kaydetmiştim ordan :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben deneyebiliriim:) ama cici bebe kesinlikle önerilmiyo.onun yerine Hipp organik bisküvi kullanıyoruz biz :) teşekkürler tarif için bende yazıyım bugün yaptıgımızı
Hihihihi😄ivet nerden anladın kızz 😄
daha doktorum ek gıdaya geçiş konuşması yapmadık bilmiyorum tabii cici bebe olayını. dene bi dicem de daha ortalıkta güzel meyveler yok. çıkınca kendimiz de çok yaratıcı şeyler yapabiliriz ben inanıyorum :))
Tencereye bi tavuk but 1 küçük kereviz patates ve havuç koyup suyunu koyup haşlıyoruz. Sebzeler iyice yumuşayınca blendırda püre haline getiriyoruz pürüzsüz olcak şekilde pütür için erken daha. Kıvam koyu oluyo tabi tavuğun suyuyla kıvamını açıp 1 tatlı kaşıgı zyagı koyuyoruz afiyet olsun :))
Maşallahh çok şeker
Hahah ilahi Gizem:)
O ayakkabılar ne lennnn:)))
Hımm doktora sor mutlaka canım ben şuana kadar hiçbir şey tattırmadım...
Ayyy yavrumm ne güzel sarılmışlar:)
Yavrummm bu aydan başlamış.. Hayat zor tabi:)))
Hoşgeldin... Valla benim kızım da dönemiyor... Ama sesli gülüyor hatta kahkahalar atıyor:))
h.b en iyisi bekleyip görmek galiba,onu zorlamıcam dönmesi için
Benim tahmin ettiğim kişi mi:)
Masalın anası😄😄😄kikiki
özlemiştim valla
Bende datlum ama kızıma oda yapıyorm onla meşgülüm dün reklamcılar geldi kocamn şirinlevyaptı ay yelizz bayıldm harika oldu ya resim istermisin😄😄😄😄
evet bu güzel, yeğenime yapıyorduk biz de... bi de annem ona balık çorbası yapıyordu, ben bile blendrda çekmeden çalıyordum o çorbadan da üstünden geçti 8 yıl hiç meraklanıp bakmadım tarife :)) dur yarın annemden öğrenip onu da yazayım. balık çorbası da faydalı... bol boool omega :))
İnanırım inanırım, benim kızım da aynen öyle3-4 gündür emzik emiyo biraz rahatladı ama ondan da bıkıcak bugün sinyallerini verdi.
Anlamamak, yardımcı olmamamk zaten insanı mahfediyor çok iyi anlıyorumBen nerdeyse hergün arabasına atıp gezdiriyorum 1-2 saat zaman geçirmek için ona da iyi geliyor çıkabiliyosan tavsiye ederim.
Canım Gizoyla Deniz bilir
Ben hergün min 2saat çılartıyorum
Hatta bugün 2sefer çıkarttık. Su an dönüyorız hatta arabadan yazıyorum
Daha asansorde uyuyo parkı ben geziyorum
eve geliyoruz uyanıyo gene huysuz
Temiz hava kesinlikle iyi geliyo
Hiç eve girmek istemiyo
Evi de hep havalandırırım havasız eve tahammülüm yoktur
Ama memnun edemiyoruz paşayı. Ne yapalom öyle böyle büyüyecekler...
Nasıl yaptılar bunu tatlım bu duvar kağıdı mı ? Çok güzel olmuş güle güle kullansın masal:)
Reklam firmasıyla anlaştm duvar kağıdı değil sadece yapıştrma-giydirme diyorlar silinebiliyor antialerjik.Ama daha bitmedi şimdi fosforlar la çevrçeve yapılcak ışık kapılıyekn şirinler parlıycak😄saol datlum😃
Aaa antialerjik olması da süpermiş valla:)
Aynen canm yaptrdk bakalm gör bak 1-2 yaşına gelsin yırtıp boyuycak masala dayancağını sanmam bunun😄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?