Kuzucuk eğlensin boşver yırtarsa yırtsın:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bana da emzirirken doğum kontrol hapı kullanamayacağımı söylediler. en çok 3 aylık iğneyi tavsiye ediyorlar, anne sütünü de arttırıcı bir özelliği varmış. ben 2. ayda 3 aylık iğne yaptırdım evet sütümde etkisini gördüm, sonradan bitti ama( iğnenin tek kötü yanı ilk kullanmada rahim tabakasını inceltip soyduğu için kanama yapıyor, bana bunun lekelenme gibi olacağı söylenmişti ama 1 aysonra benim kanamam baya adet kanaması gibi oldu 15 gün çektim.
cok sevındım ıcının rahatlamasına
artık mııgın uyurken rahat bır uyku cekebılırsın
ama yumurtaların durumunu bende merak etmıyor degılım:)
Anammm aynı endişe bendede vardı kaç gündür baş dönmesi miğde bulantısı bende test yaptım biraz önce çok şükür negatif çıktı
Nasıl sevindim anlatamam çok kolay hamile kalıyorum:-(buda zor bi durum heran ödüm kopuyo 3. Cü için daha çok erken.pöff
Canım Gizoyla Deniz bilir
Ben hergün min 2saat çılartıyorum
Hatta bugün 2sefer çıkarttık. Su an dönüyorız hatta arabadan yazıyorum
Daha asansorde uyuyo parkı ben geziyorum
eve geliyoruz uyanıyo gene huysuz
Temiz hava kesinlikle iyi geliyo
Hiç eve girmek istemiyo
Evi de hep havalandırırım havasız eve tahammülüm yoktur
Ama memnun edemiyoruz paşayı. Ne yapalom öyle böyle büyüyecekler...
Balık 9. Ayda canım sanırımm ama ver tabi lazım olcak :)
Ben şuan elma muz armut yapıyorum kuru kayısıyı geceden kaynar suda bekletip blendırdan geciriyorum bide o da iyi oluyo. Yogurtla karıştırıyorum meyve püresini bazen
valla doktor azaltmaz dedi bana yazdığı hap için burda bi arkadaş da uzun süre kullandım uzun süre de emzirdim dedi onu duyunca rahatlamıştım iğneyi pek düşünmedim cnm . bi doktor olur derken diğeri niye olmaz diyo bu hapa anlamadım :44:
tamam canım teşekkürler. ama inş bi mucize de bana gelmezvalla ben de anlamıyorum bu doktorları hiç. ama birçok kadın hastalıklarım vardı, hatta çok zor hamile kalabileceğim hatta gebelik düşünürsem aşılama yöntemi uygulamamız söylendi birçok doktorda ama ben yine de doğum kontrol hapıyla korunuyordum... aaa bir de baktık piyango:)) hiç beklemediğim düşünmediğim bir anda mucizem oldu. ama 2. yi düşünmüyorum ve doğum kontrol hapının güvenirliliği benim gözümde bitmiştir.
canım her hap aynı özellikte değil. içindeki maddeler değişebiliyor. zaten sana doktorun bir hap önermiş, vardır bi bildiği. bence doktorlarda tıbbi eğitimlerine tecrübelerini ekliyorlar ve bu yüzden bize sanki her doktor farklı söylüyormuş gibi geliyor. eminim onların da iş hayatındaki tecrübeleri yöntemlerini ve tavırlarını etkiliyordur. bence burda herkesin doktorunun dediğini irdelemektense doktoruna güven...
Senin yavruların ne kadan huzur verici köpeklerin bebekleri memnun etmek için neler yaptıgını biliyorum zarar vermiyorlar asla senin kopişlerde uyum içinde Ege ile..Eki Görüntüle 1090145
bunlar da benim yavrular teyzecikler :))
3'ü 1 arada ve en uslu en kahırsızı Ege :))
Arass sen kitap okumayamı başladım kuzumm :) şİMDİ SIRA SİZDE MASAL ANLATMA SIRASI büyüdünüz artık
Yazım tarzından bende anladım hemenHihihihi😄ivet nerden anladın kızz 😄
Kızlar verem aşımız hafif kızarıktı bugün banyoda baktım iyice şişmiş sizce normalmi? Eki Görüntüle 1090315 Eki Görüntüle 1090316
Benim oğlumunda öyle oldu hatta şişti ıltahap oldu banyoda iltahabı aktı dr ve ebe gayet normal öyle olmalı canlı aşı oldugundan dedi..Canım telaş etme akıcak iltahabı daha..
Hıhıı güzelmi ayakkabıları :) arkadaşımın hediyesi oğlum küçük adam oldu paşa inşallah iyi medreselerde okur ahlaklı bir delikanlı olursa kızlarınızdan birine talip oluruzMaşallahh çok şeker
Hahah ilahi Gizem:)
O ayakkabılar ne lennnn:)))
Hımm doktora sor mutlaka canım ben şuana kadar hiçbir şey tattırmadım...
Ayyy yavrumm ne güzel sarılmışlar:)
Yavrummm bu aydan başlamış.. Hayat zor tabi:)))
Hoşgeldin... Valla benim kızım da dönemiyor... Ama sesli gülüyor hatta kahkahalar atıyor:))
Zaten şişko ayaklarına zor soktum AnılOy oy oyyyy
Salatalığın tadını bilmeyen bana bile salatalık yedirir bu sıpaaaa
Timbrlentini koparırıııımmmm
Teşekkur ederiz teyzeleri ali aras ve eylülde çok tatli Massallah Allahim nazarlardan korusun hepsini:)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin yavruların ne kadan huzur verici köpeklerin bebekleri memnun etmek için neler yaptıgını biliyorum zarar vermiyorlar asla senin kopişlerde uyum içinde Ege ile..
Arass sen kitap okumayamı başladım kuzumm :) şİMDİ SIRA SİZDE MASAL ANLATMA SIRASI büyüdünüz artık
Yazım tarzından bende anladım hemen
Hıhıı güzelmi ayakkabıları :) arkadaşımın hediyesi oğlum küçük adam oldu paşa inşallah iyi medreselerde okur ahlaklı bir delikanlı olursa kızlarınızdan birine talip oluruz
Zaten şişko ayaklarına zor soktum Anılayakkabıları olmuyor ayakları çok şişko haha patates ayak..
Bizde teşekkür ederiz teyzesi..Ya ARALIK BEBEKLERİNİN HEPSİ BAŞKA BALL zaten gördükçe içim gidiyor Maşallah hepsine Rabbim nazarlardan korusun..
yesin seni teyzelerrTeyzeler,Teyzelerrr
Aaa çokmu imalı yazdım yoksa😃nasıl anladn valla 👍
Ayy canm teşekkür ederim.Ben sana arada özelden döktüreyim bi şöyle ballı balkı😃Yelizle panpa olduk 😄Sanki yazmıyorsun karşımda konuşuyorsun gibi hissediyorum sen yazı yazınca cevap veremedim sana hiç ama yelizle yazılarınızı okuyordum
yesin seni teyzelerr
Senin yavruların ne kadan huzur verici köpeklerin bebekleri memnun etmek için neler yaptıgını biliyorum zarar vermiyorlar asla senin kopişlerde uyum içinde Ege ile..
Yazım tarzından bende anladım hemen
Hıhıı güzelmi ayakkabıları :) arkadaşımın hediyesi oğlum küçük adam oldu paşa inşallah iyi medreselerde okur ahlaklı bir delikanlı olursa kızlarınızdan birine talip oluruz
Zaten şişko ayaklarına zor soktum Anılayakkabıları olmuyor ayakları çok şişko haha patates ayak..
Bizde teşekkür ederiz teyzesi..Ya ARALIK BEBEKLERİNİN HEPSİ BAŞKA BALL zaten gördükçe içim gidiyor Maşallah hepsine Rabbim nazarlardan korusun..
Benim kuzu yine hasta
Kahrımdan ölücem en sonunda o kadar koruyorum biri geliyor hooppp grip bulaştırıp gidiyor
Yine birinden bulaştı alerjıden burnu akıyo sanmıştık ama gripmiş ve Aliye bulaştı bugün öksürdü birkaçkez
Yarın dr götürücem.
Oğlum hasta omasın düşmesin artık Allah'ım Amin..
Ali bu ay kiloda almamış 7600 100 gram filan almış yani ama ebe ek gıda için erken dedi..
Zayıfladı kuzum hala huysuz ama sohbet edip bütün gün oyunlar oynayınca pek neşeli bugün misafirim vardı ve tüm gün Ali ile konuştu oyun oynadı kuzum çok mutluydu bugün hep beni görmekten sııldı babasıda evdeydi birsürü nazlar yapıldı tabi yavrum ya Rabbim herkesin yavrusuna sağlık sıhhat versin inşallah..
Benim kuzu yine hasta
Kahrımdan ölücem en sonunda o kadar koruyorum biri geliyor hooppp grip bulaştırıp gidiyor
Yine birinden bulaştı alerjıden burnu akıyo sanmıştık ama gripmiş ve Aliye bulaştı bugün öksürdü birkaçkez
Yarın dr götürücem.
Ali bu ay kiloda almamış 7600 100 gram filan almış yani ama ebe ek gıda için erken dedi..
Zayıfladı kuzum hala huysuz ama sohbet edip bütün gün oyunlar oynayınca pek neşeli bugün misafirim vardı ve tüm gün Ali ile konuştu oyun oynadı kuzum çok mutluydu bugün hep beni görmekten sııldı babasıda evdeydi birsürü nazlar yapıldı tabi yavrum ya Rabbim herkesin yavrusuna sağlık sıhhat versin inşallah..
geçmiş olsun canım inşallah bi an önce iileşir yavrun. hasta olup da bebişlere yaklaşanlara çok kızıyorumBenim kuzu yine hasta
Yarın dr götürücem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?