2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Uzun oldu farkindayim bende koyduk bir kere adaş :) kitap okumaya devam ediyoz, insallah faydasi olur canim bicir bicir benimle konussa cok mutlu olurum oncden evde birisiyle telefonla konusana kadar kendi sesimi duymazdim :) oglum sayesinde eve ses geldi hemde oyle boyle degil

Kiyaslamak konusunda etrafimdakiler degilde ben daha kotuyum bebegin 20 gunluktu bu yakinlarimiz bize geldi benimki sabahtan aksama kadar agladi, onlarin bebegi emdi uyudu emdi uyudu benden 15 gun once dogum yapmist, birde bana oyle emzirme boyle emzir soyle tut gazini cikar falan demislerdi aksam delirmistim aglamistim hungur hungur sanirim o gunden sonra psikolojik olarak etkilendim her ay cok guzel kilo aliyor bebekleri gece boyuncada uyuyor hala masallah allah banada nasip etsin.. Guzel guzel emen bebekleri kiskaniyorum resmen

Canim nerde oturuyorsun sen, ben calismiyorum evdeyim :) ama beraber cocuk bakicak bir arkadas isterim acikcasi saka bi yana cok incesin sag olasin ben kendi cocuguma zor bakiyorum, bir baskasina teklif etmeyi aklima bile getiremem masallah sana

Anladım canım..teoriyle pratiğin kesişmediği bir durum olmuş seninki... Olsun herşey yine beveklerimiz için sen de doktoranın sonuna gelmişin zaten... İnşallah dediğin gibi büyürler ve kıymet bilirler

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…