Prensesin annesi ben Ali'yi bırakabilirim sana
Bütün gün mahfediyo beni evde iş yapamıyorum yemek te yiyemiyorum açlıktan ölücem en sonunda
Alide zafer iaretli bir poz verir :) sürekli sürekli ağlıyor çocuk ya ağlarken gülüyo güldümü
Bugün arkacaşım aradı alıp ben bakıcam çocugu nasıl zayıflatmışsın diye dedim allll
Getr canm bakarm masalda çok zor bibebek ağlama hastalığı var hep ağlar ama düzen hastasıyımdır az çok yola soktm korkmam bakmaktan elbet zafer benm olur ben aksine nie kilo alıom ya siz nasl zayflıosnuz ben masalla yemek yapıorm ütü herşeyi sıkıldıkça mekan değişioz😄
Bakarm kuzum getr sen bakim alimi ya ali senmi paşa benmi derim😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
küçükköyü bilmem mi sürekli geçiyoruz gop merkeze giderken, hatta eşimin orda sevdiği bi kaç yer ver canı istediğinde illa gider ordan alır üşenmez 5-10 dklık yol özel arabayla ztn bize.. merak ettim nerelisin genelde trakyalı ve göçmen ağırlıklıdır o civarlar..
Bi tarafimiz goçmen annem o yuzden dogma buyume orali :) biz baba tarafindan kastamonluyuz canim :) suanda erzincanli oldum
Canm getr bana ben bakarm kuzuna😃valla bak
:) canım benimkini getirsem başına depresyona sokar seni:)
baktim mesaj yokkkk:44:
meltem msjini yeni gordummmmm
:) canım benimkini getirsem başına depresyona sokar seni:)
İlk ikigüm sokar aonra nehire bi bakarsn agzı bi karş keyflenmiş sakin nehircik olmş
Anladım canım..teoriyle pratiğin kesişmediği bir durum olmuş seninki... Olsun herşey yine beveklerimiz için sen de doktoranın sonuna gelmişin zaten... İnşallah dediğin gibi büyürler ve kıymet bilirler
İlk ikigüm sokar aonra nehire bi bakarsn agzı bi karş keyflenmiş sakin nehircik olmş
:)istanbula gelince yanına kesin gelicem tatlım masalı mıncıklamak için sende nehire bi el sürersin:)
:)istanbula gelince yanına kesin gelicem tatlım masalı mıncıklamak için sende nehire bi el sürersin:)
Muhakkak bekliorm zaten kuzum seni😃nehirime ellemek mi okadrckmı sen getr sıpayı bi okyup üfleyim ben onu😀😀
oyy ne güzel cvp verdin öyle, ben de aynı şeyi kv ye söylemek istemiştim kızım onun kucağında ağlayınca ama söyleyememiştim
Canım çaresiz bıraktı bu alerji beni anneme söylyorum ama zayıf diye taktı offfff, bende ücretsiz izin alabilirdim ama akademik olunca üstlerin ne derse o, asistanım sonuçta akademik ortam çok zor of of of
Kızlar moralim bozuk bana akıl verin nolur, biliyorsunuz ben çalışıyorum bebeğime annem bakıuor, sütü sağıyorum yetmiyor mama veriyoruz ama tabi mamamız alerji maması tadı kötü bizim bebeğin en aon tercihi bu çok ackıkırsa zorla alıuor , uykuda filan veriyorduk, annem çıcuğu ağlata ağlata zorla veriyor hırs yaptı, bir kaç kere gördüm elinden aldım yapma ane içim dayanmıyor dedim, sonra eşime sordum ben yokken nasıl veriyor yinw ağlatıyormuş, memeyi reddeden çocuk geceleri memeden ayrılmıyor emmese bile bana yapışık. Anneme en sonunda dayanamadım anne sen bu çocuğu korkutuyorsun bırak zatıf olsun yemesin ne yapayım dedim, korktuğu için gece bna ypışıyo belki dedim küstü bana bir sürü şey söyledi uyummasının sebebi ben dwğilim bğırıp da dövmüyorum ya dedi al çocuğunu psikologa götür dedibenim çocuk gündüz meme mama hiç birşey almaz oldu iyice huysuzlandı ne yapacağımı bilemiyorum akıl verin anneme ne diyeyim
Yeliz ne kdr arada kaldığını anlayabiliyorım az çok
Benim annemde geliyo bebeğe yapılmamasını istediğim tüm hareketleri yapıyo oğluma
Elli kere ara vermeden yüzünden öpüyo tükürüklü tükürüklü sigaralı ağzıyla
Ütü masasının ğstünde altını değiştirmeye çalışıp çocuğu düşürüyo
Devamlı banyoya götürüp soğuk suyla yüzünü yıkıyo çocuk ağlıyo ve bunları eşim görüyo çıldırıyo haklı olark. Anneme elli kere dedim ama anlamıo hemen küsüyo bpzuluo ne değerli çocuğun var al diyo neler neler.
Bence annenin zorlaması dediğin gibi uanlış. Ama sana düşmesi de özlediğinden olabilir. Tamamen korkudan olacağını sanmam. Annenin gönlünü nasıl alırsın bilemiyorum ama anşayışlı olmaları şart. Her bebek farklıdır bunu anlamalılar. İnş düzeltirsin annenle aranı sonuçta o bakıyormuş. Benim annem sevmeye geliyo ama çocuk eziyetin alasını çekiyo hafta da bir bde olsa
Eşime karşı yaşadığım mahçubiyeti saymıyorum bile.....
Ne yazikki annelere bize denmiyo hemen kusuolar benimki de gizli gizli su verio kat kat lahana gibi giydirio eşimde kizio haklı olarak onun anasida çocuğun ellerini yaliyo guya kibarlik yapio bak yuzunu opmuyorum die bende gel dudagindan op o cocuk elini agzina alio ne farki var dedim bozuldu bi tuhaflar yani offf
Bu arada anılim aşk olsun şaka yaptım kuşum ben arası geçen de göremedim özledim toplanalim hemn
Kızlar ben işe geri dönmeyi şuan için düşünmüyorum bugün istifa ettim iznim bitince bu yüzden evdeyim kızımı büyütmek istiyorum bakıcak kimsesi olmayab ailesinden destek alamayan varsa ben bakarım inanın baş ederim istanbuldayım lütfen izülmeyin böyle şeyler yazılınca içim parçlanıyor annişler 3-4 çocuğa bakamam ama kızmla beraber başka bir bebeğe bakabilirim hemşire olan kardeşim 5 ten sonra hep yanımda kalıyor.Lütfen siz burada böyle dertler yaşayınca rahat hissedeniyorm kendimi nedense 😪😪😪
Canim ne kadar güzel bi kalbin gönlün var senin valla çok duygulandirdin beni içimi isittin. Benim kV bile ben düzenimi bozamam bakamam dedi bende bugün benim sana isim düştü sende böyle kalmiycaksin o zman bende bozamam senin için düzenimi dedim cok hassasim bu konuda suan yazarken bile nabzim 300 500 :lala: :la: lala a:ağustosta kadar ücretsizim var sonra istifa edicem mecburiyetten
kizlar gcnlerde iki gece sadece 30 lk mama vermistim.
diger gun kan gordum.
mama bozuldu herhalde dedim.
bu seferde aradan ki hafta gecti dun bi 75 lik icirdim uyumadan
biraz once kakada yine ufak bir kan vardi.
digerlerine gore cok daha ufak.
kndimde sut urunleri tuletiyorum hic bisey olmuyor.
1 aylikknde mama takviyesi yapiyodik birsey yoktu
sadece mamaya m allerjisi var.
sut alerjisi diyblir miyiz...???????:44::44::44::44:
aycaaacimmm canm discdeydim yine bugun yamuk agzim surada anlican..Sen nerdesin be datlum konuyu açtın kaçtın��hanimiş aralık annişlerin ek gıdaası hiiiii����
hadi yaaMasıl yaaa
Taaa2 hafta önce atmıştım msj???
Yok muu bende bu kız niye cevap atmıo dedim emin misin. Neyse...ben gönderemedim demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?