2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Anladım canım..teoriyle pratiğin kesişmediği bir durum olmuş seninki... Olsun herşey yine beveklerimiz için sen de doktoranın sonuna gelmişin zaten... İnşallah dediğin gibi büyürler ve kıymet bilirler

Aynn durum budur miracım ama şunu anladım anne olunca başka birşey olman zor annelik herşeyden yüce umarım kıymet bilirler:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oyy ne güzel cvp verdin öyle, ben de aynı şeyi kv ye söylemek istemiştim kızım onun kucağında ağlayınca ama söyleyememiştim

Ama o kadar çok söyledi ki her gelmeye bı çocuk yabani mi. Ne bu böyle adam mı seçiyo. Bu niye ağlıo ne kdr huysuz diye diye ağzıöa getirtti. Sinir etti beni. O kdr söyleyince hak etti o lafı. Ohhh canıma da değsin.

Yeliz ne kdr arada kaldığını anlayabiliyorım az çok
Benim annemde geliyo bebeğe yapılmamasını istediğim tüm hareketleri yapıyo oğluma
Elli kere ara vermeden yüzünden öpüyo tükürüklü tükürüklü sigaralı ağzıyla
Ütü masasının ğstünde altını değiştirmeye çalışıp çocuğu düşürüyo
Devamlı banyoya götürüp soğuk suyla yüzünü yıkıyo çocuk ağlıyo ve bunları eşim görüyo çıldırıyo haklı olark. Anneme elli kere dedim ama anlamıo hemen küsüyo bpzuluo ne değerli çocuğun var al diyo neler neler.

Bence annenin zorlaması dediğin gibi uanlış. Ama sana düşmesi de özlediğinden olabilir. Tamamen korkudan olacağını sanmam. Annenin gönlünü nasıl alırsın bilemiyorum ama anşayışlı olmaları şart. Her bebek farklıdır bunu anlamalılar. İnş düzeltirsin annenle aranı sonuçta o bakıyormuş. Benim annem sevmeye geliyo ama çocuk eziyetin alasını çekiyo hafta da bir bde olsa
Eşime karşı yaşadığım mahçubiyeti saymıyorum bile.....

Canim ne kadar güzel bi kalbin gönlün var senin valla çok duygulandirdin beni içimi isittin. Benim kV bile ben düzenimi bozamam bakamam dedi bende bugün benim sana isim düştü sende böyle kalmiycaksin o zman bende bozamam senin için düzenimi dedim cok hassasim bu konuda suan yazarken bile nabzim 300 500 :lala: :la: lala a:ağustosta kadar ücretsizim var sonra istifa edicem mecburiyetten

Hepimizin güEl kalbi var canm sağolasn benm kv daha torununu gelip görmeye tenezzül etmedi bakmayı bırak aman üzülmüyorm arrk hamile iken çok ağladm stres yaptm bebeğimde aglama hastalığı çıktı ama artk takmıorm yarn birgn kapımı çalacak ona tek lafım artk lale devri bitti seninn çaldığon havadan oynayamam artk sen benim havamdan oyna dieceğim😀yardmcı olmak isterim zorda kalan işe sönmek isteyen arkadaşlara ben yaşıorm kimse yaşamasn

kizlar gcnlerde iki gece sadece 30 lk mama vermistim.
diger gun kan gordum.
mama bozuldu herhalde dedim.
bu seferde aradan ki hafta gecti dun bi 75 lik icirdim uyumadan
biraz once kakada yine ufak bir kan vardi.

digerlerine gore cok daha ufak.

kndimde sut urunleri tuletiyorum hic bisey olmuyor.
1 aylikknde mama takviyesi yapiyodik birsey yoktu

sadece mamaya m allerjisi var.
sut alerjisi diyblir miyiz...???????:44::44::44::44:

Kabız olabilirmi canm zorladıysada olabilr çnki

Sen nerdesin be datlum konuyu açtın kaçtın��hanimiş aralık annişlerin ek gıdaası hiiiii����

aycaaacimmm canm discdeydim yine bugun yamuk agzim surada anlican..
ben de konuyu actimda daha ek gidaya gecmefim. bide kakada kan gordum yine poffff

kabiz degil birazda mukusluydu..
tum smsekler allerji uzerine.
ama anlamadigim eskidwn mama verdigimde olmuyordu....

Son düzenleme:
mevlute az kaldi kayinv.geldi bugun mutfak dolaplarinu sildi ic dis.cuma kadin gelcek halilar gitti yikanmaua petdeleri se yikycam ohh ev miss. ama tabiiki cok surmeycek bu tmzlik hemn kirlnck

Masıl yaaa
Taaa2 hafta önce atmıştım msj???
Yok muu bende bu kız niye cevap atmıo dedim emin misin. Neyse...ben gönderemedim demek

hadi yaa
dun mesaj kutumu hic bakmadan bosalttim.
tumunu secip sil yaptim belki o ara kaynadi.

bidaha at canim msj bekliyorum..

cnm yanum yazdklarnu okurken kendimi hayal ettim cok zor bi durum alisacaklar insallah anane ve babaanler . nasi seveckleruni bilmediklerinden....

kızlar merhaba benım kız uyumaya yakın ellerini gözüne götürüyor süreklı kasıyor sızdede varmı boyle bır durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…