2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Aaaa kız azcık tadını alsn çock😄bindir bişi olmaz baboşunız hassa olmasın bukadar😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok cano bişey olacağından değilde 3 sıpayla imkanı yok yani😄

Canım bebeğin kaç kg ise oraya kadar çekip ver😉

Kizlar suyu oda sicak.mi vercez ilistrmak gerekiyoe mu hava baya sucak ama bilemedim

canım ben suyu kaynattıktan sonra ılık veriyorum. oda sıcaklığından biraz fazla sıcaklıkta oluyor. hala korkuyorum üşütürse diye... zaten soğuk veya oda sıcaklığındaki şeylerden de hoşlanmıyor, meyvesine bile sıcak su ekleyip kırıyorum soğukluğunu yoksa yemiyor, içmiyor.

Kuzum yaa nasıl kemiriyor😄
Evt hem diş kaşıyor hem karnı doyuyor ohh miss😄

Aynısından bende de var.Afiyet olsun egeciğime😄

Kuzlar sindi actum altini yemyesil kaka.ilk defa yapti yesil kaka.neden olur ki dun kabak havuc patates yedrdim alalasi var mi ki panik oldum ya

Aynı benim oglumu anlatmışsin sanki oturdugu yerde terliyo ama öyle böyle degil su oluyo resmen koltuk altı terliyo çok komik oluyo ..boynunum altı bizimkininde kızarıyo doktorumuz oksizing verdi bize memnunum ben sürünce etki ediyo hemen

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kuzlar sindi actum altini yemyesil kaka.ilk defa yapti yesil kaka.neden olur ki dun kabak havuc patates yedrdim alalasi var mi ki panik oldum ya

Ege de yapıyor bazen yeşil kaka, ama normalmiş. ilk başlarda ben de korkuyordum ama sallamıyorum artık, DR önemli değil dedi, sancısı olabilir falan dedi. yedikleri de etkiliyordur. kıvamında bir sıkıntı yoksa, mukuslu falan değilse korkma.
biz 1 kere ishal atlattık, tahlillerde de bişey çıkmadı ya ben artık rahatlığa vurdum kakayı...
ya bazen de diyorum acaba çok mu umursamazım!!

Ayy bende hiç tahammül edemem sineğe böceğe ayaklarım yerden kesilir hele aridan çığlık çığlık kacarim😄😄
Zavallı annen hakkını odeyemezsiniz o kadının ahh ah ne çektiğini ben bilirim😳

Teşekkür ederim canım bilgilendirme için

Hehe binbir surat Duru:) afiyet olsunnnn

Sağol kuşito😙

Aysunn kızzzz
Arasında elinden ekmeği alamıyoruz kıyamet kopuooooo
Anam anam o ne cazgırlıkkk
Dişini kaşıo ondan mı seviyorlar aceppp sen bilirsinn:44:

Aynen Anılım dişleri kaşınıyor ben taze soğan vericem bugün kasintisinı alıyormuş.Agzi yanmaz mı dedim anneme bişi olmaz o diş kasintisi daha çok yakıyor ağzını didi bana 😕

cevap için teşekkürler canım ben de dediğin gibi farklı görüşler olduğunu biliyorum ve bu yüzden kafam karıştı zaten.4 aylıkkken başlamadığım için pişman değilim ama şimdi az az başlamak istiyorum.destekli oturuyo fıldır fıldır dönüyo dışkılama problemi de yok . doktorum dediğim gibi 6 ayda ısrarcı. yemek seçme muhabbetine gelince bi komşumun iki çocuğu var.birine 6 ay sadece anne sütü vermiş yemek seçmiyo diğerine 4 buçuk aylıkken tattırmaya başlamış ama çok seçici. genelde geç başlamanın yemek seçmeye neden olabileceği görüşü var ama benim gördüğüm örnekler farklı. sütüm yetmese hiç düşünmeden başlardım ama şimdi anne sütü alımı azalacağı için çok doyurmalık değil de alıştırmalık tattırmak en iyisi sanırım. Ege ye de maşallah inş Beste de iştahla yer

Canım pişik kremi sürdünmü bir de Bebe pudrası sür kaan da çok terlerdi kolları bile terlerdi isilik olurdu kivrimlarina pişik kremi ve pudra surerdim geçerdi.

Çok oturduysa gevreği batmış der büyükler canım.Cocugu yüzüstü yatırıp arkadan sol ayağını sağ eline sağ ayağını sol eline çapraz üç kere deydiriyorsun düzeliyor kakası.Tabi gecmezse doktora😉

Meltemcum dr u aradom bagrsaklari alisiyor dedi devam ederse arrtarsa bakalim dedi takip et dedi. Peki ben yine vereyimmi ayni sebze corbasndan vermyimmi sormayi unuttum

Off hc bisey bilmiyrm

Gercektenmi alakasi var mi ki deneycem valla saol cnm :)
Huysuz bide son zamanlarda

Gercektenmi alakasi var mi ki deneycem valla saol cnm :)
Huysuz bide son zamanlarda

Var tabi olmazmı k.v hep yapar benim çocuklara onada annesi öğretmiş.Cok oturunca bebek gevregi yani legen kemigi bagirsaklarina baski yaparmis ve sulu ve yesil çimen gibi yaparmis dene tabi canım inş. düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…