2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar bugün Azrayla çok eğlendik biz... Zaten ben doğduğundan beri şarkı söylüyordum ona ama bu sefer çocuk şarkılarını söyleyeyim dedim... Bazılarını bilip söylüyordum ama birkaç tanesini bilmşyordum ilk kez ben de öğrendim:)

Şarkılarımız şunlardı:

Pazara gidelim
Ali babanın çiftliği
Arı vız vız vız
10 küçük aslancık
Kırmızı balık
Daha dün annemizin
Küçük kurbağa
Çomar
Mini minibir kuş

Özellikle beyin gelişimi (sağ) için şarkılar çok önemli ve eğlenceli oluyor...

Verdim evet vermezsem alisamaz diye dusndum mecybur yiycek ek gida
saol meltem

Kv geldi bugun sprdu sildi tuv.banyo tmzldi saolsun

Verdim evet vermezsem alisamaz diye dusndum mecybur yiycek ek gida
saol meltem

Kv geldi bugun sprdu sildi tuv.banyo tmzldi saolsun

Ayy ne güzel ya maşallah valla ben kızımla ugrasinca temizlik falan hak getire :/ e dolayısıyla sinirlerim geriliyor eşime çatıyorum sonrada atışma başlıyor 😕

Hanımlar ben daha kızıma hiç ek gıda vermedim arada meyve fallam emdirtiyorum.sadece anne sütü emiyor. Hep altı aya kadar sadece anne sütü die duyduğum ve doktorumuz verme dediği için vermedim ama burda okudum hepiniz bişeyler vermiş siniz peki ilk ne verdiniz nasıl başladınız

İnanılır gibi değil kuşum valla bahsettiğin 2 yaşında bi bebek değil daha 6 aylık yaa nasıl yuvarlaniyor çok şaşkınım valla😮
Duru desteksiz oturamiyor sen salonda emekliyo diyosun aynı gün doğdu bunlar hayret ediyorum maşallah eylül e.takma kafana bu kadar cano inan ki üstüne dustugumuzde çok isteksiz oluyorlar.Ben ezgiyi hergün öğlen uykusuna yatirmaya çalışıyorum. Gecengun telefonda annemle konuşurken birde baktım yatağına girip uyumuş o zaman daha iyi anladım bunu :)

Son düzenleme:
Merhaba ben Mustafa. Burada yaptığınız şey mahallede eskiden camlar oturan dedikoducu teyzelerin vardı sizin onlardan bir farkınız yok benim için aksilik ll4

Merhaba ben Mustafa. Burada yaptığınız şey mahallede eskiden camlar oturan dedikoducu teyzelerin vardı sizin onlardan bir farkınız yok benim için aksilik ll4

:) yani durunun babası mı:) ne yapalım bizim de eğlencemiz bu:) hem biz dedikodu yapmıyoruz bilgi alışverişi yapıyoruz ikisi çok farklı:) sizde erkekler kulübü yapın kıskanmayın lütfen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haha

birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var ve konu bebeklerimiz. size bunun dedikodu gibi gelmesi ilginç .sizin için meziyet sahibi insanlar olmak için çok uğraşıcaz çok dokundu eleştiriniz

Aynen katılıyorum:) evet canım katılaştı tamamen katı olmasa da eskiye göre katılaştı... Allahtan mukuslanma olmadı... Dün patates yedi 1 tatlı kaşığı, bugün kabak:) yarın ikisinin karışımından yiyecek püre şeklinde fena gitmiyoruz bakalım... Kakasında problem olmadı ama yüzündeki sivilceler arttı ama o kadar takılmıyorum onlara... Yoksa hiç birşey yiyemez bu çocuk...

Evet canım sana katılıyorum alıştırmak zorundayız bende sebzeye geçeceğim yarın bakalım hayırlısı,benim süt de baya azaldı

Evet canım sana katılıyorum alıştırmak zorundayız bende sebzeye geçeceğim yarın bakalım hayırlısı,benim süt de baya azaldı

İş yerinde sağıyorsun dimi canım? Dönemseldir belki ısrarla emzir canım moralini de boz a...

canm o pureden oluyor. bizimde oyle hatta arada tum.kacan havuclar bile cikiyor.
hele bide demir aliyorsa iyice olur
Oylemi esra.Saol demir alitodu ama daha once olmamisti pureden galiba dedigin gibi.

Evet ne guzel iste dimi mustafa kalmadi o teyzelerden..

İş yerinde sağıyorsun dimi canım? Dönemseldir belki ısrarla emzir canım moralini de boz a...

Evet canım 4 satte 90 cc birikiyor ne yaptıysam artmıyor, bazen 120 çıkıyor amaol nadir neye göre değiştiğini anlayamadım açıkcası

Sunnet yaptranlar hangi bolumun dru yapyr?muayene gibi randevu almak gerekiyo dr mu tarih veriyo nasil. Oluyo kizlar?

hehe bizim şarkılar :)))
bi de Ege'nin en sevdiği şarkı elma kurdu :)) youtuba yaz çıkar çok eğlenceli :))

canım ben elma suyuyla başladım, sonra püresine geçtim, sonra armut, değiştire değiştire.
sonra sırasıyla havuç, kabak, patates pürelerine geçtim.
sonra yoğurda başladım.
sonra muhallebi.
2 gündür de balık veriyorum.
kahvaltıda peynir yediriyorum, menemen yaparsam ekmeğin içiyle suyundan veriyorum.
haftada 1 kere tavuk ciğeri veriyorum.
muhallebililerine şeftali, çilek, kiraz katıyorum değiştire değiştire.
karadut ve karpuz yedirdim.
avakadoyu veriyorum sık sık zeka gelişimini destekliyormuş.
bazen de muhallebisine pekmez katıyorum kan yapar diye.

ben baya başladım artık ek gıdaya.
ben meyveyle başladım. ama bazı dr.lar sebzeyle başla meyve tadı alan çocuk sebze yemiyor diyormuş.
çok şükür ben meyveyle başlamama rağmen bir sorun yaşamadım. ama bu da aklında olsun. bazı annelerimiz bunu uyguladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…