ver canım ya benim verdiğimde kakanın rengi değişse de ben veriyorum. neşesi bozulmayınca sorun etmiyorum kakayı.
ya gizemcim eylül çok sağlıklı bir bebek, gelişimi de çok güzel, belki de çok yemek yiyen bir bebek olmayacak. sinirlerini bozma, zorlama... nasılsa emziriyorsun da... eylülün maşallahı var hiç kendini strese sokma. bakışları cin gibi hareketler desen resmen önden gidiyor maşallah
üzülme bi de üzüntüden sütün kesilmesin...
canm o pureden oluyor. bizimde oyle hatta arada tum.kacan havuclar bile cikiyor.Gercektenmi alakasi var mi ki deneycem valla saol cnm :)
Huysuz bide son zamanlarda
Verdim evet vermezsem alisamaz diye dusndum mecybur yiycek ek gida
saol meltem
Kv geldi bugun sprdu sildi tuv.banyo tmzldi saolsun
Aşkım 7 kg 69 cm ama ben onu bu kiloya getirene kadar 50 yaşıma geldim inan. Süt yetmiyo hiç hep ek mama şimdide yemek yediriyorum yeni yöntemlerle ama eylül artık o yöntemleri yemiyo kaşığı elimde görüp yuvarlanıyo gidiyo 2 kişiyiz evde tutamıyoruz tımarhanelik olucam artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba ben Mustafa. Burada yaptığınız şey mahallede eskiden camlar oturan dedikoducu teyzelerin vardı sizin onlardan bir farkınız yok benim için aksilik ll4
:) yani durunun babası mı:) ne yapalım bizim de eğlencemiz bu:) hem biz dedikodu yapmıyoruz bilgi alışverişi yapıyoruz ikisi çok farklı:) sizde erkekler kulübü yapın kıskanmayın lütfen
birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var ve konu bebeklerimiz. size bunun dedikodu gibi gelmesi ilginç .sizin için meziyet sahibi insanlar olmak için çok uğraşıcaz çok dokundu eleştirinizMerhaba ben Mustafa. Burada yaptığınız şey mahallede eskiden camlar oturan dedikoducu teyzelerin vardı sizin onlardan bir farkınız yok benim için aksilik ll4
Haklıyım dimi mira biz dedikodu yapmıyoruz, mesela şimdi sana danışıyorum, senin kzın kaka sı da katılaştımı ek gıdadan, çorbaya geçebildin mi:) benimki irmikden biraz katılaştı kabız yapmasa bari
Aynen katılıyorum:) evet canım katılaştı tamamen katı olmasa da eskiye göre katılaştı... Allahtan mukuslanma olmadı... Dün patates yedi 1 tatlı kaşığı, bugün kabak:) yarın ikisinin karışımından yiyecek püre şeklinde fena gitmiyoruz bakalım... Kakasında problem olmadı ama yüzündeki sivilceler arttıama o kadar takılmıyorum onlara... Yoksa hiç birşey yiyemez bu çocuk...
Evet canım sana katılıyorum alıştırmak zorundayız bende sebzeye geçeceğim yarın bakalım hayırlısı,benim süt de baya azaldı
Oylemi esra.Saol demir alitodu ama daha once olmamisti pureden galiba dedigin gibi.canm o pureden oluyor. bizimde oyle hatta arada tum.kacan havuclar bile cikiyor.
hele bide demir aliyorsa iyice olur
Merhaba ben Mustafa. Burada yaptığınız şey mahallede eskiden camlar oturan dedikoducu teyzelerin vardı sizin onlardan bir farkınız yok benim için aksilik ll4
İş yerinde sağıyorsun dimi canım? Dönemseldir belki ısrarla emzir canım moralini de boz a...
ana aramıza erkek sızmışşş
sondaki aksilik kelimesinş anlayamadım
Kızlar bugün Azrayla çok eğlendik biz... Zaten ben doğduğundan beri şarkı söylüyordum ona ama bu sefer çocuk şarkılarını söyleyeyim dedim... Bazılarını bilip söylüyordum ama birkaç tanesini bilmşyordum ilk kez ben de öğrendim:)
Şarkılarımız şunlardı:
Pazara gidelim
Ali babanın çiftliği
Arı vız vız vız
10 küçük aslancık
Kırmızı balık
Daha dün annemizin
Küçük kurbağa
Çomar
Mini minibir kuş
Özellikle beyin gelişimi (sağ) için şarkılar çok önemli ve eğlenceli oluyor...
Hanımlar ben daha kızıma hiç ek gıda vermedim arada meyve fallam emdirtiyorum.sadece anne sütü emiyor. Hep altı aya kadar sadece anne sütü die duyduğum ve doktorumuz verme dediği için vermedim ama burda okudum hepiniz bişeyler vermiş siniz peki ilk ne verdiniz nasıl başladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?