2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Artık sabrım kalmadı dün sinir krizi geçirdim resmen aç nasıl yaşanır anlamıyorum inanamıyorum sinirlerim bitik psikolojim bozuk.
Mamadan kurtulalım ek gıdada rahat ederiz dedik yok yine aynı bıktım aylardır delirmek üzereyim (((
En son dün sabah yedi şaka gibi ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sakin ol canm sen böyle üzüldükçe hepimiz üzülüyoruz
Doktor hiçbir öneri sunmuyor mu?

((
Allahalla ya bu çocuk niye yemiyor ki.Anne sütü ne durumda Gizem.Resimde sağlıklı gözüküyor masaallah, bilemedimki😕
Üzme bu kadar kendini canım yaa sinir krizi geçirdim diyorsun hastalanirsin Allah korusun canım😓

İnsallh uzun surmez istahsizligi

bunlarin buyume atagi nizimde yaslanma atagimiz oliyi sanirim dun ben de koti olddum cok

ben de hem korkarım hem tiksinirim et cnm annem bi tanedir Allah razı olsun ondan şimdi de bebeğim bakıyor.

Kaan da yavrum sessiz sakin cadilardan başedemiyordur

İnsallh uzun surmez istahsizligi

bunlarin buyume atagi nizimde yaslanma atagimiz oliyi sanirim dun ben de koti olddum cok

Sağlıklı zaten çok önde hareketleri emekliyo bile gidiyo salonun ucundan ucuna yemek yedirmediğin sürecr ondan mutlusu yok yani :)

Allah sabır versin sana benimde oglum mama yemiyo normal gıdayı da yemiyo ..ugrasiyorum bir haftadir yemiyo ve ben cildirmak üzereyim ki sen iki aydir böylesin nerdeyse gercekten o yemeyince benimde hicbirşey yapmaya şevkim kalmıyo ( peki sana birşey sorabilirmiyim sen çok ugrastigin icin bilirsin ogluma mamayı nasil yedirebilirim neler denedin sen hangi mamaları denedin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi 2 ay 4 aydır böyle bu.
Bütün mamaları denedim canım. Enjektörle yediriyodum. İçine vanilya şurubu katıyodum.

Denemediğimiz şey kalmadı dr.da bitti öneriler artık

Masalda yemio ben artk bıraktm üzülüyorm ama elimden birşey gelmiyor.
Şükürler olsn sağlığı sıhhati yerinde gizemcim

ben de hem korkarım hem tiksinirim et cnm annem bi tanedir Allah razı olsun ondan şimdi de bebeğim bakıyor.

Kaan da yavrum sessiz sakin cadilardan başedemiyordur
Allah razı olsun annenden ya
Çok özeniyorum böyle insanlara ben 3 çocuk buyutuyorum ne zorluklarla yapıyorum işimi yemegimi bazen
Ne k.v den ne annemden bir destek göremedim.Hatta k.v alt katta oturuyorda yine gelip tutmuyor çocukları.Bunlarda bu model işte yapck bişi yok😯
Kaan sessiz ve cok iyi bir abi
Hep ilgili kardesleruyle gurur duyuyorum oglumla
Sağlıklı zaten çok önde hareketleri emekliyo bile gidiyo salonun ucundan ucuna yemek yedirmediğin sürecr ondan mutlusu yok yani :)

Aman Allahım masaallah inanamıyorum yaa benim kız daha donemiyoo bile sende 4 aydır gelişimi iyiyse sütün yariyordur rahat bırak çocuğu yaa aralık bebişlerinin üstün zekası olmuş daha nee😄
Merhaba arkadaslar uzun zamandır yazamadım bebekler nerdeyse 6 aylık oldular :)

Son düzenleme:

Aşkım 7 kg 69 cm ama ben onu bu kiloya getirene kadar 50 yaşıma geldim inan. Süt yetmiyo hiç hep ek mama şimdide yemek yediriyorum yeni yöntemlerle ama eylül artık o yöntemleri yemiyo kaşığı elimde görüp yuvarlanıyo gidiyo 2 kişiyiz evde tutamıyoruz tımarhanelik olucam artık

kV de iş yok zaten yaşlı ama olmasa da sanmam yardımcı olacağını zira kendi kızlarının bile doğumun bile gitmemiş hep evdeki bekar oğlu önemlidir.

Ama annem harikadır hala kahvemi karıştırıp getirir ben ölene kadar böyle der kabul etmezse küser ve annem engelli. Düşün yapmak isteyen yapıyor nolursa olsun.

Artık seninde yardımcı prenseslerin olur biz 3 kız kardeşi annemle kankayız sizde öyle olursunuz inş.

İnş benim oğlumda kaan abisi gibi sevecen akıllı bir çocuk olur

Merhaba arkadaslar uzun zamandır yazamadım bebekler nerdeyse 6 aylık oldular :)

ester içime doğdu herhalde 2 gün önce seni düşündüm 2 testte seni korkutmuşlardı aklıma geldin bebeği nasıl acaba diye sanırım iyisini çok sevindim cnm

Meltemcum dr u aradom bagrsaklari alisiyor dedi devam ederse arrtarsa bakalim dedi takip et dedi. Peki ben yine vereyimmi ayni sebze corbasndan vermyimmi sormayi unuttum

Off hc bisey bilmiyrm

ver canım ya benim verdiğimde kakanın rengi değişse de ben veriyorum. neşesi bozulmayınca sorun etmiyorum kakayı.

ya gizemcim eylül çok sağlıklı bir bebek, gelişimi de çok güzel, belki de çok yemek yiyen bir bebek olmayacak. sinirlerini bozma, zorlama... nasılsa emziriyorsun da... eylülün maşallahı var hiç kendini strese sokma. bakışları cin gibi hareketler desen resmen önden gidiyor maşallah
üzülme bi de üzüntüden sütün kesilmesin...

Kızlar göğsümde bir ayı geçkindir sut bezesi var baya indi ama yerleşti sanırım. Nohut kadar duruyor napayım doktora gitsem mi? Şırıngayla çekiyorlarmış çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…