Deniz vakitsizlikten giremiyo canım:)
Kerem şuan sünnet oluyo dua edinn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm kızlar
bugun 3. karma aşılarımızı olduk
boyumuz 72,5 cm olmuş kilomuzda 9.400 Maşallah kuzuma sızde durumlar nasıl varmı bugun ası olanlar
Ay meltem Allah hayir etsin.Ne ruyaymis be:)
Meltem ben geçen hafta gördüm böyle bi rüya Allah hayırlara çıkartsın
Erkek oluyordu benimki. Sezeryan hemde 650 lira veriyordık dikiş izlerimi bile görüyorum
Ağlamaktan içim çıkıo ben daha Arasıma doyamadııımmmm nasıl bakcam yetişcemmmm diye
Ama ne ağlama içim çıkıo uyanınca yorgunluk hissettim
Eşime dedim dükkanları kapattık:) bu korkuyla ben seni yanağımdan bile öpemem
slm kızlar
bugun 3. karma aşılarımızı olduk
boyumuz 72,5 cm olmuş kilomuzda 9.400 Maşallah kuzuma sızde durumlar nasıl varmı bugun ası olanlar
oh oh maşallah...
çok güzel boy kilo
biz 12sinde gidicez bakalım. herhalde 7 kilo olmuştur...
bakıcaz bakalım ne alemde..
aşılar nasıldı dozları artmış galiba dimi çok ağladı mı?
hemşire ne dedi ateş falan yapar mıymış??
maşallah kocaman oldular bizim aşımızda 13. de çok sinir oluyorum bu aşılara mahvoluyorum ya
evet maşallah bır yaş bebek ölçülerinden gıdıyormuşuz hemşire dedi
diğerlerinde yapmadıysa bundada ateş yapmaz dedı benım kızım diğerlerindede ateşlenmemişti şükür daha ateşlenmedi inşallah sabaha kadar boyle gıder.
çocuk felci aşısıda var bu ay ağızdan ıkı damla diğer 3 baçaklardantoplamda 4 aşı zatürre hepatit b çocuk felci ve kkk( kızamık kızamıkçık kaba kulak)
bir dahakı kontrole eylulde çağırdı gelmeden bır kan tahlılı yaptırın ona gore kan damlasına devam edıp et
mıcemıze karar verelım dedı işte 8 le başmaşıtık bız damlaya kıloya gore 9 a cıkardı
Ek gıdaya geçiyoruz dıye lıste verdı işte ılk yoğurtla başlayın kendınız mayalayın dıyor
canım kkk aşısı 1 yaşında yapılıyor neden yaptılar?!
ben bu ay aşıları misafir olarak akçayda yaptırıcam, istanbuldan hemşiremiz çıktı verdi kkk yok..
şimdi sen söyleyince şaşırdım, anneme sordum. annem de çocuk hemşiresi, dedi ki avrupa standartlarında eğer çocuk evde tekse, okula giden kardeşi yoksa 15. ayda yapılır, yoksa 1 yaşında dedi.
seni pimpiriklendirmek istemem ama anlamsız geldi bana, nette okuduklarımda da aynı, bendeki aşı takviminde de 1 yaşında gösteriyor.
evet maşallah bır yaş bebek ölçülerinden gıdıyormuşuz hemşire dedi
diğerlerinde yapmadıysa bundada ateş yapmaz dedı benım kızım diğerlerindede ateşlenmemişti şükür daha ateşlenmedi inşallah sabaha kadar boyle gıder.
çocuk felci aşısıda var bu ay ağızdan ıkı damla diğer 3 baçaklardantoplamda 4 aşı zatürre hepatit b çocuk felci ve kkk( kızamık kızamıkçık kaba kulak)
bir dahakı kontrole eylulde çağırdı gelmeden bır kan tahlılı yaptırın ona gore kan damlasına devam edıp et
mıcemıze karar verelım dedı işte 8 le başmaşıtık bız damlaya kıloya gore 9 a cıkardı
Ek gıdaya geçiyoruz dıye lıste verdı işte ılk yoğurtla başlayın kendınız mayalayın dıyor
ay benımde bı an yüreğim hopladı
ben yanlıs bakmısım bızım ası takvımı bıraz tuhaf bı alt sıraya kaymış gozum farkındada deilim kpave dabt-ipa-hib varr 5lı karma
ay benımde bı an yüreğim hopladı
ben yanlıs bakmısım bızım ası takvımı bıraz tuhaf bı alt sıraya kaymış gozum farkındada deilim kpave dabt-ipa-hib varr 5lı karma
slm kızlar turkuaz mor u bende merak ediyorumdertleşim istedi sizinle kocama sinir oluyorum ve dünden beri konuşmuyorum odaları ayırmaya karar verdim tüm gün teli açmadım sesini bile duymak istemedim ama şimdi akşam şebeklik yapıp hiç bişe olmamış gibi davranıcak ve bu bei büsbütün deli edicek Ne yapsam acaba biraz uzaklaşsam mı evden bi akıl verin
valla mirakarcim aynen öyle bi saat bile o kdr iyi geliyoki bana ta i o bi saat bizimkilerin canina okuyo o ayri mesele:)) bu arada ismini sen patlastin galiba ama ben kacirdim hic hatirlamiyorum kusura bakma lütfen:))Aa iyi ya annene gitmene sevindim az da olsa nefes alma şansın olmuştur... Tabi ailen senin kadar kondisyonlu değil sma olsun 1-2 saat bile senden alıp baksalar sen kestirsen ya da dinlensen kardır:)
canım çok geçmiş olsun, merak etme önemli bişey değildir. geçen ege de hırıltılandı, ama geçti bikaç güne herhalde hava değişiminden oldu..
valla ahmete helal olsun herkesi yıkmış bacak kadar boyuyla :))
dün gece ege de sapıttı, annemde olduğumuzdan yanımda yatıyor, normalde gece uyanınca kendi kendine geri uyuyor, ee beni yanında görünce yüzümle falan oynadı uyku dağıldı, 3,5 tan 6 ya kadar agucuklar gugucuklar, en son ben içeri gittim içerde bıraktım onu, 5 dakikaya sızdı...
canım acaba uyku eğitimine mi başlasan, ben hep söyledim burada egenin odasını 2,5 aylıkken ayırdım, yanımdan ayrılınca uykuları düzene girdi, hiç sallamadım, kendi kendine uyuyor, bunu başarabildiği için gece uyansa da kendi uyuyor, odasına alıştı. ama bak kaç gündür yanımda hemen sapıttı... bence uyku eğitimi ve çocuğun kendi odasında kendi kendine uyumayı alışkanlık haline getirmesi çok önemli.
valla mirakarcim aynen öyle bi saat bile o kdr iyi geliyoki bana ta i o bi saat bizimkilerin canina okuyo o ayri mesele:)) bu arada ismini sen patlastin galiba ama ben kacirdim hic hatirlamiyorum kusura bakma lütfen:))
Kolik ve cabuk katılan bi bebek olunca Dr asla uyku eeğitimi vermiceksiniz aglatmicaksiniz dedi cnm hem ben oglumla vakit getirmeyi onu uyutmayi seviyorum asil mesele onun uyumamasi:)) bende anneme gittiğimdecekyatta ben yattim ahmede yyaninda yer yatagi yaptim yanima alismasin diye...hende evim küçük çocuk idam yok malesef
Yarın EEGmiz olduğu için çok gerginim zaten
Sağ olsun eşimle de öyle bir tartıştık ki bana evliliğimiz boyunca etmediği lafları etti
Kırılmaktan öte yıkıldım hatta öyle bir bağ koptu ki tekrar onu bağlaması çok zor
Belki o da gergin ama asla söylenmeyecek laflar etti
Akrabalarındaydık. Aras gene ağlama krizi geçirdi kasılmalar başlayavaktı gidelim kütfen dedim
Arabada sakinleşiyor çünkü. Ve o sırf akrabalarına ayıp olmasın anasına mahcup olmasın diye kalkmadı
Bende,bak kasılmalar başlayaak kötü ılcak dedim diye kıyameti koparttı
Etmediği ağır kaf kalmadı misafirlikten kalktığımız için
Gerçekten tanıyanıyorum eşimi artık. Gerçekten
AramıZda böylr bir sabahın gecesinde bunlar yaşandığı içşn ayrıca paramparçayım
En sıkı sıkı sarılarak yatıp birbirimize destek olacağımız gece de.....
Başınızı ağrıttıysam özür dilerim ama birileriyke konuşma ihtiyacı hissettim....
Yarın EEGmiz olduğu için çok gerginim zaten
Sağ olsun eşimle de öyle bir tartıştık ki bana evliliğimiz boyunca etmediği lafları etti
Kırılmaktan öte yıkıldım hatta öyle bir bağ koptu ki tekrar onu bağlaması çok zor
Belki o da gergin ama asla söylenmeyecek laflar etti
Akrabalarındaydık. Aras gene ağlama krizi geçirdi kasılmalar başlayavaktı gidelim kütfen dedim
Arabada sakinleşiyor çünkü. Ve o sırf akrabalarına ayıp olmasın anasına mahcup olmasın diye kalkmadı
Bende,bak kasılmalar başlayaak kötü ılcak dedim diye kıyameti koparttı
Etmediği ağır kaf kalmadı misafirlikten kalktığımız için
Gerçekten tanıyanıyorum eşimi artık. Gerçekten
AramıZda böylr bir sabahın gecesinde bunlar yaşandığı içşn ayrıca paramparçayım
En sıkı sıkı sarılarak yatıp birbirimize destek olacağımız gece de.....
Başınızı ağrıttıysam özür dilerim ama birileriyke konuşma ihtiyacı hissettim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?