- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Hayırlı uğurlu olsun Denizzzz:)
Özledik seni yaaa merak ettiydim en son neyseki iyiymişin...
Biz aynıyız valla ek gıdaya başladık onunla uğraş halindeyiz:))
Cnm haftaya carsambaua. Uroloji polun.aldk randevu. Ama o gun mu yapar baska gun mu bilmem ama heyecanliyim.
Size cok gecmis olsun atlatmissiniz ne guzel maadallah
canım çok geçmiş olsun...
ben 3-4 yaşına yaptırıcam. erken ve geç 2 görüş var, araştır araştır kafam patladı.
ama ben sünnet düğünü yapmak istiyorum, köyde..
eğer şimdi sünneti yaptırıp sonra düğünü yapayım dersem benim sıkılgan adamı ikna edemem, bır bır bır konuşur. o yüzden beklicem.
ama sizi böyle rahatlamış görünce istemiyor değilim.
biz de iyiyiz çok şükür. ben egenin oburluğundan mutfaktan çıkamıyorum( diyorum benim kısmetime de bu düştü napalım.
arada yaz özletme kendini..
büyük oğlun nasıl? durumları nasıl oldu? en son çıldırmak üzereydin, toparlayabildin mi az da olsa?
Denizimm gözünüzaydın
Oh atlattınız ne güzel
Özledik dön artık sende bu arada
Kayıp aranıyor
cemredenizTurkuazvemor Mta
sagoll miracımmmm
bende bende cok ozledimmmm girmeye calışıcammm artık.. kk ya bi kac sefer girdim geceleri başka bi topıgı okudum
ama hep ıkı uc kışıyı okuyup uyuya kalıyordum bızım topıge sıra gelemıyorduuu :))
ek gıda bızım ıyı gıdıyor cok cok cok şükürrr...
sizin noldu canım alerjiniz ?? neler yediriyprsun .. yasaklı listesi var mı yine
maşallah canım bizim de dündü aşımız boy kilo da o civarda maşallahslm kızlar
bugun 3. karma aşılarımızı olduk
boyumuz 72,5 cm olmuş kilomuzda 9.400 Maşallah kuzuma sızde durumlar nasıl varmı bugun ası olanlar
off tam da zamanıYarın EEGmiz olduğu için çok gerginim zaten
Sağ olsun eşimle de öyle bir tartıştık ki bana evliliğimiz boyunca etmediği lafları etti
Kırılmaktan öte yıkıldım hatta öyle bir bağ koptu ki tekrar onu bağlaması çok zor
Belki o da gergin ama asla söylenmeyecek laflar etti
Akrabalarındaydık. Aras gene ağlama krizi geçirdi kasılmalar başlayavaktı gidelim kütfen dedim
Arabada sakinleşiyor çünkü. Ve o sırf akrabalarına ayıp olmasın anasına mahcup olmasın diye kalkmadı
Bende,bak kasılmalar başlayaak kötü ılcak dedim diye kıyameti koparttı
Etmediği ağır kaf kalmadı misafirlikten kalktığımız için
Gerçekten tanıyanıyorum eşimi artık. Gerçekten
AramıZda böylr bir sabahın gecesinde bunlar yaşandığı içşn ayrıca paramparçayım
En sıkı sıkı sarılarak yatıp birbirimize destek olacağımız gece de.....
Başınızı ağrıttıysam özür dilerim ama birileriyke konuşma ihtiyacı hissettim....
kızlarrr sizleri çok çok çokk çokkkk özledimmmmm inanın basımı kaşıcak vaktim yokkkk..
ama aklımdaydınız heppp...
oğlum dun tam 6 aylık oldu ve dun tammm bır erkek oldu
dun ondan cok ben agldımmm yaaa böyle zor bi bekleyiş hiç yaşamamıştımmm
babası da oğlumla girdi .. resim bile çekemedim giderlerken..
ağlamaktan---------
yanımda filiz abla vardı aile dostumuz gerçekten tam bir kotu gun dostu Allah razı olsun ondan.. hiç yalnız bırakmadı cok moral verdi yoksa napardım tek basıma bılmıyorum..
gecemiz supperrr gectiii.. şuanda da oynuyor paşammm..
rutin hayatımıza devam ediyoruz biz..
cok mutluyum cokkkk.. Yaptırmayan kızlar hemen yaptırın bebekken daha kolay..
yaşadıklarımı günlük hayatımı sonra yazıcam şimdi oğluma bakmam lazımmm
sizii çokkkkk seviyorummmmmm
haberlerr nasıll herkes iyi inşalahhhhhh
hoşgeldinnnncanoooooo burdayımmmmm sesini duydum geldimmm
napıyorsunuzzz
,selimim nasılll
biz yoğun yorgun ama cok ıyıyızz cok şükürr... hergun nasıl başlayıp bıtıyor bılemıyorum
kendımı yatakta buluyorum..
sağol meleğim tşk ederiz amin allah beterinden korusunkızlaar geçmişe azıcık baktım anılım aras ta bişey çıkmayacak inşallah burdakı herkesin kalben dua ettiğine inanıyorum.
denizcim burdan da tebrik ederim tatlım hayırlı olsun sünnetiniz
essela geçmiş olsun mınık selımın ysadığını okuyunca çok üzüldümm. kıyamam ona allah beterinden korusun canım
bu arada biz memeketteyım ek gıdanın dibine vurduk ananene babane dede derken herkes tatıryr bişeyden önce çok korktum alerji olur yıne diye ama benım kız hiç pütürlü taneli demıyo herşey yıyo ezmıyorum bile sorun da çıkmadı bende bize yapılan yemekleri tuzsuz şekilde yediriyorum kzııma yumurtayı sevmıyor bir tek sanırım kokusundan hoşlanmadı onun dşında bayağı şey denedım korkak alıştırmıcam kendimi yerken zorlanmıyor kesimlikle yasak olan bal çilek süt dışında herşey vermeye karar verdim kendi evime gidince de kaşığı tabağı önüne koycaam takılsın kendi kendine babası gibi yemek seçmesin
cok sagol meltemcimmm
3-4 yaş asla önerilmiyor ..6 yastan sonra yada 2 yastan once yaptırmalısın canım.
aklında olsun .. o donem cok kritik cok zor bir donem ztn baslı basına.
bak sen su ege yeeee ohh yarasınnnn masallahhh yesın yesın.. amaa dıkkatlıde olmak lazım kzuucum yaa
amann yemese ayrı zor cok yese ayrı zorrr.. bu nedır arkadaş yaaa
bızım ogretmen cok güzel bı kadın sarışın yesıl gözlü zapzayıf kızı esmer kara gözlü cok kılolu ilk okul 1 e gıdıyor
annesı ıle alakasızz :)
buyuk oğlum cok ıyı .. bıraz asabı bu aralar genç genç takımaya başladı .:))
c tesı onun mezunıyet gosterısı vardı
bir İngilizce
bir turkce iki drama gosterisi
step dansı
bale
halk oyunları kafkass
3 tane koro şarkı
kep attılar fln
cok zayıfladı tabı bu gosterıye çalışırken...
amannn su okul bi bitseydi hayırlısı ileee
her sabah uyanamıyor belım bıkınım kopuyor kaldırcam dıye
bu arada sırt ağrılarım tavan yapmış durumda.. dr a gıdemıyorum yoğunluktan .. havuzumuz temızlenıp dolduruldu
şu şubat gorunumlu haziran bi değişeydiii girip yuzucem.. ancak oyle hafıflyor agrılarım
ıı
kızlaar geçmişe azıcık baktım anılım aras ta bişey çıkmayacak inşallah burdakı herkesin kalben dua ettiğine inanıyorum.
denizcim burdan da tebrik ederim tatlım hayırlı olsun sünnetiniz
essela geçmiş olsun mınık selımın ysadığını okuyunca çok üzüldümm. kıyamam ona allah beterinden korusun canım
bu arada biz memeketteyım ek gıdanın dibine vurduk ananene babane dede derken herkes tatıryr bişeyden önce çok korktum alerji olur yıne diye ama benım kız hiç pütürlü taneli demıyo herşey yıyo ezmıyorum bile sorun da çıkmadı bende bize yapılan yemekleri tuzsuz şekilde yediriyorum kzııma yumurtayı sevmıyor bir tek sanırım kokusundan hoşlanmadı onun dşında bayağı şey denedım korkak alıştırmıcam kendimi yerken zorlanmıyor kesimlikle yasak olan bal çilek süt dışında herşey vermeye karar verdim kendi evime gidince de kaşığı tabağı önüne koycaam takılsın kendi kendine babası gibi yemek seçmesin
Canım çok şükür bebişim kızım sağlıklı ve iyi.. Çok şeker bir kız Zeynep İncimester içime doğdu herhalde 2 gün önce seni düşündüm 2 testte seni korkutmuşlardı aklıma geldin bebeği nasıl acaba diye sanırım iyisini çok sevindim cnm
Canım çok şükür bebişim kızım sağlıklı ve iyi.. Çok şeker bir kız Zeynep İncim
kızlar şimdi şu ek gıda olayı var ya
benimki sütüm var allaha şükür ama beni emmekte hep direniyo
hem yeni tatlara alışsın ama en çok anne sütü alsın istiyorum yani bir öğün kadar ek yedirsem aralarda falan emmez o beni doyarsa
nasıl yapmalı azıcık azıcık mı yedireyim
hem yeni tatlara alışsın ama en çok anne sütü alsın istiyorum yani bir öğün kadar ek yedirsem aralarda falan emmez o beni doyarsa
Cnm bence az az ver ya da Günboyu emziriyorum akşam ek gıda ver hem memeyi unutmaz hem de güzel uyur. Zaten kahvaltiliklari tadımlik ver bence alışsın yemeyen çocuk zordur. Ben sukunetten Gaza geldim peynir veriyorum zeytini 2 ye bölüp yalatıyorum dedi ben de yaptım çok sevdi sıpa menemenin suyuna az ekmek içi eziyorum seviyor. Doyumsuz değil ama tadimlik
Saol cm senin bıcırlara da afiyet olsun. Kahvaltıyı sevmeleri 10 numara altın değerinde bir öğün.Oh afiyet olsun meteye. Benim çocuklar zeytine bayılıyor, geçenlerde kızımı mutfakta kahvaltı sofrasında bıraktım oğlanı uyutmaya gittim, kızım seslendi anne zeytin verir misin diye, zeytin var orda dedim ben onları bitirdim dedi, çekirdekleri saydım tam 28 zeytin yemiş ve daha istiyor :) oğlum da çok sevdi zeytini, tatlı biseymis gibi şapırdıyor bi de sıpa, mert de en çok kahvaltıyı seviyor ablası gibi
Kızlar hepinize tşk ederimm
Alıntınyapmıştım gitti hepsi o kdr uzun yazdım ki bağlantı koptı offf
Eşim evet belki daha gergindi ama yapmaması gerek şeyleri yaptı
Söylenmemesi gereken seylerş söyledi
Bilmiyorum ne zaman geçr bu kırgınlığım
Bir de hiç birşey yokmuş gibi davranmıyorlar mı daha da çıldırıyorum
Aras için desteklerinizi de en derinden hissettim yazılarınızla
Samimiyetiniz öyle belli ki. Allah hepinizden razı ılsun
İnş şu dr iyileşir de gösteririz. Neyse çıksın ortaya belirsizlik çok zor
Bir an önce teşhis ve tedavi başlasın
Birşey yoksa da rahata erelim gerginliğimiz geçsin en azından...
Tkrr tşk ne kdr etsem azzz
Senden de Allah razı olsun cnm. Artık strese girme hiç arasa da yansır.
Hep pozitif düşün iyi olacak inş.
Kızlar hepinize tşk ederimm
Alıntınyapmıştım gitti hepsi o kdr uzun yazdım ki bağlantı koptı offf
Eşim evet belki daha gergindi ama yapmaması gerek şeyleri yaptı
Söylenmemesi gereken seylerş söyledi
Bilmiyorum ne zaman geçr bu kırgınlığım
Bir de hiç birşey yokmuş gibi davranmıyorlar mı daha da çıldırıyorum
Aras için desteklerinizi de en derinden hissettim yazılarınızla
Samimiyetiniz öyle belli ki. Allah hepinizden razı ılsun
İnş şu dr iyileşir de gösteririz. Neyse çıksın ortaya belirsizlik çok zor
Bir an önce teşhis ve tedavi başlasın
Birşey yoksa da rahata erelim gerginliğimiz geçsin en azından...
Tkrr tşk ne kdr etsem azzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?