2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Hayırlı uğurlu olsun Denizzzz:)
Özledik seni yaaa merak ettiydim en son neyseki iyiymişin...
Biz aynıyız valla ek gıdaya başladık onunla uğraş halindeyiz:))

sagoll miracımmmm
bende bende cok ozledimmmm girmeye calışıcammm artık.. kk ya bi kac sefer girdim geceleri başka bi topıgı okudum
ama hep ıkı uc kışıyı okuyup uyuya kalıyordum bızım topıge sıra gelemıyorduuu :))
ek gıda bızım ıyı gıdıyor cok cok cok şükürrr...
sizin noldu canım alerjiniz ?? neler yediriyprsun .. yasaklı listesi var mı yine

Cnm haftaya carsambaua. Uroloji polun.aldk randevu. Ama o gun mu yapar baska gun mu bilmem ama heyecanliyim.
Size cok gecmis olsun atlatmissiniz ne guzel maadallah

inşallah bizimki kadar kolay ağrısız acısız atlatırsınız... ertelemeyin sakın ..
bnm Aral ım 6 yaşında daha olmadı ben asıl onu düşünüyorum
cokk teşekkür ederım arkadasımm

cok sagol meltemcimmm
3-4 yaş asla önerilmiyor ..6 yastan sonra yada 2 yastan once yaptırmalısın canım.
aklında olsun .. o donem cok kritik cok zor bir donem ztn baslı basına.
bak sen su ege yeeee ohh yarasınnnn masallahhh yesın yesın.. amaa dıkkatlıde olmak lazım kzuucum yaa
amann yemese ayrı zor cok yese ayrı zorrr.. bu nedır arkadaş yaaa
bızım ogretmen cok güzel bı kadın sarışın yesıl gözlü zapzayıf kızı esmer kara gözlü cok kılolu ilk okul 1 e gıdıyor
annesı ıle alakasızz :)

buyuk oğlum cok ıyı .. bıraz asabı bu aralar genç genç takımaya başladı .:))
c tesı onun mezunıyet gosterısı vardı
bir İngilizce
bir turkce iki drama gosterisi
step dansı
bale
halk oyunları kafkass
3 tane koro şarkı
kep attılar fln
cok zayıfladı tabı bu gosterıye çalışırken...
amannn su okul bi bitseydi hayırlısı ileee
her sabah uyanamıyor belım bıkınım kopuyor kaldırcam dıye

bu arada sırt ağrılarım tavan yapmış durumda.. dr a gıdemıyorum yoğunluktan .. havuzumuz temızlenıp dolduruldu
şu şubat gorunumlu haziran bi değişeydiii girip yuzucem.. ancak oyle hafıflyor agrılarım

Denizimm gözünüzaydın
Oh atlattınız ne güzel
Özledik dön artık sende bu arada

bebegimmmm canımm yazdım sana w u dan canımmm ay bı doğru konuşamadık kı
bende cok ozledım rüzgârım napıyoooooo
teyzesının yakışıklısııı

Son düzenleme:
Kayıp aranıyor

cemredeniz Turkuazvemor Mta

canoooooo burdayımmmmm sesini duydum geldimmm
napıyorsunuzzz
,selimim nasılll
biz yoğun yorgun ama cok ıyıyızz cok şükürr... hergun nasıl başlayıp bıtıyor bılemıyorum
kendımı yatakta buluyorum..

kızlaar geçmişe azıcık baktım anılım aras ta bişey çıkmayacak inşallah burdakı herkesin kalben dua ettiğine inanıyorum.
denizcim burdan da tebrik ederim tatlım hayırlı olsun sünnetiniz
essela geçmiş olsun mınık selımın ysadığını okuyunca çok üzüldümm. kıyamam ona allah beterinden korusun canım

bu arada biz memeketteyım ek gıdanın dibine vurduk ananene babane dede derken herkes tatıryr bişeyden önce çok korktum alerji olur yıne diye ama benım kız hiç pütürlü taneli demıyo herşey yıyo ezmıyorum bile sorun da çıkmadı bende bize yapılan yemekleri tuzsuz şekilde yediriyorum kzııma yumurtayı sevmıyor bir tek sanırım kokusundan hoşlanmadı onun dşında bayağı şey denedım korkak alıştırmıcam kendimi yerken zorlanmıyor kesimlikle yasak olan bal çilek süt dışında herşey vermeye karar verdim kendi evime gidince de kaşığı tabağı önüne koycaam takılsın kendi kendine babası gibi yemek seçmesin

Aferim Kereme yesin zorluk çıkartmadan... Allerjimiz aynı devam ediyor benim yasaklılar aynı... Azra sabah kahvaltıda anne sütüyle yapılmış mısırlı çavdarlı bir karışım ve pekmez yiyor... Öğlen çorbasında da 2 günde bir birşey eklenerek gidiyor bugün patates kabak havuç pirinç ve zaytinyağı vardı... Ama zoraki içiyor kırk tane şebeklik yapıyorum başım ağrıdı resmen tek başıma mücadele veriyorum:) azraya da bana yasak olan herşey yasak tabiki... Birkaç gün sonra muhallebi de eklenecek meyvelerle bakalım ne olacak...

slm kızlar
bugun 3. karma aşılarımızı olduk
boyumuz 72,5 cm olmuş kilomuzda 9.400 Maşallah kuzuma sızde durumlar nasıl varmı bugun ası olanlar
maşallah canım bizim de dündü aşımız boy kilo da o civarda maşallah
çok ağladı ama
en çok bu aşılarda ağladı yavrum

off tam da zamanı
hiç olmadık zamanda gelir herşey insanın üstüne üstüne
inşallah gönlünü alabilir ve inşallah arasın sonuçlar da temiz çıkar anılcım
dualarımız aras için

hoşgeldinnnn
iyiyiz deniz çok şükür selim tam gaz devam anasını yormaya
yine de çok şükür şikayet etmeye korkuyom valla! sonra yeni bi huy çıkıverip eskiyi aratmasın
sünnetiniz hayırlı olsun denizim darısı başımıza
biz de tam niyetlenmiştik kayınpederim vefat etti ertelendi biraz ama yine de en kısa zamanda yaparız inşallah
buarada selimin pazar günü kolu çıktı dirsekten... neyseki doktorun tutmasıyla takması bir oldu.. acı çekmiş olması o kadar ağlaması dayanılmaz işte.. allahım başka dertler vermesin...
günler hep birbirini tekrarlıyo sanki.. bazen çok sıkılıyorum ama bebişlerin büyüdüğünü görmek engüzel destek
ben de kafayı koyduğum gibi uyuyorum artık
nerde eski ben dönüp dururdum uyuyana kadar
sağol meleğim tşk ederiz amin allah beterinden korusun
ben de çok pimpirik yapmak istemiyorum herşeyi vercem diyorum önüne ama şu dönem korkutuyo biraz çiğneyemedikleri için
büyük koparıp boğazına kaçmasın allah korusun

evet canım 6 yaş diyolar daha tam anlamıyla doktorla görüşmedim.
ben ürolojiye yaptırıcam zaten, çocuk cerrahı düşünmüyorum.
annem diyor ki bu ürolojinin işi, çocukçular sonradan başladı.
zaten çocuk doktorları erken öneriyor, ürologlar 6 yaş sonrası öneriyor.
benim çocuk doktorum da kişilik gelişince, kendini tanıyınca, güzelce anlatılıp yaptır dedi. ama bi yaş konuşmadım.
valla bilmiyorum ama dediğim gibi sünnet düğününü kaynattırmamak için geç yaptırıcam düğünle bir tek bildiğim o :))

ooo o mezuniyet telaşesi çok gergin ya,
ama izlemesi de çok keyifli, gurur duymak, duygulanmak, ne zaman büyüdü demek herşeye bedel :))

ben de bıktım havalardan, sürekli yorgun hissediyorum kendimi, yataktan çıkasım yok (
bu sabah anneme sattım ege'yi az uyudum çok iyi geldi, dinlenmişim :))

ben de biçok şeyi verdim valla, çok da güzel yiyiyor.
benim de en çok dikkat ettiğim, tuz, şeker, süt, muz ve yumurtanın beyazı bunları asla vermiyorum.
ama çilek verdim ben, alerjik reaksiyon da vermedi, muhallebililerine falan katıyorum.
ben de bakıyorum alerjik reaksiyon yok, sindirim de sıkıntı yok devam ediyorum...
ben de korkak alışmak istemiyorum.

Son düzenleme:
kızlar şimdi şu ek gıda olayı var ya
benimki sütüm var allaha şükür ama beni emmekte hep direniyo
hem yeni tatlara alışsın ama en çok anne sütü alsın istiyorum yani bir öğün kadar ek yedirsem aralarda falan emmez o beni doyarsa
nasıl yapmalı azıcık azıcık mı yedireyim

ester içime doğdu herhalde 2 gün önce seni düşündüm 2 testte seni korkutmuşlardı aklıma geldin bebeği nasıl acaba diye sanırım iyisini çok sevindim cnm
Canım çok şükür bebişim kızım sağlıklı ve iyi.. Çok şeker bir kız Zeynep İncim

Canım çok şükür bebişim kızım sağlıklı ve iyi.. Çok şeker bir kız Zeynep İncim

maşallah cnm çok sevindim. Rabbim uzun sağlıklı uzun ömür versin prensesine.

Cnm bence az az ver ya da Günboyu emziriyorum akşam ek gıda ver hem memeyi unutmaz hem de güzel uyur. Zaten kahvaltiliklari tadımlik ver bence alışsın yemeyen çocuk zordur. Ben sukunetten Gaza geldim peynir veriyorum zeytini 2 ye bölüp yalatıyorum dedi ben de yaptım çok sevdi sıpa menemenin suyuna az ekmek içi eziyorum seviyor. Doyumsuz değil ama tadimlik

Az az ver canım doyumluk değil tadımlık ver 1-2 çay kaşığıyla başla 1-2 tatlı kaşığına kadar artırırsın, hem yeni tadlara alışır, hem de doymadığı için emmeye devam eder.

Bu arada geçmiş olsun, selimin kolu çıkmış, okudum ama yoğunluktan yazamadim bir türlü, Allah beterinden saklasın, başka dert keder vermesin

canım önce emzir, daha sonra ek gıda ver, emziren anneler için ek gıda kuralı budur.
benimki emmediği için ve çok obur olduğu için ben umursamıyorum her türlü veriyorum.
ama doktorumuz, hemşiremiz ve annem bu şekilde söylemişlerdi zamanında.
benim sütüm hiç yok gibi sadece sabah emiyor, ama yine de ek gıdayı da mamayı da vermeden önce zorluyorum, 2 coplasa bile onu bile kar sayıyorum.

Oh afiyet olsun meteye. Benim çocuklar zeytine bayılıyor, geçenlerde kızımı mutfakta kahvaltı sofrasında bıraktım oğlanı uyutmaya gittim, kızım seslendi anne zeytin verir misin diye, zeytin var orda dedim ben onları bitirdim dedi, çekirdekleri saydım tam 28 zeytin yemiş ve daha istiyor :) oğlum da çok sevdi zeytini, tatlı biseymis gibi şapırdıyor bi de sıpa, mert de en çok kahvaltıyı seviyor ablası gibi

Eklentiler

• $1401803464118.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Kızlar hepinize tşk ederimm
Alıntınyapmıştım gitti hepsi o kdr uzun yazdım ki bağlantı koptı offf

Eşim evet belki daha gergindi ama yapmaması gerek şeyleri yaptı
Söylenmemesi gereken seylerş söyledi
Bilmiyorum ne zaman geçr bu kırgınlığım
Bir de hiç birşey yokmuş gibi davranmıyorlar mı daha da çıldırıyorum

Aras için desteklerinizi de en derinden hissettim yazılarınızla
Samimiyetiniz öyle belli ki. Allah hepinizden razı ılsun
İnş şu dr iyileşir de gösteririz. Neyse çıksın ortaya belirsizlik çok zor
Bir an önce teşhis ve tedavi başlasın
Birşey yoksa da rahata erelim gerginliğimiz geçsin en azından...

Tkrr tşk ne kdr etsem azzz

DeniiZZZ
Sünnet olmuşsunızzx. Hadi atlattınız iyi oldu
Bu zamana kdr beklediğine yanmışsındır benim gibi:)
Bence ne kdr erken o kdr iyi. Tabi görüş meselesi herkes kendi bilir:)
Bende duyduğum gördüğüm kadarıyla diyorum

Darısı Aralın başına onu da sorunsuz atlatırsınız inş

Saol cm senin bıcırlara da afiyet olsun. Kahvaltıyı sevmeleri 10 numara altın değerinde bir öğün.
Bizimki de bayıldı zeytine hep ağzımda dursun yalayım istiyor mete😊
sanırım foto koydun cnm göremiyorum telden

1 hafta önce yoğurda başladm masal duru da ama iki gündür yüzü kıpkırmızı dökülüyor pul pul başka yeni başladğm birşey olmadığı için yoğurttan şüphe ettim dün bugün yoğurt vermedim geçti sanrm yoğurda alerjimiz var😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senden de Allah razı olsun cnm. Artık strese girme hiç arasa da yansır.
Hep pozitif düşün iyi olacak inş.

Senden de Allah razı olsun cnm. Artık strese girme hiç arasa da yansır.
Hep pozitif düşün iyi olacak inş.

Evet. Beklicem düşünmeden
Oğluma adadım kendimi iyice. Eşimi görmek bile istemiyırum bi süre
Annemden zaten bi cacık gördüğüm yok. Babam desen yeni karısıyla keyfşnde
Sizle konuştukça rahatlıyorum
Düşünmeyeceğim artık

Canım eeg çektirmişsınız galiba inşallah tertemiz çıkar
Okuyamadım esinle aranızda ne geçtiğini ama inşallah o da tatlıya bağlanır mutlu, huzurlu, sağlıklı olursunuz hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…