2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bence yatak ayırma cnm ben çok karşıyım boşanmaya n bir önceki aşama gibi geliyor bana. Bence tavır yap nazar falan ya da konuşarak çözün sorun her neyse. Bir de yorgunluk tan ikiniz gergin olabilirsiniz.

yok cnm yok yatak ayırma için demedim ayıramam ki bebişin yatağı yatak odasında odaları derken akşam o işten geldiğinde onunla aynı oda da takılmamaktan bahsediyorum ama bebiş olunca tripte zor oluyo ben acayip küserim malesef normal de ama şimdi bebiş için konuşuyorum küssemde işte

Eşin de en az senin kadar streslidir şuan canım,
hele benim gibi sinirlenince ağzını tutamayan biriyse hiç ciddiye alma ( buda böyle lanet kötü bir huy işte.
içimizdeki ateşle en yakınımızdakini yakıyoruz malesef Sen şimdi buna hiç üzülme, yarın hayırlısıyla geçecek ve siz temiz sonuçları alacaksınız, hepimizin duası ile inşAllah..

neden başımızı ağrıtasın aşk olsun canm benim ...bazen gerçekten bazı şeler inanılır gibi olmuyor malesef anneliğin çoook zor olduğunu öğrendim bende ve inanamıyorum gık demiyip karısını incitmeyen tiplere anlıyorum yavrum seni bizim kide pazar günü ev misafir doluyken evde durmadı akşam düğüne gidecekti bütün gün yanımda olabilirdi ama gitmek için tartıştı benimle bide terbiyesizliğe bakarmısın !!! takma kafana öğle anlar oluyo ki diyosun bu geçmez unutmuyosun ama geçiyo deliyoda geçiyo ama geçiyo

Anılcım eşine kızma arkasaşların dediği gibi oda gergin, birde ben eminim o misafirliktekiler sizi çekemiyor ve onların nazarını çektniz, he oğlun hem sen ikinizinde maşLlahı var kıskanıyorlardır seni gözleri değmiştir. Veeeeeee ben eminim arasın herşeyi tertemiz çıkacK, tüm dualrım seninle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hhmm anladım cnm yanlış anlamışım kusura bakma cnm. O zaman az nazlansaydin 😆
çok kusme eşlere de yazık hem ise gidiyorlar hem bebek bi de biz yüklenmeyelim

Günaydın canlar
Geldik Cerrahpaşadayız
Dualarınızı eksik etmeyin tertrmiz raporlarla güzel haberlerle geleyim size inşallah
Bugün sonuçları gösterebilecek miyiz onu da bilmiyorum ama öyle gerginim ki tek bildiğim bu
Bunu yazarken bile eşime ve kv me çaktırmamak için taktığım güneş gözlüğünün arkasından süzülüo göz yaşım..

Sanada gunaydin canim gunumuZ aras pasamizin hayirli güzel haberleri ile Aydin olsun insallah... Dün de esinle bi tartisma yasamissin maalesef... Biliyisun benim öküzü de o yüzden çokiyi anliyirum sseni senin beklentin ne onun yaptigi ne! Ama erkekler yorgunluğa sitrese üzüntüye bizim gibi tepki vermiyor maalesef ben bunu trcrubelerimle öğrendim eminim oda çok uzukmustur bugün hayirli haberleri aldıktan sonra inşallah güzelce oturup konuşacaksiniz içini ferah tut inşallah canm dualarimiz sizinle...

Uyuduk şükürler olsun. Çok zor oldu bu kablolarla
20 dk uyuması yeterlşymiş

Eki Görüntüle 1142483

oyy kıyamam kuzuya maşallah çok güçlü bir bebek tabi annesi de öyle.. inş sonuçları da tertemiz çıkar cnm.. hadi hayırlı haberlerini bekliyorum..

Anılcım arkadaşlar da demiş ama erkekler güya güçlü görünüyorlar ama en ufak şeyde bile panikleyip gerginleşebiliyorlar... Bizler kadar dirayetli değiller ve stres altındayken psikopata bağlıyorlar... Eşin de belliki altından kalkamamış bu olayın... Çok ama çok pişman olduğuna eminim... Hatasını iyice anlasın tabi ama gün birlikte olma gününüz canım Aras için...

Eki Görüntüle 1142483

Bak mışıl mışıl uyuyor ben sana demiştim
Duam sizinle

Eki Görüntüle 1142483

arasssssss. iyi cıkacakkk herseyyy anıl mrk etme.. ben buna cokk ınanıyorummm.. sakın kendını bırakma...
yalnız hissetme.. sen guclusun guclu ol ki o da bu gucu hissetsin...
1-2 aydır hiç giremiyordum kk ya okumaya bile fırsatım hiçç olmadı yemin ederim ki :/ ben cok cok cok yoğunum
.. şimdi açtım.. .
ve direkt aras ın resmini gordum..
eşinlede tartışmışsınız. takma demiceğimmm içini biliyorum cunnku.. evet böyle günlerde olur ztn hep bu tur gereksiz
tartışmalar kırgınlıklar..
o hastaneden sarılarak mutlu çıkarsınız ınşallahh....

kızlarrr sizleri çok çok çokk çokkkk özledimmmmm inanın basımı kaşıcak vaktim yokkkk..
ama aklımdaydınız heppp...
oğlum dun tam 6 aylık oldu ve dun tammm bır erkek oldu
dun ondan cok ben agldımmm yaaa böyle zor bi bekleyiş hiç yaşamamıştımmm
babası da oğlumla girdi .. resim bile çekemedim giderlerken..
ağlamaktan---------

yanımda filiz abla vardı aile dostumuz gerçekten tam bir kotu gun dostu Allah razı olsun ondan.. hiç yalnız bırakmadı cok moral verdi yoksa napardım tek basıma bılmıyorum..
gecemiz supperrr gectiii.. şuanda da oynuyor paşammm..
rutin hayatımıza devam ediyoruz biz..
cok mutluyum cokkkk.. Yaptırmayan kızlar hemen yaptırın bebekken daha kolay..

yaşadıklarımı günlük hayatımı sonra yazıcam şimdi oğluma bakmam lazımmm

sizii çokkkkk seviyorummmmmm

haberlerr nasıll herkes iyi inşalahhhhhh

Hayırlı uğurlu olsun Denizzzz:)
Özledik seni yaaa merak ettiydim en son neyseki iyiymişin...
Biz aynıyız valla ek gıdaya başladık onunla uğraş halindeyiz:))

c
Cnm benum esimin de syni davranslari oluyo annelernn ysninda orda ua da onlsr varken bi mutlu bi enerjok
annesi cagrdumi hemen gideriz ayop olmadin vs vs. ama sizinki strestendir cnm uzulme insallah Arasin iyo sonuclarino alunca. Sarilip unitursunix. Cnm hadi hsyirli haberler ver insallaj cnm

Cnm haftaya carsambaua. Uroloji polun.aldk randevu. Ama o gun mu yapar baska gun mu bilmem ama heyecanliyim.
Size cok gecmis olsun atlatmissiniz ne guzel maadallah

Sonuç bi hafta sonra çıkacakmış
Şansımızın böylesi. Dr hastaymış hemde ağır
Başka dr bulmamız gerekecek. Bu işimix rast gitmedi inşallah sonucu rast gider

Ama çekim yapılırken hiç hoş hareketler yapmadı Aras
Gerçi yapması iyi oldu herşey çıksın raporda

Dualarınız için tşk. Hepinizden Allah raZı olsun canlar

Canımmm vardır herşeyde bir hayır
BU BEKLEME süresi tüketmesin seni sakın
Başka dr agösterme şansınız varsada gösterin
TEMİZ çıkıcak sonuçlarınız Allahın izniyle
SEn içini ferah tut kuzummm
Rabbim dermansız dert vermesin
Güzel haberlerini bekliyo olucaz

aa doğru canım söylemiştin kolik olduğunu aklımdan çıkmış... valla ne diyeyim allah sana sabır versin, şu dönem bitince rahatlayacaksın...

canım eşin de gergin, ona da hak vermek lazım... bi de erkekler çoğu zaman ne konuştuklarını bilmiyor o da pişmandır.
şuan birbirinize sarılma zamanı, bence konuyu uzatma, eve gidince yatın yatağa, arası da ortaya alın, arası beraberce mıncırın, bak herşey toz olup gidicek... ikinizin de canı aras ve gergin olmak çok normal.
şimdi fotoyu da gördüm, kimbilir daha da ne kadar streslendiniz, bi de bunun 1 hafta beklemesi var. belki bu 1 haftalık streste daha da biririnize saldırıcaksınız. ama unutma insanlar sevdikleri ve nazı geçen insanlarda stres atarlar. arada hoş görmek lazım. konu geçince de sakince konuşup farkettirilmeli.
tekrar çok geçmiş olsun, sonuçları bekliyoruz.

canım çok geçmiş olsun...
ben 3-4 yaşına yaptırıcam. erken ve geç 2 görüş var, araştır araştır kafam patladı.
ama ben sünnet düğünü yapmak istiyorum, köyde..
eğer şimdi sünneti yaptırıp sonra düğünü yapayım dersem benim sıkılgan adamı ikna edemem, bır bır bır konuşur. o yüzden beklicem.
ama sizi böyle rahatlamış görünce istemiyor değilim.
biz de iyiyiz çok şükür. ben egenin oburluğundan mutfaktan çıkamıyorum ( diyorum benim kısmetime de bu düştü napalım.
arada yaz özletme kendini..
büyük oğlun nasıl? durumları nasıl oldu? en son çıldırmak üzereydin, toparlayabildin mi az da olsa?

Denizimm gözünüzaydın
Oh atlattınız ne güzel
Özledik dön artık sende bu arada

cnm bu erkekleri bu konularda hiç anlamıyorum. ayıp olmasın diye bebekleri rezil etmeye razı oluyolar nedense.benzer bi şeyi ben de yaşadım.sen hiiçç dinleme bebeğin için herkese rezil ol. eşin yanlış yapmış benim eşime benziyo bu konuda. seni çok iyi anlıyorum. kırılmakta da haklısın kendini affettirebilir inş. sonuçlarınız iyi çıkar inş canımm .dua ediyorum sizin için

anılcııım allah evladınıza sağlık sıhhat versin inşallah raporlar temız çıkar rabbım işinizi rast getirsin dua edıyorum mınık arasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…