rümeysa açmış canım ya evet
bugün de ne kadar az ilerlemiş sayfa bende anck girebildim misafirlerim vardı bugün çarşıya çıktım sonra epey yoruldum bu 2 gündür.
ya benim genital bölgeme yakın yerdeki kemiklerimde ağrı başladı son bikaç gündür,böyle olan var mı aranızda??
ben çıkıyorum canım iyi akşamlar:)
rümeysa açmış canım ya evet
bugün de ne kadar az ilerlemiş sayfa bende anck girebildim misafirlerim vardı bugün çarşıya çıktım sonra epey yoruldum bu 2 gündür.
ya benim genital bölgeme yakın yerdeki kemiklerimde ağrı başladı son bikaç gündür,böyle olan var mı aranızda??
Canım uykumu tutmadı sende rümeysa...
Kizlar karnima boyle bicak saplanmalri oluyor sizde de oluyormu buugun aksam uzeri basladi
ay arkadaşlar dün akşamım zehir oldu resmen o agrılar yzünden kendi annemler geldi ne güzel bi akşam planlıyordum ama dün tmizlik yaptım bide 2 gün arka arkaya çarşıya gittik kayınvalidemle 5 6 saat gezindik çok yoruldum dünde yüklendim ve sonunda patlak verdi işte kasıklarıma o kadar kötü agrılar saplandı ki hiç geömicek sandım sağıma soluma dönemedim inanın annemler eşim falan herkes çok korktu bende çok korktum ama kızım hep tekmeleriyle ii olduğunu hissettirdi çok şükür şimdi iiyiyim amaa artık eskisi gibi olmadığımızı gerçekten unutmamalıymışız bunu anladım
HERKESE İİ PAZARLAR BU ARADA BUGÜN BİZDE 27 YE BAŞLADIK KIZIMLA
karin sertlesmeleri= kasilmalari baslayanlar var mi=
günaydın hayırlı pazarlar sevgili hamişler
inşallah herkesler iyidir :)
benim göğüslerimden dün süt geldi tam da süt gibi değil sarı su gibi çok erken değil mi yaa normal mi bu durum acaba ?
günaydın hayırlı pazarlar sevgili hamişler
inşallah herkesler iyidir :)
benim göğüslerimden dün süt geldi tam da süt gibi değil sarı su gibi çok erken değil mi yaa normal mi bu durum acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?