Kesinlikle normal göğüslerin minik meleğine hazırlık yapıyo ve o ilk gelen sıvımsı süt en çok antikoru içeriyor sakın göğüslerini sıkma fazla uyarılan göğüs rahim kasılmalarına dolayısıyla erken doğuma sebep olabiliyo
slm kızlar iyi pazarlar..dün kızımla kontrolümüz vardı.hersey yolunda şükür ama bebiş biraz asagıdaymış risk grubunda degil ama takip edelim dedi dr..diger kontrole kadar yukarı cıkması lazım dedi..yani 13 temmuza kadar...kızlar sizdede basına böyle bişey gelen varmı korkuyorum erken doğum faln olur diye..inş kızım beni üzmezde çıkar yukarıya
Demekki cok cok ayakta kalip kendimizi yormamak gerekiyormus.kiz nasil dayandin o yogunluga ben olsam isin yarisinda pestiliml yere sererdim herhalde
slm kızlar iyi pazarlar..dün kızımla kontrolümüz vardı.hersey yolunda şükür ama bebiş biraz asagıdaymış risk grubunda degil ama takip edelim dedi dr..diger kontrole kadar yukarı cıkması lazım dedi..yani 13 temmuza kadar...kızlar sizdede basına böyle bişey gelen varmı korkuyorum erken doğum faln olur diye..inş kızım beni üzmezde çıkar yukarıya
valla tatlım ne biliyim bi sorun yoktu ama işte birden patlak verdi bulaşıklarımı durularken bıcak gibi sancı girdi yok bundan sonra zaten evi afedrsin b.k götürse bile ellmicemeşim yapcak
ya bana doktorum kafsı nerde die sorduğumda aşağıda doğum pozisyonunu almış artık dedi bende daha değişir ama dimi dedim yok değişmez artık doğuma hazırlık yapıo dedi bencede daha pozisyonları değişir 3 ay bebeğim baş aşağı m ı durcak sanmıyorum yani
kizlar benim gibi bebegin tekmelerini altina altina hisseden varmi yani malum yere istecisim olmadigi halde cisim geliyo gibi oluyo vurdukca
aman dikkatli ol artık..
ya aklıma bişey geldi oldugum yerde büyük bir bebek mağazası acılcakmış bebetto chicco ürünlerinin satılacağı acaba açılışa özel indirim kampanya gibi şeyler yaparlar mı bugün akşam biraz alışveriş yapmayı düşünyrdm sonra bu aklıma geldi
kizlar benim gibi bebegin tekmelerini altina altina hisseden varmi yani malum yere istecisim olmadigi halde cisim geliyo gibi oluyo vurdukca
ya allah razı olsun yazdığın icin aynı şeyi bende hissediyorumm nasıl ifade etsem de yazsam diye düşünyr sonra vazgeciyrdum arada arka tarafa vuruyor gibi makatıma yani
canım aynı şekilde benimde 3 4 haftadır hep altta hissediyorum sanki çıkmaya çalışıyo gibi insan korkuyo ama bu haftalarda geçti
bnde de ıkı gundur var o 2 dakıka suruyo nefesm kesılıyo gıbı oluyo canm bacagıma da kramp gırıyo uykuda ıken normaldr herhalde yalancı sancı olabılır dıe dusundm benKizlar karnima boyle bicak saplanmalri oluyor sizde de oluyormu buugun aksam uzeri basladi
Merhaba hanımlar:)))
öncelikle Rabbim evlatlarınızı hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Sizlere sormam gereken bir şey var;
kızlar benim için değil ama bir yakınımın batın ultrasonu çektirmesi gerekiyor.
Benim bunlarla ilgili hiçbir bilgim yok.
Acil olması gerektiği için ssk yı bekleyemiyor.
Dışarıdan yaptırıcaz mecburen ama çok acil olması lazım.
Tedavi sürecine girmesi için.
Istanbul da uygun fiyatlı ve acil çekebilecek bir yer bileniniz var mı?
şimdiden okuyan veya yardım eden herkese teşekkürler
çok acil kızlar yrın hemen yapılması gerekiyor.
bnde de ıkı gundur var o 2 dakıka suruyo nefesm kesılıyo gıbı oluyo canm bacagıma da kramp gırıyo uykuda ıken normaldr herhalde yalancı sancı olabılır dıe dusundm ben
ya allah razı olsun yazdığın icin aynı şeyi bende hissediyorumm nasıl ifade etsem de yazsam diye düşünyr sonra vazgeciyrdum arada arka tarafa vuruyor gibi makatıma yani
ben de hissediyorum rahim üzerinde bazen arka tarafta:) doktora sordum ayakları var dedi iter dedi yani artık güçleniyorlar ve büyüyorlar her bölgede hissediyoruz.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?