aynen bende canım yaa göbek dğilğimin hemen üst tarafı o kadar çok agrıdı ki korktum bebeğime bişey mi oldu die bide hareket etmedi endişelendim şimdi nasılsın peki
Halimi bl görsen sancida bağırıyor um artik dayanamiyorum. Ter akıyor heryanimdan. Dr gün sancilarin bunlar sık dişini 36.haftads suni sanciyla alırız bebeğini dedi.
Halimi bl görsen sancida bağırıyor um artik dayanamiyorum. Ter akıyor heryanimdan. Dr gün sancilarin bunlar sık dişini 36.haftads suni sanciyla alırız bebeğini dedi.
kısslar nasılsınız?dün aksam yıne bulantı kalp carpıntısı hastaneye gittim serumlar nst felan bebegım ii cok sukur ama tansiyonum cok düşüyo 7/2 7/4 hayırlısı ıle bı dogum yapsak gunden gune daha da zorlasıyor sankı.
kısslar nasılsınız?dün aksam yıne bulantı kalp carpıntısı hastaneye gittim serumlar nst felan bebegım ii cok sukur ama tansiyonum cok düşüyo 7/2 7/4 hayırlısı ıle bı dogum yapsak gunden gune daha da zorlasıyor sankı.
Benkendı gıttıgım hastaneye normal dogum ucretı olarak 700 dıye cok ama doktor ıyı yınede ona gıtcem dıyodum sezaryanda 1150 ama bazı arkadasların gıttıgı hastanelerde normal bıle 1750 falan sanırım onları duyunca avrasya ucuz geldı bana
buranın tek güüzel yanı doğum pahalı değil
500 tl fark ödüyoruz sadece
bu arada burası bitlis yine de 2000tl bayılıp şöle metropolde yaşamayı tercih ederim neyse son 1 sene benim cücüğü buralarda değil güzel yerlerde okula göndercem inş büyüyünce