çok şükür iyiyim canım dün gece mide yanmasız uydumkarnım 1 karış aşağı indi sonunda gerçi bu seferde oturmak zor oldu yumurtalıklarıma tekmeliyor sabahtan beri ama olsun gelecek nasılsa artık dayanıyorum çocukta diyecek ki ne yapsam yaranamıyorum bu kadına yukarda dursam midem diyor aşağı da dursam kasığım diyor
Arkadaşlar bebeğimin beşiğine bu hafta yatak yaptırmak istiyorum. Acaba ortalama ne kadara yaptırabilirim bilgisi olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 776302
arkadaşlar haberman biberon diye bir biberon arıyoruz
ıstanbulda olup medıcalcı tanıdıgı olan varmı acaba
ya da nereden bulabılecegımzle ılgılı fikri olan varmıdır?Eki Görüntüle 776603
neDen illa bu biberon bi özelliği mi var cnm
canım benimde sepet beşiklerdendi ben yatak yaptırdım yününü biz verdik 15 tl aldı
Arkadaşlar bende oğlumun kıyafetlerini yıkıcam,ne olu ne olmaz diye beyaz,krem renkli az desenli olanları ve koyu renkli olanları ayırdım. Mendil, eldiven,şapka,patik hepsini aynı anda mı yıkadınız?battaniyeleri ayrı mı yıkadınız?
Bir sorum daha olacak, kalsiyum U hergün mü içiyorsunuz? :26:
canım abımın kızı oldu 2 gun once
ama damak yarıgı var bebekte
suan küvezde hortumlarla felan beslenıyo
durumun boyutunu bugun ogrenecegız
çene cerrahı bakacak hayrlı haberler beklıyorum stres oldum
bu bıberondan lazımmıs
haftasonu oldugu ıcın bulamadık ama bugun abım bıyerden bulms
onlarda 2 gun ıcerısınde gonderebıleceklermıs
herkese günaydınlar...
4,5 günlük bayram tatili sonrası işe dönüş yaptık yine..34. haftamız bitiyor bugün çok şükür.. işte son 3 haftamız kaldı..
arifeden bir gün önce lekelenmemiz olunca dr teyzemiz artık evde dinlenin dedi ama, ben kendimi iyi hissettiğim için geldim.. İnş sıkıntısız atlatırım şu son üç haftayı da bebeğimle daha çok vakit geçirebilirim.
canım abımın kızı oldu 2 gun once
ama damak yarıgı var bebekte
suan küvezde hortumlarla felan beslenıyo
durumun boyutunu bugun ogrenecegız
çene cerrahı bakacak hayrlı haberler beklıyorum stres oldum
bu bıberondan lazımmıs
haftasonu oldugu ıcın bulamadık ama bugun abım bıyerden bulms
onlarda 2 gun ıcerısınde gonderebıleceklermıs
bizim de bugün kontrolümüz vardı bebeğim baya aşağı inmiş resmen doktor kafasına bikini bölgemden baktı önceden kafası göbek deliğimin hemen altındaydı.
bebeğimde hafif böbrek genişlemesi vardı ama zaman ilerledikçe küçülmüştü maalesef bu kontrolümde biranda arttığını gördük genişlik iki katını bile geçmişdoktorum bu hızla genişlerse bebeği almamız gerekir en azından biran önce tedavisine başlanır dedi. sadece beni rahatlatan kısım tüm organları geliişmiş küvezde falan kalmaz dedi şu vakitten sonra anne karnında durması sadece kilo alımıyla ilgili dedi. şuanda kilosu da 2750 gr.
ama moralim bozuldu açıkçası böbreklerindeki sorunu biz pek önemsememiştik nasıl olsa kaybolur diye biranda artınca panik olduk dua edin nolur bebeğime Allah ım şifasını versin
herkese iyi haftalar eylül anneleri, hala doğum iznine ayrılmamış olanlar allah yardımcınız olsun ben evde oturduğum yerde bile resmen yorgun ve bitkin bir haldeyim çalışmayı istedim ama çok zorlandığım için 33. haftamda ayrıldım mecburen izne, vere vere de 2 haftacık izin eklediler zaten kızımı daha 3 aylık ken bırakıp işe başlamak zorunda kalacağımbizim de cuma günü kontrolümüz ve çatı muayenemiz olacak en son 01 ağustosta gitmiştik, Kızım dün gece çıldırmış gibi sürekli hareket ediyordu yalnız sabahtan beri hareketleri belli belirsiz acaba doktoramı gitsem bilemedim, zaten tüm doktorlar haftada bir çağırıyor bizimki niye 15 gün bekletti beni anlamadım, zaten en son gittiğimde kilosunu da söylemedi çok meraktayım herşey yolundadır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?