Kızlarr bugün kocişim moral motivasyon amaçlı akşam elinde doğum hediyemle geldi
yemekte almış gelirken bende yapmamıştım henüz isabet oldu :))
günlerdir göbüşten laptopun başına zor oturuyorum bacaklarım uyuşuyor göbüşüm sıkışıyor kkya giremiyorum eskisi gibi diyordum o da sağolsun tablet bilgisayar almış gelmiş :) mutluyuz yani bugün
çok şükür gün boyunca bir sıkıntım olmadı canım herşey yoluna giriyor sanırım :)
amin arkadaşım hamile kalmak bir mucizeydi bu bebişleri bu zaman kadar sağlıkla getirmek bir mucizeydi şimdi onları oradan çıkartıp sağlıkla kucağımıza alıp koklama mucizesini de yaşatsın Rabbim inşallah :)
ben ondan çok çektim kemiklerim zayıf olduğu için sürekli bacaklarımı kısıp kalıyordum canım bebişler birden büyüyorlar ve ağırlıklarına kemik adapte olamıyor bana kemik erimen var bile dediler o dönem gittim mr çektirdim çok şükür kalsiyum desteğiyle atlattım inşallah seninde çabuk geçer kalsiyum yönünden zengin şeylerle beslen canım kemiklerimiz zarar görmesin inşallah
oğlum gelsin artık teyzesi bak doğum hediyemiz bile geldi kociş dediki sen galiba hediyeni almadan doğurmayacaksın şimdi yarına bekler benden nerede çocuk diye
kırıp dökmelerimiz meşhur oldu canım güzelim çeyizimin büyük kısmını harcadım bu hamilelikte bende :) sıkma canını giden makarna olsun sizin canınız sağolsun.. canım yalancı sancıları herşey tetikleyebilir ama normal bunlar sancı girince soluna yat dinlendir bebeği onunla güzel güzel konuş ki panik yapmasın sakinleşsin yavrukuşun birşey olmaz inşallah
geçmiş olsun öncelikle muhtemelen bebeğin sinirlere baskı yapıyor bence doktoruna danışman iyi olur bahsettiğin şey sinirlerini yorabilir çünkü Allah yardımcın olsun inşallah