2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım silip havalandırsaydın ben 5-6kez sildim hep öyle havalandırdım daha çabuk etki eder
Bende atta çantası aldım yandan takılmalı ama arkadaşlarım hep sırt çantası kulandılar bende sanırım sırt çantamızı o göreve atayacağım :)

Sağol Canım antibiyotik bende vajinal mantarı tetiklediği için gebelikten önce de kullanmıyordum en güzeli doğal yollar tabi ama yetmiyor işte
Migrenim için jinsei kolye almıştım aklıma geldi onu taktım belki o ağrılarımı hafifletir biraz olsun..

Sağol canım ben kolay atlatamam aslında tonsilite çevirir genelde ama bebeğimin şansına geçiverse keşke
Şimdi kocişe sipariş vereceğim ne kadar meyve varsa vevtabi bal ve sütte alsın bombardıman yapalım akşama ozaman

gününüz hayırlı uğurlu olsun. Tarih belli olunca daha bir sabır geliyor sanki insana.

tatlım Allah biliyor ya sezeryan istemiyorum, burda zaten tercih meselesi de değil sezeryan. zor durumda kalınırsa oluyor.. eşime diyorum tr de olsaydık acaba kendim sezeryan istermiydim acaba :44: 1 sene olmadan buraya nasıl adapte olduysam artık sezeryan çok değişik geliyor ama hayırlısı tabiki gerekirse olacağız tabi ki, biz yine normal yollarla bekleyelim sağlıklı olsunlarda olmazsa zaten son çare..
başak erkekleri zor mu olur ki hiç çevremde bilmiyorum. kızlar çok titiz oluyor onu biliyorum ama.. neyse 2 başak birbirinin dilinden anlarlar baba oğul siz ilaçla yolunu kapattınız çocuğun o da naz makamına geçti tabi ağırdan satıyor kendini
maşallah maşallah annelerine benim annem ve kayınvalidemde çok iyilerdir eminim yanlarında olsaydım aynı şekilde olurdu.. Allah iyilerle karşılaştırsın herkesi..
bu arada haftalık kontrolümüzü de olduk geldik bakalım 1 hafta sonra tekrar gideceğiz allahım ne çabuk bu vakitlere geldik daha dün ilk kontrole gitmiş gibiyim bu arada tahlilimiz temiz çıkmış enfeksiyon falan yok şükür antibiyotik falan kullanmaya gerek yokmuş :)

Son düzenleme:
canım bende poğaça, kurabiye ve börek yapıp koymayı düşünüyorum. bi de şişelere menemen yapacağım kahvaltı için.. tabi bu tembellikle yapabilir miyim bilmiyorum

hadi canım hayırlı olsun sezeryan olacaksın galiba.. benim beklenen tarihim de 9 eylül ben de çok istiyorum bu tarihi ama bakalım göreceğiz oğluş ne zaman gelecek

kısslar nasılsınız cok sıcak yaa dayanamıyorm klima sayesınde saglam elektrk faturası oduyoruz:))dun kızıma sampuan pişik kremi tırnak makası biberon aldık biberonu cam mı aldınız?
ben cam aldım canım..

tatlım geçmiş olsun bende faranjitten çok çektim.. adaçayı gargarası gerçekten iyi geliyor bide yatmadan 1 bardak sıcak suya 1 limonu sık bol balla tatlandır çok güzel yumuşatıyor..

slm hamiş annelerrrr
ben cuma doğrucam halen kızıma isim yok napcaz bilmem babasıyla bir türlü uzlaşamıyoruz
ayyy canım çok azcık kalmış, hayırlısıyla kızını kucağına alırsın inşallah

Canım ben haziranda aldım odayı kuruldu ozamandan beri camı genelde açık ama hala kokuyo,çekmeceler kapaklar hep açık duruyo,bilmiorum nası gidicek.

Canım ben haziranda aldım odayı kuruldu ozamandan beri camı genelde açık ama hala kokuyo,çekmeceler kapaklar hep açık duruyo,bilmiorum nası gidicek.

benimkinin de geldiğinde çok yoğun bir kokusu vardı sürekli sildim 3 haftada geçti kokusu sık sık silin bir de çekmeceleri ve kapakları açık şekilde havalandırın yoksa hiçbir şekilde geçmez kokusu içinde kalır

Selam annecikler,mesaji okuyunca cevap yazmasam olmazdi,benim bebisimde 35.haftada tekrar ters dondu cok uzzldum ne dualar ettim,babamiz az konusmadi sakin uzulme dun drum bebisimin bas asagi dondugunu soyledi 3100 gr olmus 37+5 olmusuz,senin haftani bilmiyoru ama drun dedigine bakma benimki hep stre yapma vakit var dedicok sukur donmus ins seninkide doner

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
Bugün misafirlerim vardı ve çok yorucu bir gündü ama öyle böyle atlattım. Tabi ayaklarım davul gibi şişmiş hizmet etmekten.
Benim aklımı meşgul eden bir soru var. Aranızda erpidural normal doğumu doktoruyla konuşan varmı? Benim cuma günü nst çekimim, çatı muayenem var. Gitmişken o konuyu açıp uygulanabilirlik durumunu sorucam. Görümcemin arkadaşı o şekilde doğum yapmış ve o kadar memnun kalmışki. Onu dinlerken özenmemek elde değil.
Bugünde gelen misafir bayanların içinden bir dengesiz diyorki normal dağım sancısı öyle bir giriyor ki öyle böyle değil falan laflar etti bana. Yani 9 ayını doldurmuş ve hiç doğum yapmamış birine anlatılacak şey mi benim kafamı daha bir altüst etti konuşmasıyla.
Bebeğimi kucağıma alma sevincimi doğum korkuları bastırdı

ayy canım yaa aynı şeyde de var bu aralar çevremde normal doğum sancısını anlatıyorlar çok korkuyorum şimdi bende internette acısız epidural doğum videosu var mı diye baktım bişey bulamadım .bilen arkadaşlarımız varsa adresi yollasalar da bir izlesek.ibde kızlar hepinizin izlemesini tavsiye ediyorum youtube da ikierkeğe suni sancı vermişler komedi bir izleyin 2 saat dayanabilmişler valla neşem yerime geldi

inşallah bana pek dönecek gibi gelmiyor cünkü aylardır aynı pozisyonda kuzum ama bakcaz artık doktorum 38. haftaya kadar bekleriz dönmezse 39. haftada sezaryenle alırız dedi bakalım hayırlısı neyse o olsun ne diyim:))

slm hamiş annelerrrr
ben cuma doğrucam halen kızıma isim yok napcaz bilmem babasıyla bir türlü uzlaşamıyoruz

canım biz de aylarca karar veremedik benim istediğimi eşim istemedi eşimin istediğini de ben beğenmedim. Son olarak ikimiz de 3'er isim yazdık kağıda (tabi yine de olabilir dediğimiz isimlerdi) kura çektik meleğimizin ismi azra oldu. gerçi yine eşimin beğendiği isimdi ama bende ısındım çok:)) deneyebilirsiniz bence:)

Egelgec gecmis olsun bal tuketiyorsan ilik su yada ilik sut ile tuketmewk gerekirmis 45 dereceden fazla kaynar bisey ile temasinda bal vitamini kaybedermis..

Canım babamız aldı geldi birazdan ısıtacaktım iyi oldu okuduğum sağol canım :)
Canım ayetel kürsi de okudum bu arada arkadaşımıziçin Allah yardımcısı olsun inşallah

Sezeryan hiç aklımda yoktu hatta en korktuğum şeydi ama bebek iri demişlerdi bi ara ya ozaman fikre alışmaya çalıştım şimdi ise hangisi hayırlıysa o olsun diyorum canım
Kontrolünüz iyi geçmiş maşallah artık son zamanlar enfeksiyon falan olmasın tabi :)
Rahat edelim artık demi

Canım sen hiç takılma öyle konuşanlara canım bazı insanlar problemli hakikaten epidurali doğum zamanı açılma durumuna göre doktor tavsiye ediyormuş diye duydum beno anki duruma göre soracağım çünkü sanırım açılman hızlıysa ve 6 cmi geçtiyse bi anlamı yokmuş

Benimde kontrolüm perşembe günü ve doktora bende epidural istediğimi söylicem bakalm,etrafımda yaptıran ve memnun kalan çok insan var hiç olumsz bişey duymadm ve okumadım.avrupa da da bu yöntem yıllardr kullanılıyo.inş bi sorun olmaz da normal ve ağrısız doğum olur hayırlısıyla.

bende normal doğumu epiduralle yapmak istiyorum.çevremde bu şekilde doğum yapan arkdaşlar var ve o kadar memnunlar ki...bende normal doğumdan korkuyodum ama benimkisi ağrıdan acıdan değil farklı nedenlerden dolayı...benide eşim ikna etti bu konuda...çok iyi olduğunu ağrımın hiç olmayacağını sadece ıkınma hissi geleceğini o zaman ıkınmam gerektiğini felan anlattı.zaten bu doğum şekline prenses doğumda diyolar.bende bebeğim 3500 gr üzerine çıkmassa bu yolla normal doğurmak istiyorum.ayrıca arkadaşım doğurdu bu şekilde hatta onun epiduralini yapan dr bile değil aneztezi teknisyeni... o kadar memnundu ki çok rahat dedi.hemende kalkmış ayağı sütüde tabi normal yaptığı için yarım saat sonra sütünde geliyor.oooh daha ne olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…