• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Dha çok kücük mercimeklerimiz ve büyük çoğunluğumuzun 1. hamileliği ne zararlı ne yapmalı ne yapmamalı bilmiyoruz. :1: Birde şu ilk 3ay düşük muhabbeti var tabi.Rabbim esirgesin.. Telaşlarımız bundan. İlk öğrendiğim 1-2gün yerimden kalkmaya korkuyordum.mecbur kalmadıkca ayaga bile kalkmıyordum evde.Normalde çok hareketliyimdir ciddi derecede hakaretlerim kısıtlandı psikolojik olarak.Birde plates yapıyordum 1 yıldan fazla süredir.Artık onu yapmıyorum ona üzülüyorum..

benimki tüp bebek ve transfer yapılıdığından beri hareketlerim kısıtlandı.ilk öğrendiğimde bende senin gibi yürümekten korkuyordum.kalmıyordum yerimden.bide ilk günler adet sancısı gibi sancı girerdi.oda korkuturdu beni.şimdi çok şükür bıçak gibi kesildi sancım olmuyor artık.daha rahat hareket edıorum.:8::8:

slm bizde geldık:) biz kendimizi agustosta dünyaya gelcez diye biliyorduk ama dün doktor amcamız bize daha kücük oldugumuzu söyledi bizde sizin yanınıza geldık:)

Hoş geldiniz topiğimize :16:

slm bizde geldık:) biz kendimizi agustosta dünyaya gelcez diye biliyorduk ama dün doktor amcamız bize daha kücük oldugumuzu söyledi bizde sizin yanınıza geldık:)
hoşgeldin canımmmm :16::16:

Dha çok kücük mercimeklerimiz ve büyük çoğunluğumuzun 1. hamileliği ne zararlı ne yapmalı ne yapmamalı bilmiyoruz. :1: Birde şu ilk 3ay düşük muhabbeti var tabi.Rabbim esirgesin.. Telaşlarımız bundan. İlk öğrendiğim 1-2gün yerimden kalkmaya korkuyordum.mecbur kalmadıkca ayaga bile kalkmıyordum evde.Normalde çok hareketliyimdir ciddi derecede hakaretlerim kısıtlandı psikolojik olarak.Birde plates yapıyordum 1 yıldan fazla süredir.Artık onu yapmıyorum ona üzülüyorum..
şekerim hamile pilatesi yaparsın biraz daha geçsin spor yapmana engel değil hamilelik
hatta spor yapanların doğumu daha kolay oluyor:114::114:

merhaba anne adayları nasılsınız

ilk hamileliğimi unutmuşum bu kadar az mı belirtim vardı o zamanda
arada bi kürtajım oldu (sağlıklı gelişim olmadığından) onda kasık ağrısından yürüyemiyordum
şimdi çok rahatım buda garip geliyor

bu arada ilk hamileliğimde, hamileyken ayva yersen çocuğunun gamzesi olur demişlerdi
yemiştim. tek yanağında gamzesi var
ne kadar doğru bilemiyeceğim ama, hazır kış ayındayken

merhaba anne adayları nasılsınız

ilk hamileliğimi unutmuşum bu kadar az mı belirtim vardı o zamanda
arada bi kürtajım oldu (sağlıklı gelişim olmadığından) onda kasık ağrısından yürüyemiyordum
şimdi çok rahatım buda garip geliyor

daha iyi gibiyim kasık ağrılarım benimde azaldı
sen nasılsın canım sen tecrübelisin ikinci kes tadıyosun bu güsel duyguyu ben her bulduğumu okuyorum
öğrenebilmek adına:34:

Hoşgeldiniz :1:

benimki tüp bebek ve transfer yapılıdığından beri hareketlerim kısıtlandı.ilk öğrendiğimde bende senin gibi yürümekten korkuyordum.kalmıyordum yerimden.bide ilk günler adet sancısı gibi sancı girerdi.oda korkuturdu beni.şimdi çok şükür bıçak gibi kesildi sancım olmuyor artık.daha rahat hareket edıorum.:8::8:

Benim sancılarımda kesildi dün yazmıştım doktoruna sordunmu bilmiyorum ama ben 1 yl önce dogum yapan bir arkadaşıma sordum.Kesilmesi gerek zaten dedi kesilmesi daha iyi dedi.Akıntımda bitti aynı şekilde oda iyiymiş.artık hafif hafif agrı giriyor arada okadar.Şimdi bende daha rahat hareket ediyorum ama yine kısıtlı :1:

şekerim hamile pilatesi yaparsın biraz daha geçsin spor yapmana engel değil hamilelik
hatta spor yapanların doğumu daha kolay oluyor:114::114:

Hocasz yapmayı gözüm kestirmez onu ama bende öyle düşünüyorum bakalım azcık büyüsün miniciğim bakıcam bir çaresine :1: hamile oldugumu öğrenmedne önce sürekli yapıyordum çok şükür birşey olmamış pıtırcıgıma :nazar:

merhaba kızlar geçen günde yazmıştım ama onu bulamadım. İkinci bebeğime hamileyim 22 aylık kızım var. Kaza ile oldu. Çok ağldım çok üzüldüm. Şimdi daha iyiyim. Karnımdakine birşey olsun istemiyorum. Kızımda çok belirtim vardı kasıklarım çok ağrırdı. Yerleşme kanaması olmuştum. Gazım vardı. Şuna bunda birşey yok çok az göğsüm sızlıyor. İlk bebeğimde böyleydi boş gebelik oldu. Şimdi yine kurt düştü içime. Hayır doktora daha 19'unda gideceğim heyecansız davrandım biraz. Ters birşey varsa zehirlenirim diye korkuyorum. Cmts betahcg 1725'di. Gidip test yaptıramıyorum kızım var. Zor olur onunla çıkamam şuan. Benim gibi belirtisi ve yerleşme kanaması olmayan varmı?

diğer sayfada yazmıştım günüm geçmişti diye bu gün evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sanırım bende sizinleyim bu ikinci gebelik olacak kısmetse

merhaba kızlar geçen günde yazmıştım ama onu bulamadım. İkinci bebeğime hamileyim 22 aylık kızım var. Kaza ile oldu. Çok ağldım çok üzüldüm. Şimdi daha iyiyim. Karnımdakine birşey olsun istemiyorum. Kızımda çok belirtim vardı kasıklarım çok ağrırdı. Yerleşme kanaması olmuştum. Gazım vardı. Şuna bunda birşey yok çok az göğsüm sızlıyor. İlk bebeğimde böyleydi boş gebelik oldu. Şimdi yine kurt düştü içime. Hayır doktora daha 19'unda gideceğim heyecansız davrandım biraz. Ters birşey varsa zehirlenirim diye korkuyorum. Cmts betahcg 1725'di. Gidip test yaptıramıyorum kızım var. Zor olur onunla çıkamam şuan. Benim gibi belirtisi ve yerleşme kanaması olmayan varmı?

panik yapma bütün gebelikler aynı olacak diye bir şey yok benimde ilkinde sabahları bulantı hissi oluyordu kasıklarım ve belim çok ağırırdı şimdide çok az kasıklarım ağırıyor

merhabalar kızlar bende sizinleyim inş eylülde yarvrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız benimde ilki düşükle sonuçlandı cuma günü kısmetse keseyi görmeye gitcez ama daha göremeyebiliriz herhalde cumaya 5+5 olcak erken değil mi birde hamilelik takvimini nerden yapıyorsunuz acaba

daha iyi gibiyim kasık ağrılarım benimde azaldı
sen nasılsın canım sen tecrübelisin ikinci kes tadıyosun bu güsel duyguyu ben her bulduğumu okuyorum
öğrenebilmek adına:34:

ilkine göre daha sabırlıyım
birde arada bir kürtaj yaşayınca ağırdan alıyorsun
bi seferde öğreneyim istiyorum ne olacaksa
en güzel kısmı hareketlerini hissetmeye başlapı, 2.trimester dönemine girince

evet her hamilelik bir olmuyor. benim kürtajımda çok kasık ağrım göğüs ağrım vardı
bunda göğüs ağrım dışında çok bişey yok
adet günlerimde ağrım olmuştu sadece
bende 19 da ilk kez gidecem

merhabalar kızlar bende sizinleyim inş eylülde yarvrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız benimde ilki düşükle sonuçlandı cuma günü kısmetse keseyi görmeye gitcez ama daha göremeyebiliriz herhalde cumaya 5+5 olcak erken değil mi birde hamilelik takvimini nerden yapıyorsunuz acaba

Geç olmaz bence görürsünüz.Biz daha erken gördük 5+5ten.

Sitedeki hamilelik takvimi diyorsunuz? Benim imzamda en altta Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın oraya tıklayın.Veya http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editprofile şuraya tıklayın..kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012

Bizim topiğimizin ilk sayfasındada açıklamalı olarak var. Yukarıdaki kırmızı ile yazdıgım kısım alıntıdır.

Son düzenleme:
kızlar benide ekleyin

ilk tüp bebek denemem pozitif sonucu aldım Allah tamamına erdirir inşallah

sizlerinde bebekleriniz hayırlı olsun

merhabaa kızlarr bendee 10 eylülde doğum yapıcam allahın izniylee
size bişi sorucamm acayip derecedee belim ağrıyoo kasık ağrım vardı o yavaş yavaş geçtii ama belimin ağrısı geçmioo aranızda böle olan varmı acabaa ??
bidebende ne bulantı ne baş dönmesii daha erkenmi acabaa bunların olması için :s :1:

Back
X