off ya çalışan varmı içinizde napıcaz bu patronlarla çok gıcık oldum adam zaten uyuz, ,iyice uyuzlaştı zaten iki gündür iyice halsizim bi mail attım bi liste yaptım koca listede minnacık bi hata yapmışım 3 aydır beraber çalışıyoruz ilk kez hata yaptım açmış telefonu insan yaptına bi bakar demekki herşeyi böyle yapıyosun dio adi nasıl sinirlendim nasıl üzüldüm anlatamam, ne diyim gidio ben hamileyim ondan çokmu halsizim diyim şimdi![]()
Canım bu patronlar hep aynı insana saygıları yok hep kendi işleri yapılsın isterler.Ben 16 senedir aynı işyerindeyim ve 16 sene de 1 gün raporum yok. senelik izin bile kullanmadım düğünümde bile kına günüme kadar çalıştım düğünden sonra 1 hafta gitmedim ki 100 kere aradılar. çarşamba doktor bana olumsuz konuşunca işyerine uğradım patron yoktu kardeşine söyledim böyle böyle ve 2 gündür gitmiyorum işe 1 defa aramadı nasılsın hayırdır diye. sadece elemanlar arayıp iş soruyorlar ve oğlu aradı nasılsın abla diye. o yüzden hiç umursama senden ve sağlığından önemli değil.