B.tik bebe. Her ikisi de 13.90 TL, toplam 28 tl. Bir de Ayşe Öner'in Hamilelik ve Bebek Bakımı kitabı vardı indirimde. Onu da aldım. Açıklamalı resimli bir kitap. Egzersizler, hamile beslenmesi, bebek bakımı ve lohusalık var içinde. Faydalı olacağını düşündümhangi siteden aldın?:26:
B.tik bebe. Her ikisi de 13.90 TL, toplam 28 tl. Bir de Ayşe Öner'in Hamilelik ve Bebek Bakımı kitabı vardı indirimde. Onu da aldım. Açıklamalı resimli bir kitap. Egzersizler, hamile beslenmesi, bebek bakımı ve lohusalık var içinde. Faydalı olacağını düşündüm
Bende çok severimm kız çocuğuna çok yakışıyor sanada betüş diyolar mııı
Ooo betuller arttı ne guzel karssizdim biraz ama ciddi ciddi düşünmeye başladım artık hem anlamida cok guzel
kızlarrrr çok kıpır kıpır beninki sizinkide öyle mi bende bir gariplik yok değil mi ? çok sevindirik oluyorum yahuuu
betül ismi benimde hoşuma gidiyodu
Kızlarımız adaş olabilir canım
Kızlar ben oğluma iki isim koymak istiyorum. Biliyorsunuz iki isim peygamberimizin sünneti. Birinci ismi Ömer olacak. Eşim de Müslüman olunca ismini Ömer yapmıştı. Oğlumuzada aynı ismi vermeye karar verdik. Ancak yanına ikinci bir isim arıyorum. Fikri olanlar yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
hoşbuldum canım iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok sizleri takip ediyorum arada sizde durumlar ne oğluşların nasıl ? bizde bu aralar yatk konusu sardı ne alacağıma karar veremiyorum bakıp bakıp duruyorumpark yatak düşünüyorum ama markasına modeline karar vermiş değilim canım
Ben kitapçıda bakıp inceledim. İçeriğine iyice baktım, diğer kitaplarla karşılaştırdım. Kitapçıda 42 tl, ben 29 tl ye aldım. İnşallah çok gecikmez ürünler.butik bebenin siparişleri biraz geç geliyo ama ben çok beğenmiştim temiz temiz düzenli bi şekilde koymuşlardı kutuyu
bide bileklik koymuşlar hediye
bende satın almak istiyorum bitane bebek bakımı kitabı ama çok kararsız kaldı
sen göz attın mı nasıl hoşuna gittimi o kitap
Allaha çok ibadet eden saliha kadın demek Betül. Kızım olsaydı iki isim koyacaktım biri de Betül olacaktı büyük ihtimal.o Ne ayol betül isminin anlamına baktım bakire yazıyodu bi sitedee:26:
Maşallah annesikızlarrrr çok kıpır kıpır beninki sizinkide öyle mi bende bir gariplik yok değil mi ? çok sevindirik oluyorum yahuuu
Kötü yorum yapmamışlar en azından. Kıza naz yakışıyormerhabalar güzel annecikler ve bebişleri;
ne güzel isimler düşünülmeye başlanmış, bizde kızımıza naz ismini vermek istiyoruz çünkü biz onu tam 7 yıl bekledik nazlı nazlı geldi.
etraftaki yorumlara da fazla takılmamak lazım bence insanlar önce meraklı meraklı soruyorlar söyleyince de hemen yorum yapıyorlar bizede naz koyucaz dediğimizde aaaaa çok nazlı olur çok çektirir size diyorlar bizde olsun çekeriz biz onun nazını diyoruz :)
o Ne ayol betül isminin anlamına baktım bakire yazıyodu bi sitedee:26:
Lapa lapa kar yağıyor. Geçen seneki gibi olursa işyerinde mahsur kaldık demektir
Ankaradayım canım. Arabaların üstü karla kaplandı bile ve hala yağmaya devam ediyor. Yüksek kesimler daha fenaymış. Dikmen ve öveçleri düşünemiyorum bileAcemiperi ankaradaydın galibaa...yaa bizim bu taraflarda hiçbişicik yoookkbnde kar yağsa diye bekliyorum sabahtan berii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?