2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hangi siteden aldın?:26:
B.tik bebe. Her ikisi de 13.90 TL, toplam 28 tl. Bir de Ayşe Öner'in Hamilelik ve Bebek Bakımı kitabı vardı indirimde. Onu da aldım. Açıklamalı resimli bir kitap. Egzersizler, hamile beslenmesi, bebek bakımı ve lohusalık var içinde. Faydalı olacağını düşündüm

butik bebenin siparişleri biraz geç geliyo ama ben çok beğenmiştim temiz temiz düzenli bi şekilde koymuşlardı kutuyu
bide bileklik koymuşlar hediye
bende satın almak istiyorum bitane bebek bakımı kitabı ama çok kararsız kaldı
sen göz attın mı nasıl hoşuna gittimi o kitap

Bende çok severimm kız çocuğuna çok yakışıyor sanada betüş diyolar mııı

Ooo betuller arttı ne guzel karssizdim biraz ama ciddi ciddi düşünmeye başladım artık hem anlamida cok guzel

o Ne ayol betül isminin anlamına baktım bakire yazıyodu bi sitedee:26:

kızlarrrr çok kıpır kıpır beninki sizinkide öyle mi bende bir gariplik yok değil mi ? çok sevindirik oluyorum yahuuu

kızlarrrr çok kıpır kıpır beninki sizinkide öyle mi bende bir gariplik yok değil mi ? çok sevindirik oluyorum yahuuu

bende yemeğimi yedikten sonra kımıldıyo genelde
bide hapşurduğum veya öksürdüğüm zaman

merhabalar güzel annecikler ve bebişleri;

ne güzel isimler düşünülmeye başlanmış, bizde kızımıza naz ismini vermek istiyoruz çünkü biz onu tam 7 yıl bekledik nazlı nazlı geldi.
etraftaki yorumlara da fazla takılmamak lazım bence insanlar önce meraklı meraklı soruyorlar söyleyince de hemen yorum yapıyorlar bizede naz koyucaz dediğimizde aaaaa çok nazlı olur çok çektirir size diyorlar bizde olsun çekeriz biz onun nazını diyoruz :)

betül ismi benimde hoşuma gidiyodu
Kızlarımız adaş olabilir canım

Yaa cok sevindim valla adas olsunlar teyzesi yerim ben onları bende cok beğeniyordum önemli olan esiminde begenmesiydi oda cok beğendi

maşallah ÖMER ismi çok güzel ismiyle yaşasın benimde düşündügüm isimlerden ama galiba bizim ismimiz FURKAN EFE olacak

teşekkür ederim bizlerde iyiyiz.. uğraşıyoruz işte
park yatak iyi oluyor.. zaman var, bak içine sinsin canım
bendeki pierre cardin XL oyun parkı.. ben çok memnundum..hem sallanma fonksiyonu var hemde yatağının 3 kademeli oluşu iyiydi..
tavsiye ederim.. nettende inceleyebilirsin.. ebat olarak bi çoğuna göre daha büyük

Ben kitapçıda bakıp inceledim. İçeriğine iyice baktım, diğer kitaplarla karşılaştırdım. Kitapçıda 42 tl, ben 29 tl ye aldım. İnşallah çok gecikmez ürünler.
Allaha çok ibadet eden saliha kadın demek Betül. Kızım olsaydı iki isim koyacaktım biri de Betül olacaktı büyük ihtimal.
Maşallah annesi . Tam şu anda bebeğim bir tekme savurdu "ben de hareketliyim" diyor
Kötü yorum yapmamışlar en azından. Kıza naz yakışıyor

1. Bakire. 2. Erkekten çekinen, erkeklere yaklaşmayan namuslu kadın. 3. Ayrı kök salan fidan. 4. Hz. Meryem'in lakabı. 5. Hz. Muhammed (s.a.s)'in kızı Hz. Fatıma'nın lakabı.

Yani erkeklerden sakınan iffetin kadın manasına geliyormuş canim

oooo 2000. sayfaya ulaşmışızz..maşaallahh..
muhabbetimiz bol olsunnn:124::124:
:119::119::119:

Acemiperi ankaradaydın galibaa...yaa bizim bu taraflarda hiçbişicik yoookk bnde kar yağsa diye bekliyorum sabahtan berii..
Ankaradayım canım. Arabaların üstü karla kaplandı bile ve hala yağmaya devam ediyor. Yüksek kesimler daha fenaymış. Dikmen ve öveçleri düşünemiyorum bile

Neyse ki sağlam kar botlarımı giydim, atkımı ve eldivenimi aldım

Bugünlerde okuduğum bir bebek kitabını da tavsiye etmek isterim. Senai Demirci- Hoşgeldin Bebeğim. Daha çok doğum sonrası bebek bakımı hakkında bilgi veriyor. Çok faydalı. Okudukça rahatlayıp bakımın o kadar da zor olmadığını, en önemli şeyin annenin kendisine güvenmesi ve rahat davranması olduğunu öğrendim

Canım Ömer ismi benim de çok sevdiğim bi isim, çok güzel bir isim seçmiştiniz. Ben de başta Ömer düşünmüştüm ama arapça telaffuzuyla (Ayın harfiyle Umar) türkçe telaffuzu çok farklı birbirinden. Bi de Cezayir lehçesiyle daha da garip söylüyolar Amar mı bişey diyolar biz o yüzden vazgeçmek zorunda kaldık. İki isimli biri olarak ben de bebeğime iki isim vermeyi düşünüyorum bence bi avantaj. Ömer'in yanına uyabilecek isim önerilerim:

Yusuf Ömer, Ömer Ammar, Ömer Faruk (klasikleşti artık ama bence hala çok güzel), Ömer Yasir/Yasin, Ömer Hamza, Ömer Mervan, İbrahim/İsmail Ömer, Ahmet Ömer, Yahya Ömer, Ömer Enes, Abdullah Ömer, Ömer Ekrem/Kerem... Bu isimleri tersine de çevirebilirsin nasıl kolayına gelirse artık. Genelde islami klasik isimler söylüyorum eşin de yabancı olunca türkçe kökenli isimleri telaffuz etmesi zor olabilir diye düşündüm. Yoksa Ömer Giray da güzel isim. Ya da Ömer Mirza (Frasça kökenli bi isim). Ben Giray'la Mirza'yı eşime söylediğimde o ne yaa demişti :)

ben de bugün 3 tane kitap aldım :)))
Siz Bebeğinizi Beklerken
Emzirme Sanatı
Bebeğinizin ilk yılında sizi neler Bekler
Çok heyecan yaptım bıdır bıdır okuycam şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…