hayırdır ne yapıyorla bu renkli ultrasyonda ki
bu arada ismini yazdım ismimin altına
Ben Betül Rana'yı beğendim canım
Oyumu Betül Rana ve Hüdanur'dan yana kullanıyorum. Hüdanur diye şeker mi şeker bi tanıdığım var. Çoook güzel, ahlaklı, olgun ve tatlı bir kız.
Benimde sıkıyolar canım alt için hiç düşünme al benceben anneme aldırdım 3 hafta sonra geldiğinde getirecek gurbetteyim eşim de hayatta onu alamaz utanır Şimdilik eşimin kullanmadığı 2 iç çamaşırı vardı onları giyiyorum kilolu ve iri biraz eşim ooooh dinya varmış bi rahat ettim anlatamam annem gelene kadar idare eder bunlar beni
Üst içinde benim göğüslerim aldı başını gidiyo büyüdükçe büyüyo sonumuz ne olacak bilemiyorum. Şu kom'un dikişsiz lazerli modelleriyle ve yine kom'un sporcu sütyeniyle çok rahatım. Lazerlinin destek teli ve hafif süngeri var sarkma yapmaz ama mormalde 60 tl falan ben outletten 15'e almıştım. Sporcuda da sünger var ma tel kopça hiç bir metal yok ciğer filmi bile çektirmiştim onunla nikah işlemleri için. Sarkıtır mı bilmiyorum çünkü teli yok ama ön taraf süngerli olduğu için uçları belli etmiyo ben o yüzden tercih etmiştim bi de hiç yok gibi çoooook rahat... Bi de önceden sütyen almıştım telsizdi ama bazı yanları falan esnekti, satıcı şekillendirir toparlar ben de gece desteklileri çıkarp hep bu modeli takıyorum demişti o da yeniinci markaydı galiba o da rahattı.
Rana benim de kızıma düşündüğüm isimlerden biriydi uyuz babası istemiyor:) betül rana hoş bence de
seninki oğlan değilmiydi canım ben mi karıştırdım yoksa
bilgiler için sağol çok iyi geldi
daha önce küçük göğüslü olduğum için sarkma derdi yoktu
sütyen alırken hiç bakmazdım. bildiğim bir kaç model vardı onlardan alırdım
ama şimdi hem rahat hem de destekleyen bişey alacağım
çevremdeki büyük göğüslülere bi daha danışmak lazım
kom ve yeni inci şimdilik aklımda
kullanan kişiden tavsiye iyi oluyor
bu arada büyük göğüslü olmak gerçekten zormuş
önceden üzülürdüm küçük diye şimdi yatarken çok sıkıntı veriyor
yana dönerken bi de onları dönderme isteği oluyo bazen
Yok teyzesi inşallah prenses tabi perşembe günkü randevumuzda bir değişiklik yaşanmazsa:)
Benim hamilelikten önce göğüs bedenim 95 di cnm, Şu an ne halde bilmiyorumm:) ben altan marka sütyen kullanıyorum memnunum, alt çamaşırlarda da eşimin boxerlarıyla idare ediyorum şimdilik ama alıcam inş daha cici bi şeyler
Sonunda unnado'dan Lierac kremim geldi. bu akşam kullanmaya başlıcam. Henüz çatlak gibi bişey yok ama belki faydası olur :))
Eşinin boxerımı waowww
nasıl rahat ediyomusun canım
ayy benimde göğüslerim 85ti şimdi şiştiler iyice maşallah diyelimde
göğüse hemen nazar değiyo
Rana benim de kızıma düşündüğüm isimlerden biriydi uyuz babası istemiyor:) betül rana hoş bence de
iki çocuğu olan bi arkadaşım emzirme sütyeni ve atletini hiç kullanışlı olmadığını söyledi
o anda onun orasını burasını açmayla uğraşamıyorun dedi
alttan kaldırıyorsun tişörtü kazağı hallediyorsun dedi
bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Ogluma cok eskiden beri (esimle tanismadan hatta) Deniz ismini koymayi dusunuyorum. Ama gorumcemin ismi Deniz yani halasinin ismi :) esim ve ailesi ne isterseniz koyun hic farketmez bilakis biz mutlu oluruz ayni isimde olursa diyor, ama benim ailem olmaz baska isim mi kalmadi halasiyla oglanin adi ayni olmasin diyor. Cok kararsiz kaldim, aklima daha guzel isim gelmiyor takildim maalesef. 1-2 alternatifim var ama hicbiri Deniz kadar sinmiyor. Siz olsaniz ne yaparsiniz?
Ay en rahatı o boxerlar ya tabi eşlerimizin belleri bizden geniş bi de çamaşırların belleri daha yüksek paketi açılmamışlardan vardı da kaptım hatta şu an eşimin eşofmanlarını da giyiyorum adamcağız çıplak kalacakk:)
merve, yakında ayrıntılınmı var canım?
güzel haberlerini bekliyoruz canımm
arzum ayrıntılın vardı bugün, nasıl geçti..bi gelir gibi oldun sonra kayboldun.. haberlerini bekliyoruzz..
minikuss nasıl geçti bugünün.. hayırlı haberlerle gelesin sende canım..dualarım seninle..
haha
canım hamile eşofmanlarından alıp giyinebilrsin ben aldım çokta rahat ettim
hemde belimi felan tutuyo ne güzel sıcacık ohhh
randevu 28 ocakta inşallah daha 3 haftamız varİ
senin ne zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?