2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hayırdır ne yapıyorla bu renkli ultrasyonda ki
bu arada ismini yazdım ismimin altına

canım sana doktorun bahsetmedi mi?
bebeğin iç organlarına bakılacak
kalbine midesine böbreklerine bağırsaklarına ciğerlerine vs.
inşallah bir sorun çıkmaz bende gen bozukluğu olduğu için hafiften telaşlanıyorum aslında
ama rabbim ne takdir buyurduysa o artık

bilgiler için sağol çok iyi geldi
daha önce küçük göğüslü olduğum için sarkma derdi yoktu
sütyen alırken hiç bakmazdım. bildiğim bir kaç model vardı onlardan alırdım
ama şimdi hem rahat hem de destekleyen bişey alacağım
çevremdeki büyük göğüslülere bi daha danışmak lazım
kom ve yeni inci şimdilik aklımda
kullanan kişiden tavsiye iyi oluyor
bu arada büyük göğüslü olmak gerçekten zormuş
önceden üzülürdüm küçük diye şimdi yatarken çok sıkıntı veriyor
yana dönerken bi de onları dönderme isteği oluyo bazen

fb-hcg 58.3ng/ml
papp-a 3.59 mlu/ml
crl 57.8mm
biochem risk 1:6020
double test 1:3344
age risk 1:854
trisomy 13/18 +nt <1:10000

ıkılı testımın sonucu nasıl sızce

Benim hamilelikten önce göğüs bedenim 95 di cnm, Şu an ne halde bilmiyorumm:) ben altan marka sütyen kullanıyorum memnunum, alt çamaşırlarda da eşimin boxerlarıyla idare ediyorum şimdilik ama alıcam inş daha cici bi şeyler

Eşinin boxerımı waowww
nasıl rahat ediyomusun canım
ayy benimde göğüslerim 85ti şimdi şiştiler iyice maşallah diyelimde
göğüse hemen nazar değiyo

Sonunda unnado'dan Lierac kremim geldi. bu akşam kullanmaya başlıcam. Henüz çatlak gibi bişey yok ama belki faydası olur :))

ben 1 aydır sabahları lierac akşamları bebe yağı kullanıyorum.1 haftadırkarnımın yan tarflarında kırmızı çatlaklar oluştu.sanırım onlar ilerleyen zamanlarda beyaz gümüşümsü bir renge bürünüyormuş.oysaki annemde falan hiç çatlak yok.bende daha 4 ay olmadan başladı 9 aylıkken düşünemiyorum ne hale geleceğimi.sanırım bu bünyeye bağlı bir olay.ama yinede sürmeye devam edicem...

Eşinin boxerımı waowww
nasıl rahat ediyomusun canım
ayy benimde göğüslerim 85ti şimdi şiştiler iyice maşallah diyelimde
göğüse hemen nazar değiyo

Ay en rahatı o boxerlar ya tabi eşlerimizin belleri bizden geniş bi de çamaşırların belleri daha yüksek paketi açılmamışlardan vardı da kaptım hatta şu an eşimin eşofmanlarını da giyiyorum adamcağız çıplak kalacakk:)

Rana benim de kızıma düşündüğüm isimlerden biriydi uyuz babası istemiyor:) betül rana hoş bence de

teşekkür ederim canım bu ismi çok seviyorum 6 yıldır site ve facebookta kullanıyorum güli rana ama
söylenmesi zor olduğundan ranayı aldım tek

Benim için de çok kullanışlı olmuştu..
pratik bi çıt çıtı var üstünde, zahmetli değil açması
normal sutyen kullanıp üstünede atlet giyiliyorsa, ondan çıkartmak zor oluyor
özellikle emzirme sürecinde göğüsler dolgun ve hassas olabiliyor(dolunca sızlıyor)bu durumda normal çamaşırdan çıkartmak rahatsızlık verebiliyor

merve, yakında ayrıntılınmı var canım?
güzel haberlerini bekliyoruz canımm

arzum ayrıntılın vardı bugün, nasıl geçti..bi gelir gibi oldun sonra kayboldun.. haberlerini bekliyoruzz..

minikuss nasıl geçti bugünün.. hayırlı haberlerle gelesin sende canım..dualarım seninle..

benimde eşim özge olsun diyor.ama kız kardeşimin adı özge.açıkcası benim içime sinmiyor.bu arada doktor büyük ihtimalle kız demişti bana ama burda cinsiyeti değişenleri duydukça pekte kendimi kaptırmak istemiyorum...

haha
canım hamile eşofmanlarından alıp giyinebilrsin ben aldım çokta rahat ettim
hemde belimi felan tutuyo ne güzel sıcacık ohhh

randevu 28 ocakta inşallah daha 3 haftamız varİ
senin ne zaman canım

selam kızlar haftasonu eşimin yanına gittim giremedim hiç iyisinizdir inşallah doktor perşembe günü kız dedi bebişime ama çok emin değildi ondan havaya giremedim daha üşüttüm sanırım gribal bir durum geliyor gibi :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…