2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bak tatlım bu yastığın kullanım şekillerinin resimlerini yüklüyorum bi de tam tersi dene yani kapalı taraf ayakucunda açık taraf başının altında o zaman boynun sıkışmaz sanırım...

sümeyyecim çok saol canım,dediğin gibi son resim o şekilde,bide öyle deneyeyim bakalım rahat edicekmiyim

Canım, göründün aşağılarda neden bir şey yazmadan gittin? Çok merak ediyoruz seni. Kendini iyi hissedince mutlaka haber ver bize olur mu?

Tokoyay yastığının deseni şahane. Böyle bir yastık olduğunu bilmiyordum ben. rahat edemezsem yatakta ben de alırım.

Bunlar da oğluma aldığım yeni ciciler. Patik-ayakkabı için çok erken ama bu çorapsı bir patik olduğu için tereddüt etmeden aldım. Misafirliğe gidince şık olsun tontonum

Eklentiler

• $5miurun1357230077.webp
    1 KB · Görüntüleme: 36
  • $33miurun1357323356.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

Aynencanım simdi paylasmayım ama benim ismim de esimin ismi de uniseks :) cok zor oluyor genelde bana bey diye email geliyor. ama alisiyorsun bi sekilde. Cevremde Alev, Derya; Goksu isminde erkekler de var Onur, Can, isminde bayanlarda. O yuzden cok abartmadıkca ben uniseks olayına karsı değilim. Bi de deniz isminde hangi cocugu/erkegi tanıdıysam hepsinin bir karizmasi, kendine has bir guzellgi, cekiciligi var. Bir yerde okumustum oglunuzun yakisikli ve kendi guvenen olmasi icin Deniz koyun die :)

Esim kararsiz yani tamam koyalim da demiyor, yok asla olmaz da. Ailesinin onayini aldiktan sonra birsey demez, sever Deniz ismini ablasi sonucta :) AREL i ben de dusundum, hatta esimin ilk begendigi isimdi. Bi heyecan arkadaslarimiza soyledik. Aynen ariel, arel universitesi, ermeni ismi, anlami ne , soylemesi zor gibi bi suru yorum geldi ki daha anneme soylemedim kesin istemezdi. Bu arada AREL de cok var. Biz de 7. aya kadar karar vermedik diyip birini soylicez kimse bisi diyemez o saatten sonra:)

Lapa lapa kar yağıyor. Geçen seneki gibi olursa işyerinde mahsur kaldık demektir

aaaa.. çok güzelmiş bu yastıklar yaaaa... bende mi alsam kii :) kocam bu kadar şekil almıyoo :))

Aynen canim yaaa eşime hamile yastığı muamelesi yapıyodum gerçi hamile kalmadan önce de bacağımı üstüne attığım oluyodu O da yaa eşine bu şekilde sarılan senden başka biri var mı acaba diyodu. Ben de bak işte kolum bacağım heryerimle sarılıyorum daha ne istiyosun diyorum

Hayırlı uğurlu olsun oğlişin maşallah ona

Hepsi çok güzel güle güle sağlıcakla giyinsin yavrun

kabizlik icin bir onerim var. ben de ve yillardir kabizlik yasayan babamda cok ise yaradi. 1 gun kayisi 1 gun yulaf.
sabah uyanir uyanmaz 2-3 gun kurusu kayisini iyice cigneyerek ( iyice cigneme onemli) yiyoruz ve ardindan epey ilik 1,5 bardak su ve en az yarim saat sora kahvalti.digeri de 3 corba kas yulaf ezmesi ivine 8 findik ve 8 badem cok az da tarcin katiyruz sicak suyla bulamac yapip yiyoruz ustune 2 ilik bardak su . en az yarim saat dora kahvalti.

ayrintili ultrason icin doktorum 22+ li gunleri bekle dedi, tum organlar olusmasina karsin kalbin tam anlamiyla olusmasi bu haftayi buluyormus arkadaslar, bilginize..

aaa betül ismi mi şahane,mükemmel harikulade bi isimbenim adım da betül de

Oh ne guzel eşimde cok beğendi normalde ne isim söylüyorsam kabul etmedi ben hatta iki isim olsun Rabia Betül koyalım dedim ben Betül derim diyo Rabia yi kullanmam diyor bende sade Betül olsun o zaman dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…