2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
isimler konuşulmaya başlamış ne güzel cinsiyet öğrenildikten sonra sıra isme geliyo tabi bizde kızımıza Zehra ismini koyucaz ismi gibi ayyüzlü olur inşallah kızım

isimler konuşulmaya başlamış ne güzel cinsiyet öğrenildikten sonra sıra isme geliyo tabi Bizde kızımıza zehra ismini koyucaz ismi gibi ayyüzlü olur inşallah kızım

bende bu ismi bi ara düşündüm beğeniyorum zehra ismini hatta fatıma annemizin diğer bi ismi fatuma-ül zehra

Kızlar işte sizlere bi soru

betül mü?
Betül rana mı?
Rabia betül mü?
Yoksa hüdanur mu? Güzel oylama yapacağım

aranızda hamile kilodu kullanan varmı
eski çamaşırlarım sıkmaya başladı
acaba büyük çamaşır mı alsam yoksa hamileler için bel destekli çamaşırlar var onlardan mı alayım

bi de sütyenlerim olmuyor
hamile sütyenini gerekli gören var mı
destekli mi ben sarkmasını pek istemiyorum

canım sarkma olayı deyince, o zaman destekli büyük beden sutyen al..
çünkü hamile yada emzirme sutyenlerinde destek olmuyor malesef
sonradan çıktıysada bilemiyorum:44:

ayrıca ilerleyen dönemde muhakkak ki, emzirme sutyeni alınacak..
aklınızda olsun ondansa , emzirme atleti almak daha pratik.. ikisi bi arada..
ayrıca emzirme atletini, doğumdan önce kullanmaya başlayabilirsin, rahat oluyor ama dediğim gibi destekleri yok

betül rana daha güzel

teşekkür ederim canım ben büyük boy iç çamaşırı aldım belinin lastıği geniş değilde dar olanlardan ama bende hamilelik südyeni alacağım benimkilerde artık olmuyo ama hiç karşılaşmadım destekli olanları öneriyorlar canım aklında bulunsun

iki çocuğu olan bi arkadaşım emzirme sütyeni ve atletini hiç kullanışlı olmadığını söyledi
o anda onun orasını burasını açmayla uğraşamıyorun dedi
alttan kaldırıyorsun tişörtü kazağı hallediyorsun dedi

hamilelik sütyenlerinde destek yokmuş
öyle anladım ben

ben iki isime bayılıyorum
hem iki isim koymak sünnet canım

bende aynı şekilde zaten anlaşma yapmıştık erkek olursa o koyacaktı kız olura da ben karışamaz zaten o yüzden hep ikili isimlere gidiyorum sen ne koyacaksın canım seçenekler var mı

bende aynı şekilde zaten anlaşma yapmıştık erkek olursa o koyacaktı kız olura da ben karışamaz zaten o yüzden hep ikili isimlere gidiyorum sen ne koyacaksın canım seçenekler var mı

Yok ben daha düşünmedim
şu renkli ultrasonu atlatalım ondan sonra yoğunlaşacağım isim konusuna
uff rüyalarıma girmeye başladı valla bu renkli ultrason randevum

Kızlar işte sizlere bi soru

betül mü?
Betül rana mı?
Rabia betül mü?
Yoksa hüdanur mu? Güzel oylama yapacağım

Oyumu Betül Rana ve Hüdanur'dan yana kullanıyorum. Hüdanur diye şeker mi şeker bi tanıdığım var. Çoook güzel, ahlaklı, olgun ve tatlı bir kız.

Benimde sıkıyolar canım alt için hiç düşünme al bence ben anneme aldırdım 3 hafta sonra geldiğinde getirecek gurbetteyim eşim de hayatta onu alamaz utanır Şimdilik eşimin kullanmadığı 2 iç çamaşırı vardı onları giyiyorum kilolu ve iri biraz eşim ooooh dinya varmış bi rahat ettim anlatamam annem gelene kadar idare eder bunlar beni

Üst içinde benim göğüslerim aldı başını gidiyo büyüdükçe büyüyo sonumuz ne olacak bilemiyorum. Şu kom'un dikişsiz lazerli modelleriyle ve yine kom'un sporcu sütyeniyle çok rahatım. Lazerlinin destek teli ve hafif süngeri var sarkma yapmaz ama mormalde 60 tl falan ben outletten 15'e almıştım. Sporcuda da sünger var ma tel kopça hiç bir metal yok ciğer filmi bile çektirmiştim onunla nikah işlemleri için. Sarkıtır mı bilmiyorum çünkü teli yok ama ön taraf süngerli olduğu için uçları belli etmiyo ben o yüzden tercih etmiştim bi de hiç yok gibi çoooook rahat... Bi de önceden sütyen almıştım telsizdi ama bazı yanları falan esnekti, satıcı şekillendirir toparlar ben de gece desteklileri çıkarp hep bu modeli takıyorum demişti o da yeniinci markaydı galiba o da rahattı.

yok ben daha düşünmedim
şu renkli ultrasonu atlatalım ondan sonra yoğunlaşacağım isim konusuna
uff rüyalarıma girmeye başladı valla bu renkli ultrason randevum

hayırdır ne yapıyorla bu renkli ultrasyonda ki
bu arada ismini yazdım ismimin altına

allah iyiliğini versin ya eşinin iç çamaırlarını mı giyiyorsun kahkaha ile güldüm duydun mu bilmem bu arada benim göğüsler normalde de büyüktü şimdi iyice şişti biraz önce eşime önümü göremiyorum artık diyorum gülüyo

bu arada teşekkür ederim cevap için daha bekarken hüdanu ve hiranur isimlerini düşünüyodum hem hüdanurun anlamıda güzel 'hidayet sahibi' anlamına geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…