canım sana doktorun bahsetmedi mi?
bebeğin iç organlarına bakılacak
kalbine midesine böbreklerine bağırsaklarına ciğerlerine vs.
inşallah bir sorun çıkmaz bende gen bozukluğu olduğu için hafiften telaşlanıyorum aslında
ama rabbim ne takdir buyurduysa o artık
selam kızlar haftasonu eşimin yanına gittim giremedim hiç iyisinizdir inşallahdoktor perşembe günü kız dedi bebişime ama çok emin değildi ondan havaya giremedim daha üşüttüm sanırım gribal bir durum geliyor gibi :2:
gerçi sen benden 2 hafta felan gerisin ya canım ondan olabiliryok canm söylemedi en son ikili est sonuçlarını almaya gitmiştim bişey demedi rendevuyu da bir aya verdi bi daha ki haftaya gideceğim belki söyler o söylemezse ben söylerim artık inşallah güzel geçer bi sıkıntı yaşamazsın canım
Kızlar beni yarın sağlık ocağından aşı için çağırdırlar
aranızda aşısını olan var mı?
benide bugün yarın ararlar..
kararsız kaldım.. yada aranınca ilerleyen haftada yaptırmayı önereceğim..
tetanozdan bahsediyorsun değilmi?
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol c vitamini stoklaselam kızlar haftasonu eşimin yanına gittim giremedim hiç iyisinizdir inşallahdoktor perşembe günü kız dedi bebişime ama çok emin değildi ondan havaya giremedim daha üşüttüm sanırım gribal bir durum geliyor gibi :2:
31 ocak benimde..
yaa geçmiyor ama zaman.. çok heyecanlıyımmmm
ve aleyküm selam canım hoş geldin biz iyiyiz sende iyisindir inşallah çok geçmiş olsun benim ki erkekten kıza döndü bi daha değişmezse şimdilik kız ikisine de alıştığımızdan değişssede şok yaşamıcaz zaten
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol c vitamini stokla
:
ben geçtiğimiz cuma oldum aşımı. bana erken mi yaptılar ya. ben sizden gerideyim
Kızlar beni yarın sağlık ocağından aşı için çağırdırlar
aranızda aşısını olan var mı?
merve, yakında ayrıntılınmı var canım?
güzel haberlerini bekliyoruz canımm
arzum ayrıntılın vardı bugün, nasıl geçti..bi gelir gibi oldun sonra kayboldun.. haberlerini bekliyoruzz..
minikuss nasıl geçti bugünün.. hayırlı haberlerle gelesin sende canım..dualarım seninle..
Bende perşembe gunü vurulacağım canim dikkat kizlar iki gün ağrı yapıyor ası
ben 1 aydır sabahları lierac akşamları bebe yağı kullanıyorum.1 haftadırkarnımın yan tarflarında kırmızı çatlaklar oluştu.sanırım onlar ilerleyen zamanlarda beyaz gümüşümsü bir renge bürünüyormuş.oysaki annemde falan hiç çatlak yok.bende daha 4 ay olmadan başladı 9 aylıkken düşünemiyorum ne hale geleceğimi.sanırım bu bünyeye bağlı bir olay.ama yinede sürmeye devam edicem...
evet tetanoz aşısı.jinekoloğumda muhakkak yaptırmamı söyledi
ama yarın gidip olacağım aşımı inşallah
25. haftaya kadar zamanı varmış canım
olayımda geçsin bitsin diyorum
ilk gebeliğinde yaptırmışmıydın?
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol c vitamini stokla
sorma valla rüyalarıma girmeye başladı:):)
bende çok heyecanlıyım bide renklide göreceğim yaa
Aman canım ben zaten her gün iğne vurunuyorum kollarım mosmor
alıştık artık acıya valla acıkolik oldum
o Ne ayol betül isminin anlamına baktım bakire yazıyodu bi sitedee:26:
Ay en rahatı o boxerlar ya tabi eşlerimizin belleri bizden geniş bi de çamaşırların belleri daha yüksek paketi açılmamışlardan vardı da kaptım hatta şu an eşimin eşofmanlarını da giyiyorum adamcağız çıplak kalacakk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?