2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

cnm dr bana kesinlikle içme yeşil çay dedi bitki çaylarınıda yasakaldı

ben bi sitede okumuştum canım vucüt alışmakta zorlandığı için, bu haftalarda da bebek artık hissedilir dereceede büydüğü için uykuya dalmak zorlaşabilrmiş, ilk ayların aksine uykusuzluk baş gösterebilr diye okumuştum ilk başladığnda, yoksa ben de çok garipsemiştim, başlarda inanılmazdım çünkü, çok uyuyodum, son aylara kadar böle olursun diyolardı bana da ama bünyeye göre değişebiliyor işte. bi zaaman sonra uyucaz yine merak etme

Ne sorduğumu söyleyeyim hemen: Başı açık bilgisayardan Kuran okunur mu? O gün cevabı almadım ama bugün bunun caiz olduğunu öğrendim din işleri yüksek kurulundan.

Benim aşı olan kolum rahatsız edici derecede ağrıyor. Çantamı bile zor taşıdım, halsizleştim hemen. Kaç gün ağrıyacak böyle :44:

cnm bende hiç kilo almadım hatta 4 kilo verdim dr çok kızdı banada

en yakın arkadaşlarımdan biri yaptırdı kesinlikle yapılması gerekiyor sanada canım
doktoruna güven sadece rahim ağzına dikiş atılacak ve hamileliğinin geri kalanını yatarak geçireceksin
hiçbir riski yok canım kalbini ferah tut çok şükürki çaresi var

maşallah oğluna Allah nazarlardan saklasın :) bende 17. haftaya kadar sadece 1,5 kilo aldım doktorum çok iyi gittiğimi söylüyor bundan sonra ayda 2 kilo almam yeterliymiş.. eğer böyle gidersek doğuma güzel kilolarla gideriz

ama hiç kilo almamakta olmazmış aman onada dikkat çünkü kilo alımı vucudu genişleterek rahim tarafından itilip kakılna organlara yer açıyormuş :) yani dengeli kilo alımında bile bir güzellik var...

bu arada benim doktorum 13. haftada bebeğin cinsiyetini kız olarak tahmin etmişti, 16da bakarız net demişti ama bir gittik ki bizimki almış kordonunu bacaklarnın arasına cin gibi bize bakıyor net olarak görebildiğimiz tek şey o minicik yüzü oldu :) artık 20. haftaya kadar cinsiyet heyecanımız devam edecek bakalım...

Aslında doktorum sancılarımdan dolayı epeyce önce önermişti. Ama ben başka sorunlara neden olur diye istememiştim. Üstelik tavsiye edilen başka bir doktorun da fikri benimle aynıydı. Zaten bu hamileliği dinlenmeyle geçiriyorum, dinlenmesem ne olur bilemem. Sözünü ettiğin topiğe de bakarım, gerçi moralim bozulur mu bilemiyorum ama. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip eder inşallah. Cevabın için teşekkürler.

Ben 15 gün önce muayene olmuştum rahim ağzı 4,5 cm di. Ama benim plasenta önde ve 11. haftada yoğun kanamadan dolayı doğuma kadar çalışmayıp sürekli yatıyordum. Aslında benim kendi doktorumun kontrol zamanı haftaya ama ben doktorum gerak görmediği halde dörtlü test yaptırmak istedim. İyiki de gitmişim haftaya kalsa belki çok geç olacaktı. Bu arada rahim ağzının kısalmasını sancılar tetiklemiş olabilir dedi gittiğim doktor. Ayrıca senin lekelenmelerin canlı kırmızı değilse çok önemli değil. ( Çünkü daha önceki hamileliğimde bende de lekelnmeler vardı) Ama yine de çalışıyorsan bir süre çalışmaya ara verip riske atmaman strese girmemen, bol su ve ilişki yasağına uyman iyi olur.

çok teşekkür ederim tatlım :)))

çok teşekkürler arkadaşım sana da :) bunları aklımda tutucam kesinlikle :)))

bana da aynısı olmuştu, kordonu bacak arasına alınca emin olamadık cinsiyetine. kontrolüm yarın bakalım görecek miyiz? :))

ben 26 yaşındayım 1 kızım var 7 yaşında bu hamileligim erkek allah isteyen herkeze nasip etsin

benim bir oğlum var 4 yaşında buda erkek büyük bir ihtimallll kız olmasını çok istemiştim ama kısmet böyleymiş bu arada 31 yaşındayım....

evet canlı kırmızı değil sadece her ay bir kez yaşadığım bir yada ki damla kadar gelen bir pembelik yada açık kahve bir renk ve sadece 1 progestan alsam geçiyor o nedenlede hangi doktora gittiysem önemsemiyor hayatı biraz rolantide yaşa yeter diyorlar sanırım internettende çok araştırmamak gerekiyor doğru yanlış o kadar çok şey okudum ki artık kafamda bir sürü soru işareti var ama bugüne kadar gittiğim tüm doktorların bebekle bağlantılı olmadığını söylemleri içimi biraz rahatlatıyor inşallah bundan sonra yaşamam sende en kısa zamanda bu durumu atlatıp vakti tamam olana kadar güzel bir hamilelik vakti tamam olduğundada mutlu huzurlu bir doğum geçirirsin...

Allah herkesin evlatlarını sağlıkla bağışlasın inşallah...

haydi hayırlısı inşallah canım bu sefer miniğiniz kendini göstersin size haberlerini bekliyoruz :) ve darısı başıma diyorum artık.. bazen doğuma kadar cinsiyeti kendisi öğrenmek istemeyenleri duyuyorumda öle mi olsaydım acep diye içimden geçirmiyor değilim merak zor şey vesselam :)

golgencim nerelerdeydin canım?özlettin kendini

canım işler fena yoğundu, bitürlü fırsat bulamıyorum nete girmeye , son zamanlarda da bebeğin eksikleri derdine düştüm , alınacaklar-alınanlar derken ...geçmişi de okuyamadım umarım hersey yolundadır herkes adınaa:44:

yaaaa ben de hiç içmedim hamile olduğumu öğreneli , selülitleri napcaz ya, daha yolun başındayz bide

kızlarr selilüt melülüt dert etmeyin doğumdan sonra toparlarız allahın izninle önemli olan sağlıklı olmamız sahsen ben öyle yapıyorum amannnn anne olmak kolay değil diyorum kendikendimeee

Selam kizlar bende Haziran annesiyim Aranıza yeni katıldım.
Allah nasip ederse benimde bir kızım olacak
Rabbim hepinize saglık versin Sağlicakla kucağınıza almanizida nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

Minikuss cok gecmis olsun Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin bebegini

Gerçekten bu kadar çok dua almak içimi ferahlatıyor. Sizlerin alışverişlerini görünce ben de çok hevesleniyorum.. Sakin durup atlatmayı bekliyorum sanırım 1-2 gün daha annemde kalırım hareket etmeye korkuyorum çünkü doktor sıkı tembihledi araba bile olsa gözümü korkutuyor.. Arada bebeğimin haraketlerini hissediyorum sonra acaba gerçekten hissettim mi yoksa gaz mıydı endişeleniyorum.. kayıp yaşayan anneler riskli gebeler eskiye göre çok daha iyi anlıyorum sizi.. Evet kız ya da erkek adaşlarımıza bize de çok sevindik..

minnos1 canım yazdıkların çok güzel şeyler özellikle son yazdıkların içime dokundu.. inşallah masumlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız..

Çok geçmiş olsun canım ben yaptırmadım ama iyice araştırıp işinde iyi birine yaptırmakta fayda var gerekliyse bebeklerimiz için yaptırıcaz mecbur..

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bebeğine ve sana..

Selam kizlar bende Haziran annesiyim Aranıza yeni katıldım.
Allah nasip ederse benimde bir kızım olacak
Rabbim hepinize saglık versin Sağlicakla kucağınıza almanizida nasip etsin inşallah.

Aramıza hoşgeldin MIZRAK :) dualarına yürekten amin diyorum bebeğin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…