bakcam bu modele ama bugaboo bee icime cok sindi aklimi karistirmakta istemiorum. bu arada ben de bogazici mezunuyum 2003 lisans 2007 master. ayni donemde mi okuduk acaba???
Arkadaşlar bugün dörtlü test için doktora gittim ve rahim ağzının 2,6 cm e (normalde 4,5 cmdi) indiğini ve serklaj yapılması gerektiğini söyledi. Serklaj işlemi bazı riskleri giderirken bazı riskleri de arttırıyor. Ne yapacağımı şaşırdım aranızda bu işlemi yaptıran var mı?
bu aralar bende yine çok feci uyku var, kafamı kaldıramıyorum.
sizlerdede oluyor mu acaba?
[sıze=2]
selam kızlarrr burnum boğazım fenalardayım havada çok soğuk[/sıze]
canım bende tam tersi neyazıkkigeceleri uyuyamıyorum,sürekli bi huzursuzluk hali var.tuvalete kalkıp duruyorum ((
çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.bol bol meyve ye,sıcak şeyler iç.
Selam kizlar nasilsiniz benim basın cok ağrıyor ne zaman gecer bu bas ağrıları bilen var mı ya cok kötu ağrıyorben 26 yaşındayım 1 kızım var 7 yaşında bu hamileligim erkek allah isteyen herkeze nasip etsin
ben 26 yaşındayım 1 kızım var 7 yaşında bu hamileligim erkek allah isteyen herkeze nasip etsin
Arkadaşlar bugün dörtlü test için doktora gittim ve rahim ağzının 2,6 cm e (normalde 4,5 cmdi) indiğini ve serklaj yapılması gerektiğini söyledi. Serklaj işlemi bazı riskleri giderirken bazı riskleri de arttırıyor. Ne yapacağımı şaşırdım aranızda bu işlemi yaptıran var mı?
Selam kizlar nasilsiniz benim basın cok ağrıyor ne zaman gecer bu bas ağrıları bilen var mı ya cok kötu ağrıyor
cnm kalbin normalden daha fazla kan pompaladıgı için baş agrısı bu haftalarda çok olur bendede oluyo bol bol dinlen yapacak bişey yok geçmiş olsun bebek için katlancaz artık
ben de son iki haftadır rahat uyuyamıyorm ya maalesefhuzursuzlk var, tam kelime ifadesi bu evet.
Selam kizlar nasilsiniz benim basın cok ağrıyor ne zaman gecer bu bas ağrıları bilen var mı ya cok kötu ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?