2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canim inan cok uzuldum ama nolur metanetini kaybetme, biliyorsun O' ndan geldik O' na donecegiz, senin melegin biraz erken uctu ama diger dunyada seni bekliyordur ins..İns en yakin zamanda hamile kalirsin, bebisini saglikli ve hayirli bir sekilde kucagina alirsin canim..Allah sabirlar versin..

Rabbim tez vakitte doldursun kollarını.. Evladın hep yüreğinde kalacak.. Allah'ım sabır versin başka acı göstermesin..

kızlar benim bebiş tam hastaneye gitmek için montumu giyerken oynamaya başladıı. sanki boşuna gitme iyiyim ben der gibi..rahatlamış ve çok mutlu hissetmiştim . ama bu kez akasya78 nin acısından dolayı başım çatlıyor.. düşündükçe duramıyorum yerimde

Başın sağolsun.. çok üzgünüm ben şimdiye kadar ne bebeğim için ne de kendim için böyle perişan olmamıştım bu habere inanamıyorum olamaz gibi geliyor.. bir yanlışlık olmalı..
Sen ve bebeğin benim için de örnek ve destektiniz.. Senin için dua ediyorum meleğin için de ama bende iyi değilim şimdi.. aynı zamanda korkularım da arttı..

MİNİKKUSS içini ferah tut canım ALLAHIN izniyle bebeğin sağlıklı olduğu haberlerini alacaksın İNŞALLAH . bende kimseye söylemesemde hisettirmesemde benimde korkularım var bebeğim için ALLAHIN benim için sınavı bu deyip kendimi rahatlatıyorum . RABBİM neylerse güzel eyler . bende ayrıntılı utrason için gün sayıyorum .

canım bebeğin için dik durman lazım inşallah iyidir sağlılıdı güzel haberler alıcalksın Allah akasyacağıma sabırlr versin

Annemin cok yakın bir arkadasının kızı benim de arkadasim 15 gun oldu dogurdu, ona yaklasımından basıma gelecekleri gorebiliyorum. Hemen basladi bebek oyle tutulmaz boyle tutulur, 3 saatte bir emzirilir mi (TracyHogg EASY modeli uyguluyor kız) her istediginde vercen memeyi, yok sunu yeme gazın olur, bol bol su ic sutun cıksın yoksa sutun yetmez, cocuk ac kalir, kucaga alistirma, biberondan verme sutun gelmez, gozunde capak varsa anne sutu damlat yumusar gibi 3 saat icinde en az 10-15 akıl verdi. Ben soklardayım. Arkadasım hepsine he he dedi alismis artik her kafadan bi ses cıkıor, hic polemige girmedi ama bildigi de okudu uyandirdi cocugu dayadi biberonu gozune de damla damlattı sut yerine.. Diyor sen yandin annen cok karisacak:)

nazcım Rabbim korkuklarımıza uğratmasın inşallah canım

Cok uzuldumm gercekten, hatırladıgım kadarıyla tedavi ile hamile kalmıstın. Metanetini kaybetme, guclu ol diyecem ama acısı eminim cok kotudur, yasamayan anlayamaz. Umarım tez zamanda bekledigin bebege kavusursun.

Allah sabırlar versin Akasyacım. Gerçekten çok zor yaşadığın durum.Yüce rabbim üzülmene fırsat vermeden tekrar sevindirir ve en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder İnşallah.

canım benim başın sağ olsun.Allah sabırlar versin dayanma gücü versin.her şer de bir hayır var derler.sağlık problemi neydi bilmiyorum ama Allahım takdiri canım.Allahım en kısa zamanda acını unuttursun kucağına sağlıklı bir evlat versin inşAllah.

nazcım Rabbim korkuklarımıza uğratmasın inşallah canım

amin canım İNŞALLAH benim 2 li test sonuçlarım risk sınırına yakın çıktı . ben ALLAH korusun bişey çıksa bile bebeğimi aldırmayı düşünmediğim için amniyosentez yaptırmadım . onun için ayrıntılı utrason için bekliyorum . İNŞALLAH bebeğim iyidir ve sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla gelir bana

Rabbim bol bol sabır versin, inşallah en kısa zamanda atlatırsın bu durumu. Allahım acını dindirecek günler yaşatsın sana.

tamam bilen bilmeyen herkez yorum yapıp bişiler söleyebiliyo ama bazen ben bildiğimi okuyayım diee değerlendirmek de yanlış oluyo
şekil a biberon! :) arkadaşın en büyük hatayı yapıyo 15 gün oldu doğum yapalı diyosun ona biberon verirse bebek kolayına geldiği için memeyi
erkenden bırakır.. bunu drlarda söylerler zaten hikaye değil yani sen arkadaşına uyma bence :)
minnacıkk bebisine damla damlatması da acaip tuhafıma gitti :) bebeginizin cildini sütünüzle silerek temizleyin! diyolar
sütün içinde ki hele ki o ilk aylarda gelen sütün içindekiler dünya çapında bir numaralı tesislerde dahi üretilmeyecek muhteviliyatta :)
çalışan anneler zaten mecubur bi süre sonra bebishlerini biberonla tanıştıracak bunu mümkün olduğunca ertelemek en güzeli değil mi..

minikkuuss;
arkadaşım, akasyanın mesajını okuyunca kanım dondu resmen o kadar sarstı beni.. maluum.. hepimiz tedirginiz.. ama hemen onun arkasından sen geldin aklıma
ve inşallah okumaz dedim.. ne yazık ki okumuşsun... kendinle mukayese edeceğinitahmin ettim.. lütfen bu mubarek cuma günü iyi düşün iyi gelsin.. hepimiz her an her şeyi yaşayabiliriz takdir ona kalmış.. ama sen
daha fazla endişelenip de kendini yorma üzme lütfeen!

hiç birimizin hiç bi konuda garantisi yok!
sen sadece görünen yüzüsün
tamam mı arkadaşım..

tanflex sprey ve tuzlu gargara iyi gelmişti bana cnm bebişi de 1 2 haftaya kesin hissedersin artık ilk gebeliklerde daha geç hissediliyomuş

Banada elma sirkesiyle gargara yapmamı söylediler de midem kaldıırırmı kokusuna emin olamadım...tuzlu gargarayı denerim cnm...inş artk şöyle okkalı bir tekme istiyoruum yaaa anneye içerden gelen şiddete eveeet diyorum

canım bebeğin için dik durman lazım inşallah iyidir sağlılıdı güzel haberler alıcalksın Allah akasyacağıma sabırlr versin

Ben de sağlıklı atlattım mı emin değilim zaten tedirginim çünkü o benden önce işlem yaptırdı.. riskin geçmiş olması gerekirdi.. aklım almıyor..
Böyle bir sürecin yaşanması bile bir anne adayı için ne kadar zor biliyorum ama kaybetmek bambaşka bir şey..
Akasyadan haber alamayınca bile merak ediyordum..
Her dk yaşıyor mu diye hareketlerini kontrol etmeye çalışıyorum en ufak bir şeyde wc ye koşturuyorum birşey mi oldu diye.. rüyalarımda hep bununla ilgili
Şimdi ben bunları yaşarken bile hissettiklerimi düşünüyorum bir de Akasyanın acısını bir de kaybettiği masumu..
Ben hiç tanımıyorum onu böyleyken bile onun için ağlayıp sızlıyorum kimbilir o ne halde..
Neyse benim sinirlerim boşaldı zaten hissettiklerimi de tam olarak aktaramıyorum..
Küçücük melek ne diyim..

canım benim inşallah iyidir inan bana hiç birşeyn garmesi yok arıca amnio sentizn ble yakaayamadığıdurumlar var n önemisRabbim haırlıyazılar yazsın evlatlarımızla sınamasın bbizi

akasya78 arkadaşm geçmiş olsun, başın sağ olsun Allah sabır versin. Minikkuş sana da kolaylıklar versin Allah'ım. İnşallah en yakın zamanda iyi haberler alırsın inşallah. ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN. BEKLEMEK, MERAK ETMEK ZORMUŞ.

akasya için çok üzüldüm inan ve senide çok iyi anlıyorum doktorum banada amniyosentez dedi . ama ben yaptırmadım . şuanda da endişelerim korkularım var bebeğim için . RABBİM bizleri evlatlarımızla sınamasın İNŞALLAH

Senin durumunla aynı değil, hem o arkadaşında inşallah yüzü gülecek hayatta hersey bizim için ve herşeyin bir çözümü bulunuyor.Allah inşallah ona bu üzüntüleri en kısa zamanda unutturur ve ona sağlıklı bir bebek nasip eder.
Senin durumun sadece ihtimal oladabilir olmayadabilir, sağlıklı bebeklerde sorun çıkabiliyor bilemeyiz ki ne zaman ne olacağını hayat böyle birşey hiçbirimizin garantisi yok.Sonucunu almadan kendini üzme çünkü birçoğumuza 3'lü test yapılmadı bunu biliyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…