Arkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Ayrıntıları anlatmayacağım. Lütfen sormayın. Acımın tarifi yok. sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Ne zaman toparlanırım bilmiyorum. size haber vermek istedim. Bu süreçte bana destek olan dostlarıma çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Dua edin benim için..Listeden çıkarabilirsiniz beni.
Arkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Ayrıntıları anlatmayacağım. Lütfen sormayın. Acımın tarifi yok. sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Ne zaman toparlanırım bilmiyorum. size haber vermek istedim. Bu süreçte bana destek olan dostlarıma çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Dua edin benim için..Listeden çıkarabilirsiniz beni.
Başın sağolsun.. çok üzgünüm ben şimdiye kadar ne bebeğim için ne de kendim için böyle perişan olmamıştım bu habere inanamıyorum olamaz gibi geliyor.. bir yanlışlık olmalı..
Sen ve bebeğin benim için de örnek ve destektiniz.. Senin için dua ediyorum meleğin için de ama bende iyi değilim şimdi.. aynı zamanda korkularım da arttı..
Başın sağolsun.. çok üzgünüm ben şimdiye kadar ne bebeğim için ne de kendim için böyle perişan olmamıştım bu habere inanamıyorum olamaz gibi geliyor.. bir yanlışlık olmalı..
Sen ve bebeğin benim için de örnek ve destektiniz.. Senin için dua ediyorum meleğin için de ama bende iyi değilim şimdi.. aynı zamanda korkularım da arttı..
Aynen öyle e bizim çocuğumuz olması dışında onlarında torunu,yeğeni şeklinde her kafadan bir ses çıkacak yalnız hem benim hem eşimin ailesi bu tip şeylerden çok çektiği için herkes olabildiğince karışmamaya çalışıyor ancak yinede kayınvalidem kurutma alırken bile ne gerek var gibi şeyler söyledi ben yinede aldım mesela o kadarını benim annemde söylüyor, duymamazlığa gelmeye çalışıcaz inşallah lohusalığın verdiği duygu haliyle sakinliğimi koruyabilirim. Aslında benim eşimde ben ne istesem onu yapar ama onunda fikirlerine çok güveniyorum o yüzdende kafam karışıyor..
MİNİKKUSS içini ferah tut canım ALLAHIN izniyle bebeğin sağlıklı olduğu haberlerini alacaksın İNŞALLAH . bende kimseye söylemesemde hisettirmesemde benimde korkularım var bebeğim için ALLAHIN benim için sınavı bu deyip kendimi rahatlatıyorum . RABBİM neylerse güzel eyler . bende ayrıntılı utrason için gün sayıyorum .
Allah sabırlar versin Akasyacım. Gerçekten çok zor yaşadığın durum.Yüce rabbim üzülmene fırsat vermeden tekrar sevindirir ve en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder İnşallah.Arkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Ayrıntıları anlatmayacağım. Lütfen sormayın. Acımın tarifi yok. sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Ne zaman toparlanırım bilmiyorum. size haber vermek istedim. Bu süreçte bana destek olan dostlarıma çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Dua edin benim için..Listeden çıkarabilirsiniz beni.
nazcım Rabbim korkuklarımıza uğratmasın inşallah canım
Annemin cok yakın bir arkadasının kızı benim de arkadasim 15 gun oldu dogurdu, ona yaklasımından basıma gelecekleri gorebiliyorum. Hemen basladi bebek oyle tutulmaz boyle tutulur, 3 saatte bir emzirilir mi (TracyHogg EASY modeli uyguluyor kız) her istediginde vercen memeyi, yok sunu yeme gazın olur, bol bol su ic sutun cıksın yoksa sutun yetmez, cocuk ac kalir, kucaga alistirma, biberondan verme sutun gelmez, gozunde capak varsa anne sutu damlat yumusar gibi 3 saat icinde en az 10-15 akıl verdi. Ben soklardayım. Arkadasım hepsine he he dedi alismis artik her kafadan bi ses cıkıor, hic polemige girmedi ama bildigi de okudu uyandirdi cocugu dayadi biberonu gozune de damla damlattı sut yerine.. Diyor sen yandin annen cok karisacak:)
tanflex sprey ve tuzlu gargara iyi gelmişti bana cnm bebişi de 1 2 haftaya kesin hissedersin artık ilk gebeliklerde daha geç hissediliyomuş
MİNİKKUSS içini ferah tut canım ALLAHIN izniyle bebeğin sağlıklı olduğu haberlerini alacaksın İNŞALLAH . bende kimseye söylemesemde hisettirmesemde benimde korkularım var bebeğim için ALLAHIN benim için sınavı bu deyip kendimi rahatlatıyorum . RABBİM neylerse güzel eyler . bende ayrıntılı utrason için gün sayıyorum .
canım bebeğin için dik durman lazım inşallah iyidir sağlılıdı güzel haberler alıcalksın Allah akasyacağıma sabırlr versin
amin canım İNŞALLAH benim 2 li test sonuçlarım risk sınırına yakın çıktı . ben ALLAH korusun bişey çıksa bile bebeğimi aldırmayı düşünmediğim için amniyosentez yaptırmadım . onun için ayrıntılı utrason için bekliyorum . İNŞALLAH bebeğim iyidir ve sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla gelir bana
Ben de sağlıklı atlattım mı emin değilim zaten tedirginim çünkü o benden önce işlem yaptırdı.. riskin geçmiş olması gerekirdi.. aklım almıyor..
Böyle bir sürecin yaşanması bile bir anne adayı için ne kadar zor biliyorum ama kaybetmek bambaşka bir şey..
Akasyadan haber alamayınca bile merak ediyordum..
Her dk yaşıyor mu diye hareketlerini kontrol etmeye çalışıyorum en ufak bir şeyde wc ye koşturuyorum birşey mi oldu diye.. rüyalarımda hep bununla ilgili
Şimdi ben bunları yaşarken bile hissettiklerimi düşünüyorum bir de Akasyanın acısını bir de kaybettiği masumu..
Ben hiç tanımıyorum onu böyleyken bile onun için ağlayıp sızlıyorum kimbilir o ne halde..
Neyse benim sinirlerim boşaldı zaten hissettiklerimi de tam olarak aktaramıyorum..
Küçücük melek ne diyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?