2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

başın sağolsun canım çok üzüldüm . ALLAH sabır versin

canım çok beğendim bende kırmızısını alım diyorum da hata veriyor açılmıyor site

Oncelikle cok gecmis olsun. Ama doktorunu dinle, kafanı takmamaya calis. 4 lu test ile ne alakasi var? Beynindeki kist Down sendromu bulgusu mu? 4lu tespit falan olmuyor tarama yapıyor sadece. Ayrıntılı ultrasona gir ve bekle goreceksin gececek. Cogu bebekte kalbinde leke cıkıyor sonradan geciyor diye duymustum, kesin öyle birseydir, uzme kendini.

hamilelikten önce 50 kg ydum.şuan 56 kiloyum.6 kilo aldım yediklerim sırf bebeğe gidiyor sanırım.çünkü sırf karın top gibi :) dediklerini yiyorum ama yemek hiç yiyesim yok.zorla 1 tabak yiyebiliyorum.dediğim gibi 2 haftadır böle daha önce normal iştahım açıktı.bilgilerin için çok sağol canım.

zaten cocugun kilosunu olcmuyorlar, boyuna kafa tası capına kol bacak uzunluguna gore bir formulasyondan agırlık hesabı yapıyorlar. O yuzden 20 gr fark cıkmıs cok cıkmıs takmamak lazım.

Kızlaar nasılsınız?biz antibiyotiklerle düzelmeye başladık ama boğaz ağrısı devam ediyor..ya herkes bebişinin hareketlerini hissediyormu?bizimki halen tam olarak dürtmeleri tepmeleri yok,ne zmn tekmelicek annesinii

tanflex sprey ve tuzlu gargara iyi gelmişti bana cnm bebişi de 1 2 haftaya kesin hissedersin artık ilk gebeliklerde daha geç hissediliyomuş

canım Allah sanrla versin dualarımız eninle Rabim tez zamanda doldursun kucaını inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsu canım

ben hala hissetmiyorum hissetseydim rahatlıcaktım ama yada ben anlamıyorum ama yok yaaa kıpırtı olsa anlamazmıyım

Dugun doneminden bile zorlu olacak bence, her kafadan bir ses cıkıyor. aileler, arkadaslar, doguran dogurmayan herkes bisi diyor. valla delirmemek icten değil. ben esimi cok karıstırma taraftarı değilim surece, Allahtan benimki uyumludur, islevini duzgun anlattım mı kabul eder.

akasyacım cok uzuldum ınan basın saolsun

canım çok üzüldüm
Allah yardımcın olsun en kısa zamanda toparlanırsın umarım

Aynen öyle e bizim çocuğumuz olması dışında onlarında torunu,yeğeni şeklinde her kafadan bir ses çıkacak yalnız hem benim hem eşimin ailesi bu tip şeylerden çok çektiği için herkes olabildiğince karışmamaya çalışıyor ancak yinede kayınvalidem kurutma alırken bile ne gerek var gibi şeyler söyledi ben yinede aldım mesela o kadarını benim annemde söylüyor, duymamazlığa gelmeye çalışıcaz inşallah lohusalığın verdiği duygu haliyle sakinliğimi koruyabilirim.
Aslında benim eşimde ben ne istesem onu yapar ama onunda fikirlerine çok güveniyorum o yüzdende kafam karışıyor..

Mağazalarda hastane çıkışları hep kışlık şu anda yazlık hastane çıkışı bulamıyoruuuum bu nedenle de alamıyorum..

Rabim yardımcın olsun. Başka hiçbir şey diyemiyorum...

ysmc evlilik alışverişi dönemime gittim o günler daha kolay geldi bana şimdi daha mı zor ne :) benimde büyüyen beşik aklımdan geçti baktım ama boyutları ve 2. çocuğu düşündüğüm için sonra vazgeçtim. çocuk odam ince uzun bir oda şimdiden orada bir adet tekli bir adet de normal koltuk var normal koltuk benim yeni yatağım olacak :) aradığım özellik sallanabilen, asansörü olan, çekmecesi olması.
bütün söylediğin mobilyalarını alsan senin uzanmana ya da oturmak için bir koltuk tarzı bir şeye yer kalacak mı peki onu da düşündün mü canım? ben bebeğimi ilk günden itibaren sürekli odasında büyütücem yatak odamız da küçük sayılır çünkü. az biraz büyüdüğünde eşimin yanına yatmaya kaçarım belki :)

gayet iyi canım ya daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…