Arkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Ayrıntıları anlatmayacağım. Lütfen sormayın. Acımın tarifi yok. sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Ne zaman toparlanırım bilmiyorum. size haber vermek istedim. Bu süreçte bana destek olan dostlarıma çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Dua edin benim için..Listeden çıkarabilirsiniz beni.
kızlar ben bu montlara yıllardır bayılıyordum kıza da erkeğe de çok yakışacağını düşünüyorum altına da bu renklerden bir spor ayakkabı off tam yemelik
E-bebekte 19.90 a kadar düşmüş ben almaya karar verdim belki sizde beğenirsiniz diye paylaşmadanda geçemedim :)
Eki Görüntüle 601772 Eki Görüntüle 601773
teşekkür ederim canım çok sağol... doktor 26. haftalarda kendiliğinden geçecek görüceksiniz diyor ama içim içimi yiyor ya geçmezse diye. biraz da kendimi suçluyorum aslında... plansız bir gebelikti bizimki, istemedim başlarda pek allah görüyor. acaba diyorum öyle düşündüm de rabbim bana ceza mı verdi... şimdi bile gözlerim doluyor boğazım düğüm düğüm oluyor.
eşim gerek yok 4lü teste bence iyi olacak dese de benim içim rahat değil onun için en kısa zamanda 4lüyü yaptırıcam kafam rahat etsin en azından.
ya bence boyu önemli kilo sonradan toparlanıyo ama doğumdaki boyla çocuğun ilerdeki boyu çok örtüşüyo arkadaşım ve eşi çok uzun kızları 55 cm doğdu şimdi 2 yaşında ve boyu uzun kilo sonradan ayarlanıyo boşver sen boyuna şükret
Kızlaar nasılsınız?biz antibiyotiklerle düzelmeye başladık ama boğaz ağrısı devam ediyor..ya herkes bebişinin hareketlerini hissediyormu?bizimki halen tam olarak dürtmeleri tepmeleri yok,ne zmn tekmelicek annesinii
Arkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Ayrıntıları anlatmayacağım. Lütfen sormayın. Acımın tarifi yok. sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Ne zaman toparlanırım bilmiyorum. size haber vermek istedim. Bu süreçte bana destek olan dostlarıma çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Dua edin benim için..Listeden çıkarabilirsiniz beni.
Kızlaar nasılsınız?biz antibiyotiklerle düzelmeye başladık ama boğaz ağrısı devam ediyor..ya herkes bebişinin hareketlerini hissediyormu?bizimki halen tam olarak dürtmeleri tepmeleri yok,ne zmn tekmelicek annesinii
Birde esimle ikeaya baktik benim begendigim dolabi o cok basit buldu onun begendiginide ben sevmedim.Dugun zamanimda oldugu gibi stresli bir donem gecirecekmisim hissi oldu hastane,doktor,odasi, bebek arabasi ve daha bir suru karar verilmesi gereken sey derken ayni seyleri tekrar yasicaz galiba dugun zamani ufacik birsey icin heryere bakiyorduk bu sefer dayanamam.
Keske soyle kararli bir insan olsam tamam iste deyip hemen karar versem.
canım çok beğendim bende kırmızısını alım diyorum da hata veriyor açılmıyor site
Dugun doneminden bile zorlu olacak bence, her kafadan bir ses cıkıyor. aileler, arkadaslar, doguran dogurmayan herkes bisi diyor. valla delirmemek icten değil. ben esimi cok karıstırma taraftarı değilim surece, Allahtan benimki uyumludur, islevini duzgun anlattım mı kabul eder.
bende hiçbirşey almadım fakat benden 3 ay önde arkadaşım var çok araştırmacı ruhlu biri :)
izmirde nerde ne var çok iyi biliyor
onun tecrübelerinden yararlanıcam
hastane çıkışı bende baktım çok şirin modeller var
hatta birde 4lü setler var onlardanda almak lazım
Aynen öyle e bizim çocuğumuz olması dışında onlarında torunu,yeğeni şeklinde her kafadan bir ses çıkacak yalnız hem benim hem eşimin ailesi bu tip şeylerden çok çektiği için herkes olabildiğince karışmamaya çalışıyor ancak yinede kayınvalidem kurutma alırken bile ne gerek var gibi şeyler söyledi ben yinede aldım mesela o kadarını benim annemde söylüyor, duymamazlığa gelmeye çalışıcaz inşallah lohusalığın verdiği duygu haliyle sakinliğimi koruyabilirim.
Aslında benim eşimde ben ne istesem onu yapar ama onunda fikirlerine çok güveniyorum o yüzdende kafam karışıyor..
hamilelikten önce 50 kg ydum.şuan 56 kiloyum.6 kilo aldım yediklerim sırf bebeğe gidiyor sanırım.çünkü sırf karın top gibi :) dediklerini yiyorum ama yemek hiç yiyesim yok.zorla 1 tabak yiyebiliyorum.dediğim gibi 2 haftadır böle daha önce normal iştahım açıktı.bilgilerin için çok sağol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?