2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Teşekkür ederim sağol ben de hep dua ediyorumysmc

ysmc Benim niyetim rol çalmak felan değil ama bu riski taşıyan biri olarak birden bütün sinirlerim boşaldı aslında benim üzüntüm de onun kaybı için..
Çok pozitifti iyi olsunlar diye çok dua ettim ister istemez kendimi onun yerine koyuyorum..
Sürecimiz birbirinin aynısı olmasa da kendimi ona ve bebeğine çok yakın hissediyordum o yüzden sanırım aşırı etkilendim..

Nazcım bebeğin sağlıkla doğacaktır Allahın izniyle benim hem amniyosentez sonucu için hem de amniyosenteze bağlı düşük riskinden kaynaklı tedirginliğim var.. umarım sorunsuz atlatırız

Cnm arkadaşın bebeğinin kaybının nedenini de tam bilmiyoruz farklı bir nedenden de kaynaklanıyor olabilir içini ferah tut geçecek bu günler inş hepimiz haziranda kavuşucaz sağ salim

canım dualarım hep seninle..
hislerini paylaşıyoruz..
hayırlısıyla miadını doldurup, sağlıkla yavrunu kucağına alasıınn..

Allahım korktuklarımızdan korusun cümlemizi..
Aynı şeyi yaşamış biri olarak, Akasyanın neler hissettiğini tahmin etmemek mümkün değil..çok etkilendim
bende zaten kendimi diken üstünde hissediyorum şuan..
benimde rüyalarım allak bullak.. dediğin gibi ufak bi histe wc ye gidiyorum..
yer gök dua üstüne.. hepsi kabul görsün inş..

Allahımdan mubarek günde dilerim ki ; cümlemiz sağlıkla yavrumuza kavuşalım.. Allahım hiç birimizi evladımızla sınamasın..

ne denir bilmiyorum, acının tarifi yok... Rabbim yardımcın olsun, tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Fikir vermesinde sıkıntı yokda, çok müdahale ederse o zaman çıldırabilirim.Koca karı ilacı modunda olmadığı sürece tecrübeli ve eski insanlara itimat ediyorum hatta çok kısa bir süre önce annem doktora demişki eskiden biz çocuk acıkınca emzirir yedirirdik ne zorlardık nede saat tutardık şuan sağlıklı olanın bu olduğunu söylüyorlar demiş doktorda aynen öyle haklısın teyzecim şuan anadolu kadının yetiştiriş biçimlerini örnek alıyorlar doğala dönüyor herkes demiş.
Mesela normal doğum tekniğinde en kolayının anadoludaki gibi ayakta (tuvalet pozisyonunda) doğumun olduğunu söylüyorlar.Hem yer çekimi kuvvetinden hemde pozisyon olarak rahimden bebeğin çıkışını kolaylaştırıyormuş.Çok abartmadıkları sürece fikir verebilirler benim en büyük korkum sevsinler rahatça ama çok kucağa alışır diye korkuyorum çünkü ilk torunları şımaracak bizim zilli, birde benim kayınvalide aşırı sahiplenici annemlerle aynı zamanda bizdeyse annemleri ilk önce göndermeye çalışır kendisi en son oğlunun evi o ev sahibi yine hastanede ve evde yanımda kalmak isteyecek bende ablamı isteyeceğim ondan mesela çekiniyorum..Neyse artık yaşayıp görücez, bir çözümünü bulucaz..

ooo siz bizdeki cümbüşü görün o zamann iki tarafında ilk torunu, annemle kayınvalidem pek anlaşamıyorlar ortalaık kaynayacak resmen

dediğin gibi çok müdahale rahatsız edici oluyor.. tahammülün sabrın sınanabiliyor..
doğumdan sonrada evde ne kadar süre kimlerin olacağını önceden planla canım(eşininde desteği olsun,hemfikir olun..kimse ses etmez o zaman..ablanımı istiyorsun ablan olsun cnm yanında)..

Bu durumda ne soylense nafile acini dindirmek kolay degil.rabbim yar ve yardimcin olsun.
Insallah cok gecmeden tekrar bebek sahibi olursun kucagina sag saglim alirsin.

Akasya cok uzuldum Rabbim sabir versin
Minikuss kendini uzme ben senden destek aliyorum sonuclarinin iyi olmasi icin dua ediyorum kendine cok dikkat et

Rol çalmak?Ben asla böyle bir tarzda birşey demek istemedim öyle anlaşılıyorsa bunu açıklamak isterim amacım seni rahatlatmaktı.aynısı mı olur acaba diye düşünüyorsun sandım Çünkü arkadaşınki hatırladığım kadarıyla farklı bir durumdu bunun için sen rehavete kapılma diye söyledim.Amniyosenteze bağlı düşükler genelde kısa bir zamanda süreç kendini gösteriyor saatler geçtikçe düşük riskin azalıyor böyle bir durum genelde 24 saat içerisinde oluyor diye biliyorum...Üzülemeni asla istemediğimden

canlaım Raabbimhrkesin hepimizin herkes bebeği sağlı versin

Hayır canım öyle anlamadım yani söylediklerinden olumsuz bir yorum çıkarmadım benim ki genel bir açıklamaydı belki doğru ifade edemedim o ruh haliyle tedirgin ettiysem kusura bakma
Ben yazdıklarınızdan mutlaka ki kuvvet alıyorum yermek yerine teşekkür etmem lazım..

Bir an çok mu bencilce düşündüm diye kendime baktım ama asıl üzüntü sebebim sanırım fazla empati kurmam

Son düzenleme:
Tüm arkadaşlara duaları için çok teşekkür ediyorum. Rabbimin hikmetinden sual olunmuyor. Her acı bizim için. İsyan etmiyorum. Sabretmeye çalışıyorum. Allah bizleri başkaca acılarla sınamasın. Hepinizin sağlıkla, kolaylıkla bebişlerinizi kucaklarınıza almanızı diliyorum..

17. hafta biteck önümzdeki hafta bende bişy hissetmyrm ya nedenkş kıpırtı o kdr oda kalp atışı yani onuda zorla eliimi dayıyınca hissedyrm analmdm bendemi bişi vr normalmi acaba .sizlerin yazılarını görnce ben nedn hissetmyrm sorunmu vr diye düşnyrm ..normal olablrde..analamdm yani.20.haftadn snra hissedlr herlde doktorumda öyle demiştide.sağlıklı olsunda hissetmym ama hissetmynce de endişe edıyr insan ..

bende aynı durumdayım hatta senden daha ileriyim 18 haftam bitti benimde tık yok

Gaz sancisi olabilir mi? sen gazin yok sandiginda bile bu olabiyor ve suan bebekde var iyice yukari dogru baski oluyor.Ve gaz sancisi oyle birseyki kalbe kadar vurabiliyor.

olabilir gaz sancısı.zaten demir ilaçlarını içmeye başlayalı tuvalete çıkamama sorunumda oldu.karnım büyüyor ondanda olabilir.ama kimse cevap yazmamış.kimsede böyle bir durum yok galiba.

Yarım fincan kahve içip uzan bak nasıl zıplıyor bebiş

Akasya cok üzüldüm canim Allahım sabırlar versin sana...diyecek hiçbirşey bulamıyorum sözün bittiği yer
Melegin huzurlar icinde olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…