2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet canım ya işe gelip gitmek sabah kalkmak çok zor oluyor allah yardımcımız olsun hepimizin...

o arabayla 1 saat gitmekte mahvediyordur seni sabah sabah gerçekten Allah yardımcın olsun..Ben de çalışıyorum ama koşullarım daha esnek kendi işimiz olduğu için.. Allah güç kuvvet versin bebişine de sana da:)

Günaydın anne adayları

O kadar çok yazmışsınız ki oku oku bitmedi. Kalp atışını duyanları tebrik ediyorum. Ben de haftaya pazartesi duyacağım inşallah.

canım çok sağol ama eşimle hemen hemen hergün kavga ediyoruz o da alttan almıyor ben 2. Eşiyim ilk evliliğindeki eşinin hamileliğiyle kıyaslıyor sürekli bunun sonu bebeğim için hiç olumlu değil üzülüyorum..

canım, sağlıkla büyüsün bebişiniz :)
o sezeryan ile doğum yapan kadına da Allah yardım etsin, ama her sezeryan böyle olmuyor..
birazcık doktor, biraz bünye meselesi bu.. çevremde çok rahat sezeryan geçiren arkadaşlarım var, inş biz de sezeryan olmak zorunda kalırsak kolay atlatırız :))
sen eşine söyledin mi bebişi?

aa kekik mi? ben kekiksiz çoğu yemekten tat alamamm
kızlar benim sinirlerim çok bozuk ya herşeye bağrıyorum bu normal mi bide bel ağrım inanılmaz çok bunun nedenni bilen var mı
ben de çok gergin, huysuz ve agresifim bu aralar

canım benım önce eşinle otur konuş bu çocuğu sonuçta ikiniz yaptınız sen moralını daima yüksek tut duymamazlıktan gel bırak oda sınır olsun buna yaptığını anlasın her hamıle bır olmaz kı dünyada milyonlarca kadın var hepsının şikayetı farklı her erkek bır olmadığı gibi kadında bır olmaz salla gitsin sen ve meleğin ıyı olsun gerisi boş

günaydın kızlarr biz geldik kızlar gögüslerim cok fena oldu cok acıyorlar yatakta sağa sola bile dönemiyrum artk o derce
bide akıntımın rengi sarı gibi kızlar normal mi acaba:26:

Diğer konudaydım.Haziran annelerinin konusu 2 ye bölünmüş hangi birini takip edicez şaşırdım Benim sat 26.08.2012.Tahmini doğum : 03.06.2013.kalp atışını duyduğum tarih : 11.10.2012.

kızlar bakın ne buldum bizim bidiklerin çoğu ikizler olacak, burada annelerin burçları ile uyumlarını vermiş

anne: BALIK

İkizler bir çocuk, Balık bir anneye sahipse, her iki taraf için de zenginleştirici bir iletişimin sağlandığı bir anne-çocuk ilişkisi ortaya çıkar. Her iki burç da birbirine yardım etmekten zevk alır. Bu yardımlaşma arzusu, empatik bakımdan güçlü bir aile yapısı meydana getirir.

Balık, kendi hayal aleminde ve ideallerinde dolaşırken, İkizler mantıksal yaklaşımıyla bu dünyaya biraz köşeler kazandırmayı başarabilir. Her ikisi de açık fikirli ve uyumludur. Bununla birlikte zaman zaman tutarlılığın sağlanması zaman alabilir. İkizler hassas yaradılışlı olan Balık'ı üzecek konuşmalar yapmamalı, Balık da İkizler'in stilini anlamaya çalışmalıdır. Karşılıklı anlayışları sayesinde, bu ufak problemleri çabuk çözebilen bir aile ilişkisi vardır bu iki burç arasında.

BEN BUNA BAYILDIMMMM AMA ÇOK GÜZELMİŞ KEYFİM YERİNE GELDİ :):) TEŞEKKÜRLER KEEPMEİNFORMED

kızlar benim sinirlerim çok bozuk ya herşeye bağrıyorum bu normal mi bide bel ağrım inanılmaz çok bunun nedenni bilen var mı
bu gayet normal ama olabildiğince sakin kalmaya çalışmalıyız çünkü stres bebişe yaramıyor

günaydın kızlarr biz geldik kızlar gögüslerim cok fena oldu cok acıyorlar yatakta sağa sola bile dönemiyrum artk o derce
bide akıntımın rengi sarı gibi kızlar normal mi acaba:26:
sarı akıntı normal canım, kahverengi veya kırmızı pek iyi değil ama o da bir çok hamilede olabiliyor. Olunca doktoru aramak lazım yinede

merhaba arkadaşlar ben 2. bebişime hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.ben rh - olduğum için bebişimin düşük tehlikesi varmış etrafında kanama olduğu için. şimdilik düzelene kadar sürekli yatacam. 3günde 1 iğne vuruluyorum. allahım hayırlısıyla hepimize sağlıklı bebekler ve doğumlar nasip etsin

Ben 27 yaşındayım.

bugün testleri yaptırdım, üçte sonuçlarımı alacağım. Test konusunu buraya yazmıştım, cevap veren çıkmamıştı. Herhalde daha yeni yeni yaptırıyor herkes. Ben de deneyimlerimi paylaşayım dedim. Benim özeldeki doktorum 8 tane test istedi (anlayabildiğim kadarı ile içinde rubella, aids gibi testler ve kan değerleri, hormon değerleri fln var). Bu testleri devlette yaptırmaya karar verdim. Testler hem kan hem idrar. Mutlaka aç karnına gidilmeli. Sabah aç karnına ve erkenden giderseniz hem sıra beklemiyorsunuz hem de işiniz kolaycacık oluveriyor. 3 tüp kan alındı, bir de işte idrar. Teste giderken önce doktorun testi yazması gerek, o yüzden önce polikliniklere gidilmeli. Bizim acilde tanıdık bir doktor vardı, ona gidelim dedik ama bazı testler sadece kadın doğumdan alınıyormuş. O yüzden önce kadın doğumdan randevu alın, testleri yazdırın, sonra lab.a gidin. burada şöyle bir sıkıntı var, eğer önce polikliniğe gidilecekse lab.a gidene kadar sıra oluyor. Ben şöyle yaptım; ilk gün gidip testleri yazdırdım, laba kayıt oldum ama aç değildim, testleri almadılar. Ertesi gün lab.ın açılış saatinde gittim ve 5dk.da işim bitmişti. Herkeslere kolay gelsin, testleriniz temiz çıksın inşallah

geçmiş olsun canım, inşallah bebişin sağlıkla gelir

kızlar bakın ne buldum Bizim bidiklerin çoğu ikizler olacak, burada annelerin burçları ile uyumlarını vermiş

abooo ben boğayım bebiş ikizler..normalde de ikizlerle çok iyi anlaşamazdım..aslında bebişimin de boğa olmasını çok istedim.bir ay önce tutaydı olacaktı...ama nasip sonuçta o benim evladımmm

Şiddetli Bel Ağrısı..
Arada sırada çok hafif miğde bulantısı..
Çooooook şiddetli sinir..
Göğüslerde dolgunluk, aşırı hassasiyet..
El kol bacak göbek şişkinlik...
Sapsarı bir surat..
Sürekli allık tazeliorum :)
Morarmış göz altları..
Uyku hali...
Sürekli wc ihtiyacı..

Hani çok keyifli geçirilmesi gereken bir dönemdi?
Ben bir ay önce ne enerjik bir hatundum yaaaaaaa(((

anne: OĞLAK

İkizler bir çocuk, Oğlak bir anneye sahipse, gece ve gündüz kadar birbirinden ayrı hayat görüşleri olan insanların oluşturduğu bir aile ortaya çıkar. Bu da iletişimin daha sağlıklı olması için zaman harcanması gerektiğini göstermektedir.

İkizler hep yeni şeyler deneyimlemek isteyen, nefes almaya vakti olmayan bir yapıdayken, Oğlak risk almaktan hoşlanmaz ve belirlediği amaca doğru ağır ama emin adımlarla ilerlemek ister. İkizler de aynı kararlılığı görememek Oğlak'ı üzer. Birbirlerinin ruhsal yapılarını anlamak için çaba sarf etmelidirler.

allahımmmmmm ben napıcam peki :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…