2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ben hepsini yaptırdım hepsi temiz çıktı çok şükür...:):)

listeye benide ekleyin kızlar 1. bebeğim yaş 23 son adet 16 eylül muhtemel doğum 22 haziran 2013

sarı surat ve morarmış gözler zorunlu değil, yeterince dinlenip beslenmediğinden olabilir mi acaba? diğerleri için yapacak birşey yok, hamileliğin dikenleri onlar ama onlar oldukça biliyoruz ki bebeğimiz bizimle, bir yerlere gitmiyor

hamile bir tanıdığım güzel bir balık lokantası bulmuşlar,haftada 2 kere oraya gidiyorlarmış.. ne özendim var yaa,keşke biz de yapabilsek..

Kaderdaşıııııııııımmmmm benim :)

abooo ben boğayım bebiş ikizler..normalde de ikizlerle çok iyi anlaşamazdım..aslında bebişimin de boğa olmasını çok istedim.bir ay önce tutaydı olacaktı...ama nasip sonuçta o benim evladımmm

Kızlarrrrrrr tayinim çıktı.Mevlama binlerce kere şükürler olsun.Bebeğimin kısmeti diyeliim...

NektaR'cım,

yok daha söylemedim eşime..
kalp atışını duymayı bekliyorum
ben karından baktırıyorum, gecen hafta doktor haftaya gel kalp atışına bakalım demişti
ben de yarın gideceğim ama
bu kadar erken karından görünür mü bilmem
eğer görünürse hemen özelden randevu alıcam
kalp atışını kaydettirip
öyle vericem haberi inşallah
ilk gebelikte kayıp oldugu ıcın
yenıden umutlansın, sonra da sorun olursa yıne üzülsün istemiyorum
bana kızacaktır emınım
bunlarla hep tek basına mı ugrastın sımdıye dek dıye ama
böylesi bana daha doğru geldi
medikalpark a gidicem özel olarak da
orada kayıt vardır sanırım, bilgisi olan varsa yazarsa sevınırım
randevu almadan sorarım zaten
ultrason goruntulerının kaydını alabılıyor muyuz, diye
bende durumlar böyle işte kuzucum

Sen knedini tanısan nolur eşin seni tanımadıktan sonra Benim alta indiğim hiç yok ama neyse daha açık konuşamayacam

Çok fazla kilo alma korkusu var, kahvaltı haricinde adam akıllı düşündüüğüm zaman pek
sağlıklı beslenmiyorum sanırım.
Bu konuda kendime çeki düzen vermem gerekiyor farkındayım..
Evet,aslında iyiki şikayetlerim var bebeğim benimle..

Bu arada daha şimdiden dr bana düğmeli pantalon,dar kotlar falan yasakladı..
Zaten karnım şiş yaaa düğmeler hep sıkıyor oturunca :)
Topuklu ayakkabı da yasakladı..

ben malatyalım ama 6 aydır yarı trabzonlu sayılırım,eşim trabzonlu :) :) istanbul da yaşıyorum ama..

ay malatya deyince tüylerim diken diken oluyor belki benim tanıdığım istisna olabilir ;ben doğuda 20 ay bir okulda idarecilik yaptım son atamada geldim eşim ve çocuklarımdan ayrı tam 20 ay yeni atanan malatyalı öğretmen bu süreyi ceheneme çevirdi sağlığımı bozdu kaç kez görevlendirme aldı döndü dolaştı yanıma geldi bir ara adaylığını kaldırmıyacağım diye yemin bile ettim çok şükür şimdi memleketimdeyim ama malatya denince hala kitleniyorum ayrıca doğuda görev yapmak çok zor doğu görevi yapan tüm arkadaşlara allah kurtarsın diyorum[/QUOTE]

ayy üzüldüm valla.. tamam tamam ben istisnayım o zaman

kizlar listeye benide ekleyin 2.cocuk tahmini d.t.19.06.2013

kızlar ben ıkızlar bebeğim ıkızler eşim ikizler yaaaa aile boyu ıkızler olacağız umarım ıyı anlaşırız

günaydın kızlarr biz geldik kızlar gögüslerim cok fena oldu cok acıyorlar yatakta sağa sola bile dönemiyrum artk o derce
bide akıntımın rengi sarı gibi kızlar normal mi acaba:26:

normal canım bol bol su içmenı tavsıye ederim bu dönemde cok önemlı

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsın canım

Gözünüz aydın Allah bağışlasın bebeğinizi. Bende sezeryandan çok korkuyorum sonuçta ameliyat inş Allahım normal doğum nasip eder hepimize.

ben de balığımmm :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…