2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar anasının kuzusu böyle mi şimdi
Eki Görüntüle 533669

bu bir mucizeee

Biz böyle fotoları seviyoruz, ultrason çıktılarındaki keseye ya da kesenin içindeki bebeğe sevgi gösterip öpüyoruz felan.
Bir de eşimi düşünüyorum eşime gösterdim ultrason çıktısını yorumlara bakar mısınız "aynı babasına benziyor" "hanimiş oğlumun pipisi" (bebek daha kesinin içinde nokta)
Yukardaki gibi bir fotoya ise hiç bakamıyor o çocuk değilmiş korkuyormuş içi fena oluyormuş vs vs
Dedim ki; bunların söylediğin şey benim içimde ve iki aydır aynı evde yaşıyorsunuz.

eşim müsait olursa 16:30 gibi gideceğiz inş canım..aslında şimdiden kalp atışını da beklemeye başladım ben:) bu defa duyamayız heralde diye, bayramdan sonraya kalabilir.. sağlıklı olsunlar da:)

eşim müsait olursa 16:30 gibi gideceğiz inş canım..aslında şimdiden kalp atışını da beklemeye başladım ben:) bu defa duyamayız heralde diye, bayramdan sonraya kalabilir.. sağlıklı olsunlar da:)

kalp atışı bayramdan sonraya kalır büyük ihtimalle canım.dediğin gibi sağlıklı olsunlar geç de duysak bişeyleri geç de öğrensek olur.yalnız beni şimdi de cinsiyet heyecanı sardı.bir sonraki kontrolümüzde 3. ayımız bitmiş olacak inşallah.büyük ihtimalle o da belli olur.doktor kasımın ortasında gelirsin dedi ben biraz daha bekliyim diyorum cinsiyeti öğrenebilmek için.bi sorun olur mu ki biraz geç gitsem :44:

Gözün aydın :) darısı başımıza

hanimlarr dun iki cigiyi gormustum, bugunde kan verdim yarin alcam sonucumu Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insalah
tahmini dogum tarihi hesaplamadan baktim haziranda gelcek sanirim melegim
cok garip bi duygu Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallahh
gerci tam sonucu almadim ama hissediyorum sanki melegim benimleee

ah canım bilmiyorum ki..dayanabilecek misin o kadar :)

bu arada kızlar kilo alan var mı merak ettim??

45 kilo ile hamile kaldım şimdiden 3 kilo aldım, öyle iştahım açıldı ki birde sürekli protein ağırlıklı besleniyorum çok zayıfım ben hamile kalmadan önce de kilo almaya çalışıyordum şimdi bol bol alır yuvarlanırım :) sonra da vermeye çalışırım

yarın doktora gideceğiz bende görür müyüm kalp atışlarını..

ah canım bilmiyorum ki..dayanabilecek misin o kadar :)

erken de gidersem eğer bu sefer cinsiyet merakından çatlıcam.pıt pıtları gördüm ya o beni baya bi idare eder heraldeama ben çocuk açısından diyorum acaba sorun olur mu muayeneye biraz geç gitmem??:44:

Dilediğin herşey seni de bulsun inşallah..
Hepimiz normal ve kolay doğursak keşke..
Benim arkadaşım bu geçtiğimiz hafta sezeryanla doğum yaptı, mecbur kaldı çünkü bebek tersti ve suyu azalmıştı kontrole gittiğinde acilen sezeyana aldılar.
Bende koştum gittim yanına ilk çıktığında kendinde değildi ama kendine geldiğinde kekemeydi, korkmuş acilen alınınca zaten canı tatlıdır ve ilk doğumu saatlerce kekeme kaldı.
Emzirme vakası aynı, sezaryandan kaynaklı yatış pozisyonu uygun olmadığı için bebeği doğru tutup emziremedi sürekli emzirme hemşiresini çağırdılar.
Şimdi iyi, o da normal istiyordu ama şartlar yüzünden mecbur kaldı.
Ama bebeğini görmesi, sevmesi, sağlıklı olması, işte bu yüzden herşeye değer dedi.

slm millet tatli hamisler nasilsiniz bakim
ankaradan hamisler
ya bide arzumu canim sehirde eklersek bende cok faydali olur
kimler hangi sehirde onlari ogreniriz o arkadaslarla irtibata gecerek hangi dr gittiklerini
ogreniriz sizler ne diyorsunuz kizlar

evet kizlar bugun bende bebisin keseini gordum tahmin ettigimizdende kucuk cikti henuz 5 haftalik haftayada kalp atislari ici gitcez bakalim ne olacak

erken de gidersem eğer bu sefer cinsiyet merakından çatlıcam.pıt pıtları gördüm ya o beni baya bi idare eder heraldeama ben çocuk açısından diyorum acaba sorun olur mu muayeneye biraz geç gitmem??:44:

deneyimim yok ya ondan bilemedim ki canım.. deneyimli olan arkadaşlar daha iyi cevap verebilirler sanırm :/

canım aynı günüz:) ben 22sinde gidecegim kalp atışı için...ama heralde şimdi de duyulur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…