benim halam sürekli kafasına dikyodu gaviscon uKIZLAR bu mide yanması için içtiğiniz şurubu günde kaç kez içiyosunuz gaviscon u ? çok iyi geldi ama çok sık içmek de mantıklı deil dimi şimdi de midem çok fena iştahım da kesildi iki gündür bunun yüzünden
ekmeksiz yediğinden bişi anlamayan ben artık , dikkat ediyorum.
çok kilo aldım çok :) ayda 2 kilo alıodum. en son 3 e çıktı.
birde ben hep alt tarafımdan alıyorum. üstten hiç almıorum. dengesiz bi kilo alışım var
Kızlar benim kordonuna aşık kızımın son hali
bu gun mu gıttın sen dr a
ay masallah o agız ne ole dudaklara bak
kız saka gıbı
ne cabuk buyuolar aslında
masallah annesı
alah nazarlardan saklasın
Kızlar benim kordonuna aşık kızımın son hali
yaaa çokk tatlıkii buuu bebişşş,Allah nazarlardan saklasın bende 4 boyutlu ultrasona gireceğim günü iple çekiyorum birazda olsun görmek istiyorum oğluşumu
ben ikisine de gittim mothercare outlet olan yerde ben gittiğimde yeni doğan için bodyler çok uygundu . 7tanesi 11 tl'ye alıyorsun ama çeşit çok yoktu ozaman.
Hello baby çok güzel her türlü şeyi bulabilirsin orada her bütçeye uygun markalarda var a dan z ye tüm ihtiaçları için tüm markaları toplamışlar biraraya çeşit de bol ben çok beğendim
cnm ben dudulluda oturuyorum burdaki civil okdrda büyük değilmiş sultanbeylide daha çok çeşit olduğunu biliyorum. Mothercarede denilen gibi çok çeşit kalmamış ama ilk 5-6 ay için badiler bulursun pazartesi oradan aldım bende hatta şöyle söyliyim 0-3 ay badi 3-6 ay için olan badilerlerle aynı ebat ona göre ayarlarsın mağaza adı demstock diye geçiyor. Ayrıca viaport kipada sepet ürünleri var disneyin badileri tulumları 3'er lira. 5'li paketi 32 tl paket 3'lü tulumlar 28 2'li tulumlar 30 tl idi. Inş işine yarar :)))
kızlar ben 22.haftadayım bugun doktora gittim ama bana hiç şeker yüklemesi yapılcak falan demedi.ayrıntılıya gircem haftaya.bi sonraki muayanemde 4 hafta sonra ozaman yapılsa geç olmaz mı burda okuduklarım hep bu haftalarda yaptırmış.bebeğim için 20 21 haftalık görünüyo ölçülerinde dedi acaba ondan mı söylemedi yoksa bi sonrakinde mi yaptırcak hiç aklıma gelmedi sormak
kızlar ben 22.haftadayım bugun doktora gittim ama bana hiç şeker yüklemesi yapılcak falan demedi.ayrıntılıya gircem haftaya.bi sonraki muayanemde 4 hafta sonra ozaman yapılsa geç olmaz mı burda okuduklarım hep bu haftalarda yaptırmış.bebeğim için 20 21 haftalık görünüyo ölçülerinde dedi acaba ondan mı söylemedi yoksa bi sonrakinde mi yaptırcak hiç aklıma gelmedi sormak
Minikuşş ne zaman gelicek acaba? İnşallah bebeği iyidir.. Bütün gün aklım onlardaydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?