2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benim halam sürekli kafasına dikyodu gaviscon u
çok aşırı mide yanması vardı tabi canım çok aşırısı iyi değildir ama zararlı bişey de değil miden yandıgında içebilrsin

canım bölgesel kilo almak tehlikeli bir durum çok dikkat etmelisin, üstelik vücutta en zor kilo verilen bölge kalça bölgesi.
birde bu söylediklerimi kesinlikle akıl veriyor, bilmişlik yapıyormuşum gibi algılamanı istemiyorum. ben sadece evet şu an hamileyiz bize herşey mübah diye düşünmeye kapılmanızı istemedigim için. çünkü sonrasında lohusa sendromu diye de bir durum var. dikkatli olmak ve kontrolü çok fazla bırakmamak gerekir diye düşünüyorum.

Kızlar benim kordonuna aşık kızımın son hali

Eklentiler

• $IMG_0832.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Pazartesi gittim cnmm ayrıntılım vardı.
Çabuk büyüyorlar ya sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza kordonunu rahat bırakırsa çok mutlu olucam biraz tedirgin ediyo beni kordonuna dolaşmış olması:18:
bu gun mu gıttın sen dr a
ay masallah o agız ne ole dudaklara bak
kız saka gıbı
ne cabuk buyuolar aslında
masallah annesı
alah nazarlardan saklasın

Slm anneler,kilolardan bahsedilmiş..bende 63 kilo ile hamile kaldım şimdi 68 kiloyum, 5 kilo aldm bu zmna kadar...Aslında homili gırtlak yiyorum ama yinede iyi gibi sanki kilo alımım,doktorum doğuma kadar 12 kilo izin verdi... bakalım inş uyabiliriz.

Canım seninle günlerimiz aynı. Ben de ilk aylarda aşırı mide bulantısı yaşamam ve herşeyden tiksinip ekmek ve patatesae düşmemden dolayı kilo alımım hızlı oldu ama yaklaşık 2 aydır 69 ve 70 te tutmaya çalışıyorum . Şu ana kadar 10 kilo aldım ve ben buna çok diyorum:) Doktorumda kızdı pilav makarna kesilecek dedi. Ekmeği zaten 2 aydır tam tahıllı ekmek tüketiyorum. Çok dikkat ediyorum. Sabahları mutlaka yumurta yiyorum yoğurdu ihmal etmiyorum. Öğlenleri dr outker in tam tahıllı gevrekleri var ya günlük sütle okulda ondan yiyorum. Meyveyi ihmal etmiyorum. Uyku saatlerimde çık gecikmiyorum 11 deyince yataktayım sabahları 8:00 de kalkıyorum. AMAAAAA.... N ormalde uykuyla aramın hiç iyi olmamasına rağmen bu aralar inanılmaz uyku hali yaşıyorum bende. Sanırım hafta ile ilgili. Çok kafana takma ama kilo kontrolüne bir an önce başla canım. Ben şu an 34 yaşındayım. 12 yaşında bir kızım var. İlk hamileliğimde tam 32 kilo aldım. bebek 2800 gram doğdu. Plesentada erken yaşlanma görüldü nornal doğurdum ama çok zorlandım çünkü açılmam olmadı. Sonrası bana kalan kilolarla hiç mutlu olmadım. Sonrasında verdim ama . Tekrar aynı sıkıntuları yaşamak istemiyorum. Dikkat et canım benim:)))

merhaba haımlar;

biz kızımla çok iyiyiz maşallah geçen haafta ayrıntılımız vardı hiç bir sorun çıkmadı Allaha şükür herşey yolundaydı

28 cm 560 gr olmuşuz biraz eşime birazda benim babama benziyor sanki :) ama fotosunu evde bırakmışım ekleyecektim bende:)

benim iştahım inanılmaz açıldı abartmamak için aç geziyorum resmen doymak bilmiyorum, zaten 10 kilo aldım bu iştahla bir 20

daha alırım dikkat etmezsem.. tahıllı yada tam buğday ekmeği yerdik biz zaten öneririm lezzetli ve sağlıklı:)

Minikkuş cnm geçmiş olsun bebeğine ve sana sağlık diliyorum kötü düşünme umarım en az zararla atlatır bebeğin böbrek sorununun

sağol canım bilgin için bana herşeyin bir arada olduğu biyer lazım sanırım hello baby daha uygun bunun için ama eşimi oraya götürmelimiyim bilemedim şimdi :44::44:

canım teşekkür ederim viaport kipa'yıda not aldım

Son düzenleme:
kızlar ben 22.haftadayım bugun doktora gittim ama bana hiç şeker yüklemesi yapılcak falan demedi.ayrıntılıya gircem haftaya.bi sonraki muayanemde 4 hafta sonra ozaman yapılsa geç olmaz mı burda okuduklarım hep bu haftalarda yaptırmış.bebeğim için 20 21 haftalık görünüyo ölçülerinde dedi acaba ondan mı söylemedi yoksa bi sonrakinde mi yaptırcak hiç aklıma gelmedi sormak

Minikuşş ne zaman gelicek acaba? İnşallah bebeği iyidir.. Bütün gün aklım onlardaydı..

şeker yüklemesi 24-28 haftalarda yapılıyor diye biliyorum yani geç olmaz. ben 24 haftadayım 2 hafta sonra dr. gün verdi.

canım ayrıntılıdan sonra 4 hafta sonraki muaynende şeker olcak, onun ayrntılıdan sonra sölicektir merak etme ayrıntılıya bi gir de şekeri de 27. haftanda yaptrmış oluyosun işte geç deil ki.

kızlar daha öncede kullandığınız ilaçlar paylaşırmısınız demiştim ama kimse cevap yazmadı(
birde ben ayrıntılı ulturasona girmedim dopler yapıldı aynı şey değilmiş kan akışına kalp,mide ve idrar kesesine baktı dr. birde ellerine ayaklarına sizde daha mı fazla bilgi verildi.

bilgi için teşekkür ederim sizlere.yaptıranları okuyunca ben geç kalıcam sandım.

bu modelden almayı düşünüyorum.bi sene kullanabilir mi acaba.görüntüsü çok tatlı park yataklardan daha ufak ama sonra yatak takımı alana kadr idare eder mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…