2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
TŞK CEVABIN İÇİN. ciddi bi şey olabilir mi acaba hastaneyemi gitsem bi kaç gündür böyle:18:

Benim anlık sertleşmelerim oluyordu karnımda..Doktorum bebek dedi..Ama bazı arkadaşlarda daha sık yaşandığı için bu sorunlar doktorları daha ciddiyetle baktılar..Magnezyum kullanıyorlar sanırım.Bende her ihtimale karşı kullanıyorum..Geçmiş yazılara bakarsan bu konu hakkında konuşuldu canım

GÜNAYDINN KIZLARRRR

MİNİKKUŞ
Canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inş. Gün gectikçe ağırlaşıyorum kızlar sizde varmı bu durumu yaşayan

BEBEĞİN ZEKASI İLETİŞİMDE GİZLİ

Yenidoğan bebeğinizle göz teması kurun, gözlerinin açık olduğu o değerli anları kaçırmayın.

• Bebeğinizle konuşun, ona bir şeyler anlatın.

• Bebeğinizi emzirin. Anne sütünün yararları yanında, beslenme seansları bebekle göz göze gelme, konuşma, şarkı söyleme fırsatı yaratacaktır.

• Bazı mimikler yapın, yüzünüzü komik şekillere sokun. 1-2 günlük yenidoğan bebekler bile yüz hareketlerini taklit edebilirler.

• Aynada kendisini görmesini sağlayın.

• Onu gıdıklayın, gülmesini sağlayın.

• Birlikte yürüyüşlere çıkın. Etrafta gördüklerinizi, duyduklarınızı ona anlatın. Onu markete, alışverişe, parka götürün.

• Ona şarkılar söyleyin. Bu, sizin uydurduğunuz bir şarkı da olabilir.

• Ona müzik dinletin. Bazı çalışmalarda, müzik ritmlerini öğrenmenin ileride matematik öğrenmeyi kolaylaştırdığı gösterilmiş.

• Bir şey yapmadan önce, ona ne yapacağınızı söyleyin (Şimdi ışığı kapatıyorum…gibi) Böylece, neden-sonuç ilişkisi kurmaya başlayacaktır.

• Ona kitap okuyun, resimleri gösterin, her şeyin adını söyleyin.

• Değişik dokulu kumaşları, giysileri ellemesini sağlayın, onları cildine değdirin.

• Yiyecekleri ellemesine, kendini beslemeye çalışmasına izin verin.

• Hareketlenip emeklemeye başladığında, yerde yastıklar, oyuncaklarla engelli bir parkur oluşturun.

• Ona masal anlatın.

• Televizyonu kapatın.

günaydın kızlar herkese hayırlı günler

minikkus vr ranana
inşallah ikinizinde güzel haberini okuruz burda Rabbim yar ve yardımcınız olsun yazamıyorum ama herzaman okuyorum haberdarım sizden

soru kızlar anadolu yakasında kozyatağında bir bebek alışveriş yeri varmış adıda yabancı bişeydi hatırlayamadım geçen kızlar burda yazmıştı bu pazar oraya gidicez ama ben adını unuttum bilen biri bana yazabilir mi ?

Cnm kozyatağında mothercarfe outlet var adı demstock

Birde bostancı da Hello Baby mağazası var kastettiğin bunlardan biri mi acaba?

O kadar geç kalma cnm ya vücüdun daha çok yoruluyor artık ben 9 dedin mi uyuyakalıyorum çoğu zaaman
Biraz dha erken yat belki bir nebze çözüm olur en azından öğleden sonraya kdar gerçi bnenm de öğleden sonra uykum gelioo ama sabah daha rahatım en azından çalışıyorsun sende diil mi?
en gec 12 de yatmıs oluorm
hatta 11 dedım mı uyumaya baslıorm ama
ınanın cok perısanım ya
uykum acılmıo kı hıc

Cnm kozyatağında mothercarfe outlet var adı demstock

Birde bostancı da Hello Baby mağazası var kastettiğin bunlardan biri mi acaba?

kozyatağında olandı canım tamam çok sağol teşekkür ederim
sen gittin mi buralara canım nasıl mağzalar ümraniyede oturuyoruz dudulluda bir civil mağazası varmış onu tavsiye ettiler ama hangisine gitsem kararsız kaldım :44: çokda vaktimiz olamıyor malesef eşimin 15 günde bir izni var hakkımı iyi değerlendirmek istiyorum

calısıorm bende
ama 9 da yatmam mumkun olmuo eve gıt yemek hazırla ye yıka topla bı cay demle derken hoooooopp saat kac olmus
ama bu aksam gıdınce erkenden yatıcam ya

calısıorm bende
ama 9 da yatmam mumkun olmuo eve gıt yemek hazırla ye yıka topla bı cay demle derken hoooooopp saat kac olmus

hullycim bikaç gündür sen hep uykusuzsun , eve gidince erken yapmaya çalış , sahsen ben aksam 10 dedin mi yataktayım sabahta 6 da ayaktaa , yoksa işte kafamı kaldıramam artık vücudumuz dayanamıyoo 2 canı taşımaya yoruluyoruz üstüneüstük simdiden yüklenme kendine uykusuz çok gecelerimiz olcak bizim

Ben ikisine de gittim mothercare outlet olan yerde ben gittiğimde yeni doğan için bodyler çok uygundu . 7tanesi 11 tl'ye alıyorsun ama çeşit çok yoktu ozaman.

Hello Baby çok güzel her türlü şeyi bulabilirsin orada her bütçeye uygun markalarda var a dan z ye tüm ihtiaçları için tüm markaları toplamışlar biraraya çeşit de bol ben çok beğendim

en gec 12 de yatmıs oluorm
hatta 11 dedım mı uyumaya baslıorm ama
ınanın cok perısanım ya
uykum acılmıo kı hıc

Hully cim senin durumununla ilgili olarak,

öncelikle akşam yemeğinde karbonhidrat tüketmemeye çalış. özellikle, patates beyaz ekmek gibi
sebze ile beslen ve mümkün oldugunca erken yemeye çalış akşam yemeğini

sürekli uyku halinde olman aldıgın karbonhidratla ilgili olabilir. mümkün oldugunca karbonhidratlı yiyecekleri sabah tüketmeye çalış. bu senin hızlı kilo alışını da frenleyebilir

hızlı kilo aldın sürekli uyku halindesin sende insülin direnci mi var diye düşündürdü beni

doktorunla mutlaka paylaş bu uyku halini, sana birkaç öneride bulunacaktır

çünkü 12 geç bir saat değil eğer sabah 7 den önce kalkmıyorsan. bu kadar uykulu olman da normal değil gibi, yediklerini düzenlersen bu seni biraz rahatlatır diye düşünüyorum

Akşam çayıyla vedalaş zaten artık ben meyveyi bile uyku arasında kalkıp yiyip geri yatıyorum

calısıorm bende

Hully kaç kilo aldın cnmm?

uyku hali bende de çok var özellikle sabah kalkarken çok zorlanıyorum.. dediklerin çok yattı aklıma karbonhidrattan olabilir, bi deneyeyim bakalım fark edecek mi

ben saat 8.30 da surune surune uyanıorm
ama kuzukulagın dedeıgı gıbı kılo alısımda hızla devam edıo
72 kılo falan oldum 58 dım dusunun
bıde sabahları evde kahvaltı yapamıorm
e halıyle sabahları poğaca falan yıorm genelde
cok yıorm cok
ama cokda halsız ve unutkanım
dr la paylastım normal dıo
kılo alımım ıcın bıle normal dedı dusunebılıomusunz
kımılerı 30 kılo alırmıs kımılerı 7 kılo
ya ısı bırakasım var artık
sadece su dogum parasını alayım dıe gelıorm
burda sızı okuorm ama ınanın cevap yazmaya halım kalmıo

Bence de çok aşırı bir kilo alımın yokk
Akşam çay içme çocuklarla birlikte doğru yatağaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…