2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ben dikkat etmeme rağmen 6,5 kilo aldım ya :44:Üstelik dikkat ediyorum birde etmesem rahat 20 kilo alırdım şimdiye kadar
Sen hem dikkat etmiyorsun anladığım kadarıyla bence ona rağmen az bile almışsın cnm az dikkat etsen sen son ayları daha az kilo ile atlatırsın kesin

14 kılo dıorm
normal mı o kadar almam
daha doguma 4 ay var
6 lıloyla kurtarsam barı o 4 ayıda
sen kac kılo aldın
ben sızlere gore cok aldım ya

ınsallah bakalım bu gunden ıtıbaren dıkkat edım
de
80 kıloyla bıtıreyım su dogum ısını

cnm kuzukulagı na söylediklerinde katılıyorum..

senin uyku halin büyük ihtimalle yediklerinle alakalı. karbonhidrat hamilelikte büyük oranda alınmalı çünkü enerji veren bizi zinde tutan asıl karbonhidratlar.. hamile bir bayanın %60 karbonhidrat tüketmesi lazım. fakat karbonhidratı nasıl tükettigin önemli, beyaz ekmek poğaça gibi şeyler yersen olmaz.. artı çayı şekerli içiyorsan bu da yanlış. şekeri mümkün oldugunca meyvelerden almaya çalış. karbonhidratıda tam tahıllı buğday ekmegiyle karşıla. göreceksin ki hem enerjin yerinde olacak hemde kendini çok zinde hissedip kilo alışını düzenleyeceksin bende çalışıyorum fakat sabah evden çıkmadan bugday ekmegin arasına peynir domates koyup çantama atıyorum. hatta haftanın 3 günü uyanır uyanmaz mutfaga koşup hemen yumurta koyuyorum ocaga, ben hazırlanana kadar haşlanmış oluyor. onuda çantama atıyorum. bende hiç halsizlik uykusuzluk gibi şeyler yok, tam tersi enerjim çok yerinde.. sende bir dene bakalımm

Ben de 4 kilo aldım kızlar..

Bu arada Tuzla ya yakın oturanlar ıcın soyluyorum
merkezdekı Cemıle Şevket Semt polıklınıgı nde Kadın Dogum yenıden acıldı.
Tuzla ya giden mınıbusler ve otobusler onunden gecıyor.
Hem cok sakın oluyor randevu alması kolay, hem de bır cok tahlılı ucretsız yaptırabılıyorsunuz.
Aklınızda olsun...

Son düzenleme:
calısıorm bende
ama 9 da yatmam mumkun olmuo eve gıt yemek hazırla ye yıka topla bı cay demle derken hoooooopp saat kac olmus
ama bu aksam gıdınce erkenden yatıcam ya
Hully; sana seker yuklemesi yapildi mi hic? Sekerle ilgili problemlerde uyku basmasi oluyor. Seker yuklemesinde bayilma vs de bunun uc noktasi. Kilo artisinin da fazla oldugundan sikayet ediyorsun cok birsey yememen ragmen, sekerin yukseliyor olabiliyor canim.

Siradan gittigim icin simdi gordum mesajini kuzukulagim. Sen zaten demissin Hully'ye insulin direnci olabilir diye.

14 kılo sımdıye kadar aldıgım
Hully cim, yarından tezi yok uygulamaya geç lütfen söylediklerimizi.

1. si 08.30 hiç erken bi saat değil kalkmak için. yani senin tüm gün uykulu gezmene yol açacak kadar erken bir saat hiç değil.

2. si 58 de hamileliğe başlangıç için düşük bir kilo değil, yüksek de değil elbette ama sigarayı bırakmanın etkisiyle zaten ilk 3 ayda baya kilo almıştın devamında da hızla almaya devam ediyorsun. 21 haftalık hamilesin ve ben aldıgın 14 kiloyu hiç normal bulmadım canım. doktorun nasıl biri bilmiyorum ama bazen doktorlar üzerinde kafa yormak istemiyorlar söylediklerimizin, normal deyip geçiyorlar.

Zeyno nun söylediği gibi 5 dk erken kalk sabahları kendine tam tahıllı ekmeğe peynirli falan sandwic yap. o yediğin pogacalar hani 20 kg lik tenekelerde katı yaglar var ya onlardan yapılıyor. lütfen artık yeme o pogacalardan. çok zararlı

halsizliğine büyük oranda çözüm olacaktır karbonhidratı sabah ve öğlen tüketmen. aksam da hafif beslenirsen dengeli bi kilo alışı ile bitirebilirsin hamileliğini

ben de her zaman düzenli beslenemiyorum arada kaçamaklar yapıyorum ama genel olarak dikkat etmeye çalılşıyorum. şimdiye kadar 5 kg aldım.

bizi de haberdar et tabi durumundan cnm bakalım işe yarayacak mı

Son düzenleme:
kızlar seker yuklemem daha yapılmadı
ama yedıklerımı yazarım bundan sonra
hatta hemen baslıorm

KIZLAR bu mide yanması için içtiğiniz şurubu günde kaç kez içiyosunuz gaviscon u ? çok iyi geldi ama çok sık içmek de mantıklı deil dimi şimdi de midem çok fena iştahım da kesildi iki gündür bunun yüzünden

Cnm ben dudulluda oturuyorum burdaki civil okdrda büyük değilmiş Sultanbeylide daha çok çeşit olduğunu biliyorum. Mothercarede denilen gibi çok çeşit kalmamış ama ilk 5-6 ay için badiler bulursun pazartesi oradan aldım bende hatta şöyle söyliyim 0-3 ay badi 3-6 ay için olan badilerlerle aynı ebat ona göre ayarlarsın mağaza adı demstock diye geçiyor. ayrıca viaport kipada sepet ürünleri var disneyin badileri tulumları 3'er lira. 5'li paketi 32 tl paket 3'lü tulumlar 28 2'li tulumlar 30 tl idi. İnş işine yarar :)))

kızlar bende 59 kilo ile hamile kaldım şu an 64 kiloyum ve çoookk fazla yiyorum,bendede 3-4 gündür aşırı uyku başladı sürekli halsizim ve uyumak istiyorum,bu şeker yüklemesi hangi haftada yapılıyor kafama takıldı acaba şekerdenmi diye merak ettim tatlıyıda çok yiyorum

hullyy cım bende 65 le gebe kaldım suan 78 ım bakalım oncekı gebelımdende 10 kılo fazlam vardı toplamda 30 cıvarı aldım ama bakalım gene bi 85 le girsem doguma sukur

seker yuklemesı 22 -25 hft arasında yapılıyr dıye bılıyrm druna bır danıs ben cumartesı gıdıcem

cnm sadece çok fazla tatlı tüketmek şekere sebebiyet vermez. ayrıca her halsizlik ve yorgunlukta şeker oldugunu göstermez.
halsizlik ve yorgunluk sadece şekerin belirtilerinden 1 tanesi. kilosu fazla olanlar,hızlı yemek yiyip çabuk acıkanlar, tansiyonu sürekli yüksek çıkanlar, kandaki yağ miktarı fazla olanlar, hareketsiz bir hayatı olanlar da bu risk grubundalar.
onun için her enerjisizlikte endişelenmeyin olur mu sadece hamilelikte degili hayatınızın en noktasında az ve sık yemeye çalışın lütfen. çünkü beslenme düzeni gercekten vücudun tüm sistemini etkliyor.

teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için araştırdımda şimdi biraz, endişe etmeye gerek yok anladığım kadarıyla

bende bu ara çok yorgun ve uykusuzum. bi kaç gecedir 12 - 1 de falan yatıorum ama ondan sanırım. benim en geç 10 da yatmam lazım.

ben bu ara ekmeği azaltıorum. bende baya kilo aldım. en son 71 dim. birde yumurtayı hergün yemeğe çalışıyorum. bugday ekmeği aklımda. ondan alcam bende. tam bugday ekmeği deyip de mi alcaz?

evet canım fırınlarda çok kolay bulunuyor,, tam tahıllı bugday ekmegi derseniz verirler. ayrıca beyaz ekmegi 1 taneye yakın yediginiz zaman çok kısa bir süre sonra hemen aclık hissetmeye başlıyorsun, ama bugday ekmeginden 1 dilim yedigin zaman hem geç acıkıyosun hemde sindirimi kolay oldugu için kilo almıyorsun. hemde gerekli besinleride vücuduna almış bulunuyorsun.. her yönden çok sağlıklı alışkanlık haline getirmenizi öneriyorum.

ekmeksiz yediğinden bişi anlamayan ben artık , dikkat ediyorum.

çok kilo aldım çok :) ayda 2 kilo alıodum. en son 3 e çıktı.

birde ben hep alt tarafımdan alıyorum. üstten hiç almıorum. dengesiz bi kilo alışım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…