2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım 1 sene kullnanamazsın gibi geldi bana ama resimdende tam anlaşılamıyor neden park yatak almıyorsun hem kulanması kolay oda takımı alınca kaldır sakla

Çok teşekkür ederiz teyzesi
Ne zaman 4 boyutlu ultrason tarihin yakın mı?

doktorum bana şu tarihte 4 boyutlu ultrasona gireceksin demedi en son kotrolum gecen ayın 25inde idi,bu ayın 25inde tekrar gideceğiz o zaman gösterir diye umuyorum göstermezse soracağım :) arkadaşların ayrıntılı dediklerinin içinde 4 boyutluda var sanırım illaki ayrıntılı isteyecektir doktor

park yatakların görüntüsü pek hoşuma gitmiyor çadır gibi kumaşı foşur foşur.bu modeli daha kibar geldi.farklı alternatif alan var mı acaba

valla canım doktorum ayrıntılı ultrasyonda baktıııııııı baktıııııııı ölçtü biçti bana herşey yolunda dedi çok bi bilgi vermedi :44:

park yatakların görüntüsü pek hoşuma gitmiyor çadır gibi kumaşı foşur foşur.bu modeli daha kibar geldi.farklı alternatif alan var mı acaba

okadar kötü değiller canım yaaa çok sevimli olanları da var
tabii sen bilirsin sen kullanıcaksın

Etipuf ; Komşum böyle bir şey kullanıyordu, benim çok hoşuma gitmedi. 1 yaşına kadar kullanamazsın sanırım. Bunlar için genelde 6 aya kadar diyorlar. Bende bunların hasır olanlarından yatak odasına almayı düşünüyorum. Normalde oda yapacağım zaten. Onlar daha kullanışlı geldi bana.

Kızlar minikuss dan hala haber yok demi? siteyi çok fazla takip edemedim bugün.

Daha önce kullandığınız ilaçlar derken neyi kastettiğini anlayamadım. Doppler ve ayrıntılı aynı şey diye biliyorum ben. Damarlarına, ellerine,ayaklarına,kalbine, omurgasına.. bütün organlarını tek tek inceledi.

yok canım haber malesef, bu arada oda dışında ayrıca bi yatak alcakmısın canım? ben sadece oda almayı planlıyorum ama?

canım ben şuan 21. hafta içindeyim drum bana ilk aydan beri decavit diye bir vitamin verdi başkada hiç bir ilaç vermedi,geçen haftalarda idrar yolu enfeksiyonu olmuşum onun içinde antibiyotik kullandım ama o senin işine yaramaz inşallahda kullanmak zorunda kalmazsın,bende henüz ayrıntılı ultrasona girmedim bir dahaki kontrolüme girerim diye düşünüyorum ama doktor bişey söylemedi geçen ay.

valla canım doktorum ayrıntılı ultrasyonda baktıııııııı baktıııııııı ölçtü biçti bana herşey yolunda dedi çok bi bilgi vermedi :44:

canım teşekkür ederim cevap için, sana rapor vermiştir ama. allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

canım çok sağol, decaviti bende ilk aylardan beri kullanıyorum,dr. her vitamin içinde var dedi, birde kan ilacı alıyorum,,,,

yani hamilelik esnasında demek istemiştim. bende aynı biliyordum da netten okuyunca farklı olduğunu anladım sonra da kafama takıldı.

yok canım haber malesef, bu arada oda dışında ayrıca bi yatak alcakmısın canım? ben sadece oda almayı planlıyorum ama?

Net karar vermedim henüz ama sanırım yatak odasına bir şey alacağım. Biraz da hevesim olduğu için aslında. Bir süre yanımızda kalacak. Eğer almazsam benim sürekli bebek odasında kalmam gerekir. Eşimle düzenimiz kalmaz. Onu ihmal etmek istemiyorum.
Böyle birşey düşünüyorum.

yani hamilelik esnasında demek istemiştim. bende aynı biliyordum da netten okuyunca farklı olduğunu anladım sonra da kafama takıldı.

Hamilelikten önce folik asite başlamıştım, sonrasında da devam ettim bir süre. Sanırım 3.ayda bıraktık. Sonra kalsiyum+magnezyum içerikli hap, decavit vitamin hapı ve gyno ferro sanol demir hapı (içeriğinde: B12,demir ve folik asit var) verdi. Demir hapını hergün içiyorum. kalsiyum+magnezyumla vitamini dönüşümlü içiyorum. Bir gün birini, bir gün birini.

28. haftaya kadar şeker yüklemesi yapıyorlar.sanırım senin doktorun bir sonraki muayenede yapacak.benimde 25 martta yapılacak şeker testi.27. haftanın başına denk geliyor.

kızlar bana doktorum hiç bir vitamin hapını vermedi sadece folik asit kullandım ben şuandada kan ilacı kullanıyorum okadar :44: bizimki beni boşluyo mu neee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…