bilgi için teşekkür ederim sizlere.yaptıranları okuyunca ben geç kalıcam sandım.Eki Görüntüle 632221
bu modelden almayı düşünüyorum.bi sene kullanabilir mi acaba.görüntüsü çok tatlı park yataklardan daha ufak ama sonra yatak takımı alana kadr idare eder mi
Çok teşekkür ederiz teyzesi
Ne zaman 4 boyutlu ultrason tarihin yakın mı?
kızlar daha öncede kullandığınız ilaçlar paylaşırmısınız demiştim ama kimse cevap yazmadı(
birde ben ayrıntılı ulturasona girmedim dopler yapıldı aynı şey değilmiş kan akışına kalp,mide ve idrar kesesine baktı dr. birde ellerine ayaklarına sizde daha mı fazla bilgi verildi.
park yatakların görüntüsü pek hoşuma gitmiyor çadır gibi kumaşı foşur foşur.bu modeli daha kibar geldi.farklı alternatif alan var mı acaba
park yatakların görüntüsü pek hoşuma gitmiyor çadır gibi kumaşı foşur foşur.bu modeli daha kibar geldi.farklı alternatif alan var mı acaba
valla canım doktorum ayrıntılı ultrasyonda baktıııııııı baktıııııııı ölçtü biçti bana herşey yolunda dedi çok bi bilgi vermedi :44:
kızlar daha öncede kullandığınız ilaçlar paylaşırmısınız demiştim ama kimse cevap yazmadı(
birde ben ayrıntılı ulturasona girmedim dopler yapıldı aynı şey değilmiş kan akışına kalp,mide ve idrar kesesine baktı dr. birde ellerine ayaklarına sizde daha mı fazla bilgi verildi.
Etipuf ; Komşum böyle bir şey kullanıyordu, benim çok hoşuma gitmedi. 1 yaşına kadar kullanamazsın sanırım. Bunlar için genelde 6 aya kadar diyorlar. Bende bunların hasır olanlarından yatak odasına almayı düşünüyorum. Normalde oda yapacağım zaten. Onlar daha kullanışlı geldi bana.
Kızlar minikuss dan hala haber yok demi? siteyi çok fazla takip edemedim bugün.
valla canım doktorum ayrıntılı ultrasyonda baktıııııııı baktıııııııı ölçtü biçti bana herşey yolunda dedi çok bi bilgi vermedi :44:
canım ben şuan 21. hafta içindeyim drum bana ilk aydan beri decavit diye bir vitamin verdi başkada hiç bir ilaç vermedi,geçen haftalarda idrar yolu enfeksiyonu olmuşum onun içinde antibiyotik kullandım ama o senin işine yaramaz inşallahda kullanmak zorunda kalmazsın,bende henüz ayrıntılı ultrasona girmedim bir dahaki kontrolüme girerim diye düşünüyorum ama doktor bişey söylemedi geçen ay.
Daha önce kullandığınız ilaçlar derken neyi kastettiğini anlayamadım. Doppler ve ayrıntılı aynı şey diye biliyorum ben. Damarlarına, ellerine,ayaklarına,kalbine, omurgasına.. bütün organlarını tek tek inceledi.
bi rapor vermedi mi canım?
yok canım haber malesef, bu arada oda dışında ayrıca bi yatak alcakmısın canım? ben sadece oda almayı planlıyorum ama?
canım teşekkür ederim cevap için, sana rapor vermiştir ama. allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
yani hamilelik esnasında demek istemiştim. bende aynı biliyordum da netten okuyunca farklı olduğunu anladım sonra da kafama takıldı.
kızlar ben 22.haftadayım bugun doktora gittim ama bana hiç şeker yüklemesi yapılcak falan demedi.ayrıntılıya gircem haftaya.bi sonraki muayanemde 4 hafta sonra ozaman yapılsa geç olmaz mı burda okuduklarım hep bu haftalarda yaptırmış.bebeğim için 20 21 haftalık görünüyo ölçülerinde dedi acaba ondan mı söylemedi yoksa bi sonrakinde mi yaptırcak hiç aklıma gelmedi sormak
Hamilelikten önce folik asite başlamıştım, sonrasında da devam ettim bir süre. Sanırım 3.ayda bıraktık. Sonra kalsiyum+magnezyum içerikli hap, decavit vitamin hapı ve gyno ferro sanol demir hapı (içeriğinde: B12,demir ve folik asit var) verdi. Demir hapını hergün içiyorum. kalsiyum+magnezyumla vitamini dönüşümlü içiyorum. Bir gün birini, bir gün birini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?