2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canım benım gecmıs olsun insallah cok hasar almadan gonlunce gebelıgını bıtirirsin

teşekkür ederim cnm..

Dün ilk alışverişimizi yaptık.. annemle havuzlu hana gittik biraz kendimi kaybettim sanki

Damladan 20 li hastane çıkışı aldım
2 tane alt üst takım aldım
4 tane tek alt
4 tane üst aldım
40 uçurmaya giderken giydireceğim tulumlu yelekli bir takım aldım yine damladan
1 tane battaniye 1 tane havlu ( 1 er tanede hastane çıkışında var )
1 tane alt açma şeysi
6 tane çorap
3 tane eldiven
3 askılı atlet bady ( daha önce 8 tane kısa kollu bady almıştım )
3 uzun kollu zıbınımsı şeylerden

ordayken çok gelmemişti de eve geldiğimde baktım bir sürü şey almışım

Güle güle kullanın sağlıklı mutlu günleri olsun inşallah, iyi etmişsin giysin bol bol annesi:)))

Dün ilk alışverişimizi yaptık.. annemle havuzlu hana gittik biraz kendimi kaybettim sanki

Damladan 20 li hastane çıkışı aldım
2 tane alt üst takım aldım
4 tane tek alt
4 tane üst aldım
40 uçurmaya giderken giydireceğim tulumlu yelekli bir takım aldım yine damladan
1 tane battaniye 1 tane havlu ( 1 er tanede hastane çıkışında var )
1 tane alt açma şeysi
6 tane çorap
3 tane eldiven
3 askılı atlet bady ( daha önce 8 tane kısa kollu bady almıştım )
3 uzun kollu zıbınımsı şeylerden

ordayken çok gelmemişti de eve geldiğimde baktım bir sürü şey almışım [/QUOTE]

İyi günllerde saglıcakla kullan hayatımm valla bende kendımı kaybediyorum alısverise cıkınca:):)

Son düzenleme:
Artık okula gelmek istemiyorum velileri görmek istemiyorum bu çocuklara tahammül edemiyorum 45 tane 1.sınıf çıldırmak üzereyim. Ben çıkıp mağaza mağaza dolaşıp bebişime alışveriş yapmak istiyorum ( 1 mayıs ta izne ayrılacağım inşallah. Ufff daha çoooooook vaaaaarrrrrr:'(

canım 32. Haftaya başlayınca mı iznimiz başlıyor 32. Haftayı doldurunca mı

şimdi ne fark eder diyceksin olsun yaa 1 haftada 1 haftadır

ben de canım ya yalnız değilsin, çocuklara hiç tahammülüm yok hiiççç kafam çekmiyo, belki rapor alırım ben sen düşünmüyomusun?

biraz önce viaport e-bebekteydim kızlar,işten sonra şöyle bi gezim dedim e bebek te biçok ürüne fiyatlara baktımi bir çok ürün internetteki gibi aynı fiyatlardaydı uygun geldi hatta bazıları, alışverişe çıktığımda bebek bakım eşyalarını buradan almaya karar verdim hem çok çeşit hem en sağlıklı ürünler biarada. veeeeeeeee esas bomba nuna pep bebek arabaları bu haftasonu indirime giriyomuş 690 lı bişey olacakmış pusetiyle takım halinde!....ben çok beğeniyorum bu arabayı ama eşime beğendiremedim, buakşam gelince konuşucam belki ikna edebilirsem bu arabayı istiyorum açması kapaması çok kolay, tekerlekleri de çok büyük değil kapanınca diğer arabalardan daha küçük oluyo gibi bidegörünümü hoşuma gidiyo amma velakin görevli çocuk çok az kaldığını söyledi ve herkes ayırttırıyomuş isim yazdırıpayırtıyolarmış belki de eşimi ikna etsem bile bize kalmayacak

canım 32. Haftaya başlayınca mı iznimiz başlıyor 32. Haftayı doldurunca mı

şimdi ne fark eder diyceksin olsun yaa 1 haftada 1 haftadır

ben doldurunca diye biliorum.bence de bi hafta bi haftadır..ben de 1.sınıfım izine çıkıp bebeğime kavuşmak istiyorum ama öğrencilerimden de memnun gibiyim bilemedim :)

ya yerim dar diye 60 120 lik ikeadan beşik alcaktım ya. nette yorumlara baktım 1 yaşına kadar anca yatabiliomuş onda. ne diosunuz

ya yerim dar diye 60 120 lik ikeadan beşik alcaktım ya. nette yorumlara baktım 1 yaşına kadar anca yatabiliomuş onda. ne diosunuz

kim yapmış o yorumu çok merak ettim dogruusu
çevremdeki herkes nerdeyse bu tip karyola kullandı kiminin çocugu 4, kiminin 5 yaşında. hala kullanıyorlarr...
sen her okuduguna inanma canımm bence en fazla 5 sene yatabilir.hadi 4 olsunn

gerçekten mi. blogu olan bi kadın yazmış. bebeği hareketliymiş. eli ayağı çarpıodu dar geldi falan yazmış. 1 yaşına kadar zor yatırdım demiş. 60 120 dar olmaz dimi . olmaz de :)

iki yaşına kadar yatsa razıyım. sonra bizim yatakta da yatabilir :) koca karyolamız var :) yada ne bilim başka yerde de yatırırım. babaannesi var evde. onun yatağıda geniş. onla yatabilir belki.

evet canım ya bende yaşıyorum idrarmı akıntımı çözemedim bende,hatta bebeğin suyu zannetti doktor ve korkuttu bizi hemen tahlil falan yaptı enfeksiyon kapmışım o yüzdendir dedi doktor, enfeksiyon geçti ama haala senin anlattığın gibi bir akıntı oluyor bence büyük bir ihtimalle idrar kaçırıyoruz

bende öyle canım yaa 20 dk da bir tuvalete gidiyorum nerdeyse, hemde deli gibi sıkışmış olarak

gerçekten mi. blogu olan bi kadın yazmış. bebeği hareketliymiş. eli ayağı çarpıodu dar geldi falan yazmış. 1 yaşına kadar zor yatırdım demiş. 60 120 dar olmaz dimi . olmaz de :)

cnm sen bakma ona dedigim gibi 4 yaşına kadar rahat rahat yatar.. zaten sen 1 yaşından sonra tek tarafındaki çubuklu kısmı çıkarıp kademeyide alta aldıgında normal çocuk yatagına dönüşecek. sen al 1 yıl sonra pişman olursan yazarsın burdan bana

ay sağol ya. içimi rahatlattın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…