Sağolasın cnm evet elif düşünüyoruz allahın izniyle çok seviyoruz o ismi
Canım benım gecmıs olsun insallah cok hasar almadan gonlunce gebelıgını bıtirirsin
teşekkür ederim cnm..
Dün ilk alışverişimizi yaptık.. annemle havuzlu hana gittik biraz kendimi kaybettim sanki
Damladan 20 li hastane çıkışı aldım
2 tane alt üst takım aldım
4 tane tek alt
4 tane üst aldım
40 uçurmaya giderken giydireceğim tulumlu yelekli bir takım aldım yine damladan
1 tane battaniye 1 tane havlu ( 1 er tanede hastane çıkışında var )
1 tane alt açma şeysi
6 tane çorap
3 tane eldiven
3 askılı atlet bady ( daha önce 8 tane kısa kollu bady almıştım )
3 uzun kollu zıbınımsı şeylerden
ordayken çok gelmemişti de eve geldiğimde baktım bir sürü şey almışım
İyi günllerde saglıcakla kullan hayatımm valla bende kendımı kaybediyorum alısverise cıkınca:):)
artık okula gelmek istemiyorum velileri görmek istemiyorum bu çocuklara tahammül edemiyorum 45 tane 1.sınıf çıldırmak üzereyim. Ben çıkıp mağaza mağaza dolaşıp bebişime alışveriş yapmak istiyorum( 1 mayıs ta izne ayrılacağım inşallah. Ufff daha çoooooook vaaaaarrrrrr:'(
Artık okula gelmek istemiyorum velileri görmek istemiyorum bu çocuklara tahammül edemiyorum 45 tane 1.sınıf çıldırmak üzereyim. Ben çıkıp mağaza mağaza dolaşıp bebişime alışveriş yapmak istiyorum( 1 mayıs ta izne ayrılacağım inşallah. Ufff daha çoooooook vaaaaarrrrrr:'(
canım 32. Haftaya başlayınca mı iznimiz başlıyor 32. Haftayı doldurunca mı
şimdi ne fark eder diyceksin olsun yaa 1 haftada 1 haftadır
geçmiş olsun canım inşallah enfeksiyon değildir ilaç kullanmak istemiyorum hamileyken bebişe bişey olur diye
ya yerim dar diye 60 120 lik ikeadan beşik alcaktım ya. nette yorumlara baktım 1 yaşına kadar anca yatabiliomuş onda. ne diosunuz
kim yapmış o yorumu çok merak ettim dogruusu
çevremdeki herkes nerdeyse bu tip karyola kullandı kiminin çocugu 4, kiminin 5 yaşında. hala kullanıyorlarr...
sen her okuduguna inanma canımm bence en fazla 5 sene yatabilir.hadi 4 olsunn
kızlar benim bazen çamaşırım idrar kaçırmış gibi ıslanıyor.sanki idrarı sızdırmış gibi oluyor. uzun süredir bu ıslaklığı çözmeye çalışıyorum ama başaramadım. düz kaslar gevşediği için idrar kaçırma olabilirmiş diye biliyorum. kegel egzersizi öneriyorlar. yapmaya çalışıyorum ama onda da zorlanıyorum. düşünüyorum geceleri o kadar su içememe rağmen tuvalete çıkmazken neden gündüz sızıntı oluyor acaba. Ayakta durunca idrar kesesine baskı mı oluyor acaba. siz ne dersiniz? yaşayan var mık aynı durumu:26:
kızlar bende tuvaletten çıkamıyorum o kadar sık gıdıyorum kı anlatamam normal dıye duymuştum sormadım doktora
bıdahakı randevumada daha cok var aslında gıdıp bı ıdarar testı yaptırsam hıc fena olmaz enfeksiyondan da suphelenmıyo degılım
gerçekten mi. blogu olan bi kadın yazmış. bebeği hareketliymiş. eli ayağı çarpıodu dar geldi falan yazmış. 1 yaşına kadar zor yatırdım demiş. 60 120 dar olmaz dimi . olmaz de :)
cnm sen bakma ona dedigim gibi 4 yaşına kadar rahat rahat yatar.. zaten sen 1 yaşından sonra tek tarafındaki çubuklu kısmı çıkarıp kademeyide alta aldıgında normal çocuk yatagına dönüşecek. sen al 1 yıl sonra pişman olursan yazarsın burdan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?