2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ya yerim dar diye 60 120 lik ikeadan beşik alcaktım ya. nette yorumlara baktım 1 yaşına kadar anca yatabiliomuş onda. ne diosunuz

bence en az 2 yaşını doldurana kadar yatar. basit bir mantıkla, bebek doğduğunda yaklaşık 50 cm oluyor, 1 yaşında olsa olsa iri bir bebek bile 85-90 cm olur... tecrübeli anneler daha iyi bilir gerçi...

çok sağol canımm yaa gerçekten bana çoookk yardımcı oldunnn

iyi sevindimm buna hadi hayırlı olsun şimdiden. sen kafan karıştıkça yaz burdan ben ikna ederim seni bunalmadan halledersin yavaş yavaşş

valla ya. bunalıorum aklım karıştıkça :) a101 deki ateşölçeri de eledim :) son aya doğru netten arzum bebe falan alayım ben.

garantili şeyleri son aya bırakmak daha iyi galiba. bi ay bi aydır :)

valla ya. bunalıorum aklım karıştıkça :) a101 deki ateşölçeri de eledim :) son aya doğru netten arzum bebe falan alayım ben.

garantili şeyleri son aya bırakmak daha iyi galiba. bi ay bi aydır :)

evet ateş ölçer konusunda özellikle yorum yapmadım, ama bilmedigin duymadıgın şeyleri almamanda her zaman fayda var.
biliyormusun ben braun kulaktan ateş ölçer alacaktım, doktorum bana koltuk altından ölçenden almamı önerdi :44: hatta 2 yaşından sonra falan kulaktan ölçenden alabilirsin çok istersen dedi ki ona göre onada gerek yokmuş . bende chiccodan 16 tl ye aldım bir tane. istersen sende benim gibi yap. sonradan baktık olmuyor o zaman alırız.

Benim bir arkadaşım sezeryan olmuştu bir aya yakın iki büklüm gezdi :S Ben de hep normal doğum hayal etmiştim.. Bütün her şeyi görebilmeyi ve yaşayabilmeyi çok istiyordum ama sanırım kısmet olmayacak..
Senin durumunda mutlaka olması lazım sezeryanın, doktorun zaten izin vermiyor iyi de yapıyor bence kendini riske atmamalısın zaten.. Biz gönülden haziran annesi olacağız gibi ..

Ben kırmızısını aldım canım 685 TL ana kucağıyla beraber.. Gayet güzel bir araba test sürüşlerinden memnunum, çok araştırdım yolda hala bakınıyorum, mağazalarda da bu arabayı beğendiysen muadili yok, diğerleri gözüne hep farklı geliyor.. İnternet sitesinde zaten pek çoğu stokta yok olarak görünüyor ayırtma imkanın varsa yap, eşini ikna edemezsen iptal edersin mutlaka alan çıkan merak etme..

ya yerim dar diye 60 120 lik ikeadan beşik alcaktım ya. nette yorumlara baktım 1 yaşına kadar anca yatabiliomuş onda. ne diosunuz

Canım benim arkadaşlarım kullanıyor ikea karyolayı herkes memnun 3-4-5 yaşlarındaki çocuklar kullanıyor, bilmesem görmesen inanırdım da mümkün değil, çocuk rahat edememiş olabilir başka sebeplerden ama küçük geldi diye değildir.. yan koruyucu takıyorsun zaten..
Aynı ikea karyolasında iki tane çocuk büyüdü 4-5 yaşına kadar, ben de tecrübelilerden aldığım tavsiyeyle ikeadan alıcam zaten

benim evde bi ateşölçer var. o olur muki. dijital olanlardan. ucuz bişi. ateşölçme yöntemini kullanıodum ben hamile kalmak için :) ordan kalma. doğduğunda da alınabilir gerçi dediğin gibi. çocuk doktoruna falan danışarak.

ikeada da biraz daha büyüğü varya, onu mu tercih etsem acaba. bi tanesini şekil olarak beğendim onu istiodum.

selam kızlar, 50 mg lık şeker yüklemesinde tokluk 160 çıkınca dün 100 mg lık yükleme yapıldı ve çok şükür değerlerim normal çıktı, dr. yine de sen dikkat et tatlıya fazla yönelme, dedi. rahatladım ben de. iki yükleme arasında geçen 4 gün boyunca yediklerime dikkat ettim ve faydasını gördüm. bundan sonra elimden geldiğince de dikkat etmeye çalışacağım yani inşallah ederim :))

bu arada yazılanların hepsini okuyorum okuyorum ve acaba ben çok mu tembelim diyorum. şu ana kadar bebeğim için aldığım 2 tk ve bir tulum :) bir tulum, bir tk ve alt açma da hediye geldi. ilk zaman için kullanacak sepette eltimden gelecek sadece içini diktireceğiz ya da hazır alacağız. bebek yıkama küveti de ablamdan geldi. bu kadar. bakıyorum herkes döktürmüş ne güzel :) ben de başlarım yakında kısmetse artık. nişan alışverişinde çok şık bir pijama takımı almıştık sonradan farkettim meğer loğusa işiymiş, göğüs kısmı niye çıtçıtlı diyordum ben de :) bir tane de hediye geldi. 2 tk loğusa pijamam olmuş oldu. hepsi bu...

kızlar ben çok hamilelğimi ve bebeğimi hissetmiodum. sanki kazayla hamil kalmış gibiydim :)

4 boyutlu resmini görünce ilk çok garipsedim. ama şimdi hep ona bakıorum. ve bu resimle çok bağlandım ona. benimsedim. :) sizlede paylaşmak istiorum ama herkese gösterdim . :) şimdi nette de paylaşırsam herkes geridonusumkutusunun ben olduğumu anlıcak :) ağzım durmuyoki, işten tutta eve kadar herşeyi anlatınca çevremdekilerin bilmesini istemiorum :)

benimde bohçadaki gecelik takımım lohusayken giyilebilecek bişi. onu giyerim die düşünüodum. ama geçenlerde denedim. bedeni small. ve ben çok kilo aldım üst kısmı sabahlığı oluyorda pijamanın altı dar hiç işe yaramadı gecelik ya. boş boş duran şeylere gıcık oluyorum :)

kızlar resim koyunca silinmio die biliorum. avatarıma koydum bende bebeğimi :) burdan istediğim zaman kaldırabilirim en azından.

ben de canım ya yalnız değilsin, çocuklara hiç tahammülüm yok hiiççç kafam çekmiyo, belki rapor alırım ben sen düşünmüyomusun?

ya bende 1. sınıf okutuyorum ve gerçekten tahammülüm yok.bir tek ben öyleyim sanıyordum.bugün resmen tansiyonum düştü okulda zaten 1 haftadır fenayım.dediğin gibi raapor almak lazım ya.

ben de buzdolabının üstüne astımgidip gelip seviyorum kuzumuuuuuu:)

canım 32. Haftaya başlayınca mı iznimiz başlıyor 32. Haftayı doldurunca mı

şimdi ne fark eder diyceksin olsun yaa 1 haftada 1 haftadır
1 gün bile fark eder bence :)) bildiğim kadarı ile 32. Haftaya girdiğimiz gün tam bilmiyorum ki benim yolum da çok uzak günlük kendi arabamla 36 km yapıyorum. Dayanacak hal kalmadı ana rapor düşünmüyorum nir yandan öğrencilerime de kıyamıyorum ;((( ama çoookkk gerginim 4 gündür başım dönüyor ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…