masslh ne guzel hep bayılmısıımdır arkadan hıc bısı yok once top gıbı karın
ama bnm popo ve gobegım yarısıyo hatta onde gıdıgo gobusten:18:
Ben 55kilo ile gebe kaldım suan da 60 kıloyum sizler ne guzel kılo alıyosunuz boyle olunca bebegım gelısmıyo mu acaba neden kılo alamıyorum1 hafta sonra seker yuklemem var bakalım ben kılo alamıyorum insallah oglum buyumustur
cnm benimde göbekle kalca yarısıyoooo , hayır göbek değil bebek diyorum ama kalçaları napcazzzzzzzzz bilmiyorum
günaydın kızlar
ya benım karnımın sol tarfnda batar gıbı bı acı var ama sıddetlı
Canım sen düşmüştün geçen gün değil mi?:44: Gitsene doktoruna sen bir kontrole.Düşmenin etkisiyle sarsıldı ya vücut onun içindir belki ama ne olur ne olmaz git bir görün doktoruna.
Benim pijamam vardı önden düğmeli normal pijama, almayacağım o yüzden. Gecelik alacağım iki tanekızlar lohusa pijamasını lohusa pijaması olarak mı alacaksınız yoksa önden düğmeli normal bir pijama mı
Ben gaviscon şurup kullanıyorumkızlaaarrr bi sorum olacak yaa ben bu mide yanması mide suyunun boğaza geri gelmesinden çok çekiyorum özellikle dün geceden beri mahvetti beni,ne yapmalıyım ben? doktorada gitmedim bugün ama sanki bu gecede uyutmayacak beni, 22. hftadayım bu haftalarda böyle bir problem yaşadınızmı arkadaşlarrrr
Canım gebelikte diş eti kanaması normal. Sirkeli su ile sabah akşam gargara yap be dişlerini günde en az iki kez fırçala. Kanması iyi bir şeymiş aslında.Günaydın kızlar..
Dişetlerim fena kanıyor benim ya..Gün geçtikçe artıyor..Resmen ağzım kan doluyor. Paradontax diş macunu aldım işe yarar umarım..Birde damağımda yara çıkmış fena acıyor.Akşam karbonatlı suyla gargara yapmayı düşünüyorum..Gözüm iç taraflardan batıyo bu sabah..
Bugünlerde çürüğe çıktım anlayacağınız
Geçmiş olsun. Bizim işyerinde bir sürü kişi hasta. Korkuyorum ben deKızlar salgın var çok dikkat edin sakın üşütmeyin çok fenayım 2 gündür dr balgam söktürücü hariç iilaç da veremedi, özellikle başınıza çok dikkat edin üşütmeyin ağız acım da çok
Canım gebelikte diş eti kanaması normal. Sirkeli su ile sabah akşam gargara yap be dişlerini günde en az iki kez fırçala. Kanması iyi bir şeymiş aslında.
iyi yaptırmışsın. ben 100 e yaptırdım ama bir daha doppler için uğraşıorum hala. 4 d li gördün mü bebeğini.
valla aynen nolcak bılmem ben ekmegı kestım bırde gec saatte yemıyorum artık acıksamda yoksa ıstahım cok acık doymak nedır bılmıyorumcnm benimde göbekle kalca yarısıyoooo , hayır göbek değil bebek diyorum ama kalçaları napcazzzzzzzzz bilmiyorum
Benim göğüsler hepsinden önde maalesef zaten 95 bedendi şimdi 100 u geçti galiba
Günaydın kızlar..
Dişetlerim fena kanıyor benim ya..Gün geçtikçe artıyor..Resmen ağzım kan doluyor. Paradontax diş macunu aldım işe yarar umarım..Birde damağımda yara çıkmış fena acıyor.Akşam karbonatlı suyla gargara yapmayı düşünüyorum..Gözüm iç taraflardan batıyo bu sabah..
Bugünlerde çürüğe çıktım anlayacağınız
Kızlar mayıs anneleri ne güzel göbişlerini ekliyorlar. Bizde eklesek ya.
54 ile başladım şu an 63 kiloyum. Boyumda minnak 1.59.
Bu da taze taze az önce çekilmiş göbiş.
25+1
Eki Görüntüle 638457
maaalahhh cnm, fazla alamamışsın gibi görünüyoo ama benim göbüşüm daha fazlaaa yaaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?