2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar merhaba;
bikaç gündür forumu takipe demez oldum ,hatırlarsanız 50 gr lık seker yüklemem yüksek cıkmıstı 2.kez 100 gr lık yaptırdım bu sefer sonuçlar olumlu cıktı çok sükür ama bu zamana kadar aldığım kiloların hesabını vermeye başladım sanırım ,beyaz ekmek , pilav, serbetli tatlı, makarna,hazır meyvasuyu, asitliicecekler , hepsiiiiiiiiiii yasaklandı ,:26: 13 kilo almışım hamilelik boyunca , artık dikkat etmem gerekiyooooo ,günde 2 litre su içmemi söyledi , 2 gündür wc'den cıkamıyorum dogrusu
benim dışımda bebişim iyi çok sükür tepinip duruyooo içerdeee

kilo konusunu acmısısınız kızlar aman haaa dikkat edelim , vaallaa hareketlerimizbile kısıtlar oldu artık ayakkabılarımı kocişim giyidiriyoooo eğilirken zorlanıyorummm :26:

mde yanaması yaşayan arkadaşım;doktor aksam 8den sonra yemek yemememi söylemişti yastığını yükselt , daha dik uyumaya calış demişti bir de reeene diye biilaç var ondan verimişti bu aylarda bebekelrin saçları cıkıyolarmıs yanma oalbilirmiş

buarada doğum izninden halaaa ses yokmu yaaaaaaaa :26: umarım 24 haftaya cıkar artık işe gelmek istemiyorummmmm

Son düzenleme:
masslh ne guzel hep bayılmısıımdır arkadan hıc bısı yok once top gıbı karın
ama bnm popo ve gobegım yarısıyo hatta onde gıdıgo gobusten:18:

cnm benimde göbekle kalca yarısıyoooo , hayır göbek değil bebek diyorum ama kalçaları napcazzzzzzzzz bilmiyorum

Ben 3 kilo aldım daha bebekle alakası yok maşallah gayet iyidir o annesi merak etme

günaydın kızlar daha geçmişi okumadım size bi selam verim dedim kahvaltıdan sonra geçmişi okuycam ...........

Günaydın kızlar..

Dişetlerim fena kanıyor benim ya..Gün geçtikçe artıyor..Resmen ağzım kan doluyor. Paradontax diş macunu aldım işe yarar umarım..Birde damağımda yara çıkmış fena acıyor.Akşam karbonatlı suyla gargara yapmayı düşünüyorum..Gözüm iç taraflardan batıyo bu sabah..

Bugünlerde çürüğe çıktım anlayacağınız

Kızlar salgın var çok dikkat edin sakın üşütmeyin çok fenayım 2 gündür dr balgam söktürücü hariç iilaç da veremedi, özellikle başınıza çok dikkat edin üşütmeyin ağız acım da çok

günaydın kızlar
ya benım karnımın sol tarfnda batar gıbı bı acı var ama sıddetlı

Canım sen düşmüştün geçen gün değil mi?:44: Gitsene doktoruna sen bir kontrole. Düşmenin etkisiyle sarsıldı ya vücut onun içindir belki ama ne olur ne olmaz git bir görün doktoruna.

Canım sen düşmüştün geçen gün değil mi?:44: Gitsene doktoruna sen bir kontrole. Düşmenin etkisiyle sarsıldı ya vücut onun içindir belki ama ne olur ne olmaz git bir görün doktoruna.

ya onu hatırlamıyım dıorm ama karnımın ustune falan dusmedım
kendımı korkutmamak ıcın unutmaya calısırom onu
ama haklısın bı dr a gıddeyım ben bugun

kızlar lohusa pijamasını lohusa pijaması olarak mı alacaksınız yoksa önden düğmeli normal bir pijama mı
Benim pijamam vardı önden düğmeli normal pijama, almayacağım o yüzden. Gecelik alacağım iki tane
Ben gaviscon şurup kullanıyorum
Canım gebelikte diş eti kanaması normal. Sirkeli su ile sabah akşam gargara yap be dişlerini günde en az iki kez fırçala. Kanması iyi bir şeymiş aslında.
Geçmiş olsun. Bizim işyerinde bir sürü kişi hasta. Korkuyorum ben de

Canım gebelikte diş eti kanaması normal. Sirkeli su ile sabah akşam gargara yap be dişlerini günde en az iki kez fırçala. Kanması iyi bir şeymiş aslında.

Evet biliyorum diş eti kanamasının normal olduğunu.Ama diş eti kanaması dişi kaybetme haberciside olabiliyormuş..Beni en dişelendiren bu aslında.. 3 yıl zor diş teli tedavisi gördükten sonra dişlerime bişey olması çok üzer beni

iyi yaptırmışsın. ben 100 e yaptırdım ama bir daha doppler için uğraşıorum hala. 4 d li gördün mü bebeğini.

gordum canm 4d ile de ve doppler de yapıldı
sen soylmeseydın doppler yapılmadı dıye bende gungorene gıdıcektım ama arastırınca nısa da hepsı bırlıkte daha uyguna geldı ve gayet memnun kaldım ben epey ınceledı

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm benimde göbekle kalca yarısıyoooo , hayır göbek değil bebek diyorum ama kalçaları napcazzzzzzzzz bilmiyorum
valla aynen nolcak bılmem ben ekmegı kestım bırde gec saatte yemıyorum artık acıksamda yoksa ıstahım cok acık doymak nedır bılmıyorum

Benim göğüsler hepsinden önde maalesef zaten 95 bedendi şimdi 100 u geçti galiba

ayyyy tek memnun oldugum konu goguslerim benimkiler kucuktu hep kocaman olsunlar istemişimdir
şimdi tam ideal boyuttalar :) catalım bile var bunca yıldan sonra,
sapık gıbı acıp acıp bakıyodum ılk zamanlar
keske hiiiccc kuculmeseler

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızlar benım hep uyku sorunum var
uykuya doyum olmuo
nasıl basedıcem bılmıorm aksam da 9da yattım hem

Kızlar mayıs anneleri ne güzel göbişlerini ekliyorlar. Bizde eklesek ya.
54 ile başladım şu an 63 kiloyum. Boyumda minnak 1.59.
Bu da taze taze az önce çekilmiş göbiş.

25+1

bende de aynı sorun var cnm , hamilelikte olabiliyormus ama :44:

maaalahhh cnm, fazla alamamışsın gibi görünüyoo ama benim göbüşüm daha fazlaaa yaaa :44:

9 kiloyu nereme aldım bende bilmiyorum.
Benim göbeğim çok erken çıktı. Erkenden büyüdü, sonra yavaşladı büyüme hızı. İç karnım geniş mi dar mı bende çözemedim. Ekle de görelim göbişini annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…