2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın kızlar, hernekadar dün cevap alamasamda sizden yine bi kez daha sorayım dedim.görmediğinizi düşünüp kırılmak istemiyorum hiçbirinize...
Benim haftamda olup hala ilk tetenoz aşısını olmayan var mı?ben olamadım,geç mi kaldım acaba?ve hiç olmayacak hamişler kimler var aramızda?

Sinirlerim çok bozuk kızlar.Hastayım ateslendim. Öldüm 2 günde okuldan izin alamadım. Eşim ve ailesi çıldırttı. Ben ağlayınca eşimin sinirleri bozuluyomuş. Valide Hatun ben hastayım ama nedense oğlunu arar beni ondan sorar. Kocacım sessiz sessiz beni aramayın onuda arayın diyor benim duymadığımı sanıyor. Başımda dünya kadar ergen..Bunaldımmmmmm artık. Herkes mi anlayışsız benmi çok ince düşünüyom anlamadım..

Canımcım ben 23ü bitirince oldum aşımı doktorum öyle istemişti ama inan bilmiyorum belli bir süresi var mı. İnternette 20. haftası dolanlara yapılıyor diye okumuştum ama kaçıncı haftaya kadar diye bir şey bilmiyorum. Sağlık ocağını arayıp öğrenebilir misin?

günaydın canım ben ilk hamileliğimde olmustum ama kaçıncı haftadaydı hatırlamıyorum sağlık ocağındaki doktor eşimin arkadaşıydı ne yapılıcaksa arar bizzat kendi söylerdi. ikincide farklı şehirdeyim sağlık ocağına bile gitmedim daha kaydım varmı onu bile bilmiyorum arayan soranda yok aşıda olmadım.....

bende daha olmadım ve doktorumda bişey söylemedi..illa olmak gerekmiyormuş benim ablam 2 doğum yaptı 2sindede olmadı.yani cok gerekli bişey olduğunu sanmıyorum canım

ben olmadım canım olmayı da düşünmüyorum,doktorumla konuştum sağlık ocaklarının bizim peşimizden bu kadar koşmalarının sebebi biraz da kendi çıkarları için..devlet az sayıda gebeye ulaşınca ve aşı yapmayınca denetlemede sıkıntı yaşıyorlarmış..beni arayıp duruyorlar inatla gitmiyorum ..yaptıranlara birşey demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın, ben düşünmüyorum sadece doktorum da gerek yok dedi.

Canım bende aynen yaptırmadım,yaptırmayıda düşünmüyorum...doktorum sen bilirsin dedi..bnde ağrısı ateşi fln oluyormuş şu halimle hiç çekemem dedim,o da boşver yaptırma o zaman nasılsa evde doğurmayacaksın dedi :)

geç kalmadın canım bende altıncı ayımın içinde gidicem vurunmaya tek sefer olacak onun için geç oluyormuş doktorum öyle dedi yani benimde daha var mesela çeşitleri böyle oluyormuş erken başlayıp bi kaçtane vurulanda var tam altıncı ayda gidip tek sefer vurunanda var benim gibi

cnm normalde ilk doz 22 . haftada yapılıyor
2 doz 26 haftada yapılıyor
sağlık ocağını arayıp sor istersen , benim doktorum yaptırmanda sakınca yok dedi , önem almış olursun dedi

GÜNAYDIN KIZLARR

Bende yaklaşık 9 kilo almışım ama herkes görünürde birşeyim olmadığını söylüyor popomda çıkmadı sivri bir göbeğim var kızım olucak bedenim aynı karnım gidiyor

Ben de 1,5 yıl acılarla tel tedavisi gördüğüm için seni çok iyi anlıyorum. Ben dişçiye gidip baktırdım. Bende gebelik tümörü denen bir yapı da oluşmuştu, bazen yineliyor. Gebelerde görülebiliyormuş. Kanması iyi bir şey korkma. Diş temizliğine daha çok dikkat et dedi bana. 15 gün falan da sirkeli suyla gargara yaptım.

Hayatım seni en azından esınden soruyorlar ben de hasta olmustum gebeligimin ilk zamanların da püüüffff aramadılar gorsen yuzume karsı esımın yanında benı çooookkk severler

Merhaba bende kısmetse haziranda anne olucam 23 +1 ama tetenoz olmadım vazgeçtim cok agrı yapıcagı ve cokta gerekli olmadıgı ıcın

kızlar az önce doktordan geldim ayrıntılı ultranda baktılar ama hiç de öle uzun falan değil 5- 6 dakka falan sürdü.netten baktığımda videolarda bebel gayet net gözüküyodu ama benim ultrasonda siyah beyaz hiç bişi belli değildi bide 190 tl verdim .bebeğim normalden 10 gün gerideymiş gelişimde rahimden gelen damarlardan kaynaklı yada adet günümdenmiş.bidahaki ay tekrar kontrol etmeleri gerekebilirmiş.

gecmiş olsun canm kendı doktorun bu konuda bısey soylmısmıydı benimde gununden geride arada cok fark olmasada...
belki adet tarihimizi yanlış hatılıyoruz cok takılma bence bundan sonraki haftalarda gelişimini daha dikkatli takip edersin zaten belli olur

Son düzenleyen: Moderatör:
hanımlar beşik için yatagını arastırdınızmı herkez farklı bısey soyluyo ınsanın kafası karısıyo

benimde öyleydi kısa bir zaman diliminde siyah beyaz bir görüntü..

Merhaba, bende 22+2 haftalaık hamileyim, tetenoz aşısı dr. banada önermedi.. Bakalım..
Bu arada salı günü ayrıntılı ultrasonum vardı her şeyin normal seyrinde gittiğini söyledi doktorum, bir rapor ve içinde kuzumun 70 adet fotoğrafı olan bir DVD verdi, çok tatlı MaşAllah.. :))

bizde ıstıorz fotoları paylasırmısın bır ıkı tanee

Bende ayni hafada detylıya girmiştim hangi dr bu 70 foto masallah me güzel banada cd verdi drum ama 6 tane foto war sadece buarada kac kg kac cmdi bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…