günaydın kızlar, hernekadar dün cevap alamasamda sizden yine bi kez daha sorayım dedim.görmediğinizi düşünüp kırılmak istemiyorum hiçbirinize...
Benim haftamda olup hala ilk tetenoz aşısını olmayan var mı?ben olamadım,geç mi kaldım acaba?ve hiç olmayacak hamişler kimler var aramızda?
günaydın kızlar, hernekadar dün cevap alamasamda sizden yine bi kez daha sorayım dedim.görmediğinizi düşünüp kırılmak istemiyorum hiçbirinize...
Benim haftamda olup hala ilk tetenoz aşısını olmayan var mı?ben olamadım,geç mi kaldım acaba?ve hiç olmayacak hamişler kimler var aramızda?
ben olmadım canım olmayı da düşünmüyorum,doktorumla konuştum sağlık ocaklarının bizim peşimizden bu kadar koşmalarının sebebi biraz da kendi çıkarları için..devlet az sayıda gebeye ulaşınca ve aşı yapmayınca denetlemede sıkıntı yaşıyorlarmış..beni arayıp duruyorlar inatla gitmiyorum ..yaptıranlara birşey demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın, ben düşünmüyorum sadece doktorum da gerek yok dedi.
geç kalmadın canım bende altıncı ayımın içinde gidicem vurunmaya tek sefer olacak onun için geç oluyormuş doktorum öyle dedi yani benimde daha var mesela çeşitleri böyle oluyormuş erken başlayıp bi kaçtane vurulanda var tam altıncı ayda gidip tek sefer vurunanda var benim gibigünaydın kızlar, hernekadar dün cevap alamasamda sizden yine bi kez daha sorayım dedim.görmediğinizi düşünüp kırılmak istemiyorum hiçbirinize...
Ben de 1,5 yıl acılarla tel tedavisi gördüğüm için seni çok iyi anlıyorum. Ben dişçiye gidip baktırdım. Bende gebelik tümörü denen bir yapı da oluşmuştu, bazen yineliyor. Gebelerde görülebiliyormuş. Kanması iyi bir şey korkma. Diş temizliğine daha çok dikkat et dedi bana. 15 gün falan da sirkeli suyla gargara yaptım.
Evet biliyorum diş eti kanamasının normal olduğunu.Ama diş eti kanaması dişi kaybetme haberciside olabiliyormuş..Beni en dişelendiren bu aslında.. 3 yıl zor diş teli tedavisi gördükten sonra dişlerime bişey olması çok üzer beni
Sinirlerim çok bozuk kızlar.Hastayım ateslendim. Öldüm 2 günde okuldan izin alamadım. Eşim ve ailesi çıldırttı. Ben ağlayınca eşimin sinirleri bozuluyomuş. Valide Hatun ben hastayım ama nedense oğlunu arar beni ondan sorar. Kocacım sessiz sessiz beni aramayın onuda arayın diyor benim duymadığımı sanıyor. Başımda dünya kadar ergen..Bunaldımmmmmm artık. Herkes mi anlayışsız benmi çok ince düşünüyom anlamadım..
kızlar az önce doktordan geldim ayrıntılı ultranda baktılar ama hiç de öle uzun falan değil 5- 6 dakka falan sürdü.netten baktığımda videolarda bebel gayet net gözüküyodu ama benim ultrasonda siyah beyaz hiç bişi belli değildi bide 190 tl verdim .bebeğim normalden 10 gün gerideymiş gelişimde rahimden gelen damarlardan kaynaklı yada adet günümdenmiş.bidahaki ay tekrar kontrol etmeleri gerekebilirmiş.
kızlar az önce doktordan geldim ayrıntılı ultranda baktılar ama hiç de öle uzun falan değil 5- 6 dakka falan sürdü.netten baktığımda videolarda bebel gayet net gözüküyodu ama benim ultrasonda siyah beyaz hiç bişi belli değildi bide 190 tl verdim .bebeğim normalden 10 gün gerideymiş gelişimde rahimden gelen damarlardan kaynaklı yada adet günümdenmiş.bidahaki ay tekrar kontrol etmeleri gerekebilirmiş.
Merhaba, bende 22+2 haftalaık hamileyim, tetenoz aşısı dr. banada önermedi.. Bakalım..
Bu arada salı günü ayrıntılı ultrasonum vardı her şeyin normal seyrinde gittiğini söyledi doktorum, bir rapor ve içinde kuzumun 70 adet fotoğrafı olan bir DVD verdi, çok tatlı MaşAllah.. :))
Merhaba, bende 22+2 haftalaık hamileyim, tetenoz aşısı dr. banada önermedi.. Bakalım..
Bu arada salı günü ayrıntılı ultrasonum vardı her şeyin normal seyrinde gittiğini söyledi doktorum, bir rapor ve içinde kuzumun 70 adet fotoğrafı olan bir DVD verdi, çok tatlı MaşAllah.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?