2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar butikbebede süt arttırıcı çay var işe yararmı gerçekten stok yapsak mı bulmaası kolay mı ben ilk kez gördüm? hani sonra sütümz gelsin diye çok yemeyiz diye diyorum

Son düzenleme:
Stok yapmana gerek yok bence, büyük marketlerde ve eczanelerden rahatlıkla temin edebilirsin.. Belkide gerek kalmayacak di mi ama :)

Benim de diş etlerim kanıyor, ben de hamilelikten önce diş tedavimi yaptırmıştım.. bir tane bile çürük yok, düzenli temizletirdim şimdi fırçalamaya falan da dikkat etmeme rağmen kanıyor.. Hatta bir şey yemeden içmeden bile kanıyor.. Gebelikte normal diye bildiğimden bir şey yapmadım ama dişçiye görünmek lazım sanırım...

Kızlar mayıs anneleri ne güzel göbişlerini ekliyorlar. Bizde eklesek ya.
54 ile başladım şu an 63 kiloyum. Boyumda minnak 1.59.
Bu da taze taze az önce çekilmiş göbiş.

25+1

Eki Görüntüle 638457

Göbeğin içindekini yerim, Yiğit Ali'nin totosunu ısırırım.. Ben hiç böyle değildim hamileyken oldum :S

Hizaya soktun bizi valla cevaplar döküldü birden :)) Kırılma tatlım dün farketmedim ben yoksa bende seninle aynı haftadayken yaptırdım yazardım.. 24. haftamdan 25.haftama geçtiğim gün yaptırdım.. Eğer aşıyı yaptırmak istiyorsan henüz geç değil.. Ben doktoruma sormadım bile henüz başıma ne gelecek bilmediğimden en kötüsü için tedbir alıp ilk dozu yaptırdım, Martta diğer doz var..

Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.. Kafana takmamaya çalış böyle şeyleri.. Ben taktım olmadı çözüm değil yani.. Beni de amniyosentez sonrası arayıp sormadılar bir kere bile evime dönünce ilk gördüğüm yerde yüzlerine söyledim.. Maksat içimdekini atmaktı rahatladım.. Sonraki özürler telafi çabaları ise hiç beni ilgilendirmedi..
Ama o arada üzüldüğümle kaldım.. Ben hamileyim ama etrafımdaki çoğu kişi benden daha dengesiz bunu fark ettim :) Deliliğe vurmak en iyisi

Stok yapmana gerek yok bence, büyük marketlerde ve eczanelerden rahatlıkla temin edebilirsin.. Belkide gerek kalmayacak di mi ama :)

sütün gelsn diye çok yiyip çok kilo alanlar var, gözümü korkutuyolar, neyse alırız böle bi çay içer dururuz ya bol bol sütümüz de olur çok yemeyiz :)

sütün gelsn diye çok yiyip çok kilo alanlar var, gözümü korkutuyolar, neyse alırız böle bi çay içer dururuz ya bol bol sütümüz de olur çok yemeyiz :)

valla ben ilk bebeğimde o tarz şeyleri denemiştim ama hiç faydası olmamıştı.Benim sütümü artıranlar: bulgur,soğan,su ve sütlü tatlılar olmuştu.

Zaten aklınızda bulunsun kızlar, öyle ay sütüm yok, sütüm azaldı, ya da şimdiden sütüm gelecekmi acaba deyip kendinizi strese sokmayın.. Olumsuz düşünce olumsuzluk getirir unutmayın! Soran olduğunda da sütüm var çok şükür deyin.. :
Herşeyin bir çözümü vardır mutlaka Allah can sağlığı versin size ve yavrularımıza..

bazı cihazlara usb bile takıp video alan oluyo ama bizimkine taktırmadılar bende kameraya çektim ama bişi anlaşılmıoki siyah beyaz bide sanki hep başını ölçmüş gibi.yüzü falan yok hiç.ben hiç bişi anlamadım bu ayrıntılıdan.nette gördüğüm videolar kahverengi bi tonda ultrasan görüntüsü bide herşey çok canlı bebek sanki doğmuş halindeki gibi net ama bizde hiç öle değildi acaba o ayrıntılı deil renkli ultran gibi farklı bi çeşit mi

Kızlar ne güzel hamileliğiniz anlaşılıyor, benim maalesef kabanı giydim mi hiç anlaşılamıyor bana da otobüste yer versinler artık yaaa

Kabanı giyince dikkatli bakmazsan benimki de anlaşılmıyor. Ama yandan bakınca falan belli.. Yine de kimse bana yer vermiyor

Gerçekten de kocaman olmuşuz..
Tokoyay, senin daha önce de foton vardı hatırlıyorum minnacıktı :) Şimdi tosun oldular maşallah :))
Ben eğilip ayakkabı giyemiyorum tabii bunda ağrılarımın da etkisi var..
Eşimin ayakabılarımı girdirdiğini gören kayınvalidem isyanlarda :)
İlk seferinde rahat ayakkabılar giysen olmaz mı diyordu, en son ben oğlumu senin ayakkabılarını giydirsin diye mi büyüttüme geldi :))
Ciddiye bile almayıp yüzüne kahkahayı basıyorum artık.. anlıyor..

de_derya, teşekkür ederiz.. hepimizinkini Allah nazarlardan sakınsın..

Valla kızlar benimki belli oluyor da ne oluyor insanlar yeter ki görmezden gelmek istesinler kimse yer vermiyor.. Ben de daha çok ihtiyaçları var demek ki, yazık diyip geçiyorum

Minikuss Benim kayınvalide bu konularda çok hassas, şanslıyım. Geçen gün çizmelerimi giymek için çırpınırken eşime çemkiriyordu ''oğlum kıza yardım etsene'' diye. Hatta kendi giydirmek için eğildi de 'yok daha neler' giyerim ben dedim. Kendi bütün hamileliklerinde 9 ay yatmak zorunda kalmış ve 3 çocuğunu kaybetmiş. Sanırım bunun verdiği bir hassasiyet var onda.

Yer verme konusuna gelince; benim karnım kabanlı da kabasızda belli oluyor artık. Toplu taşıma araçlarını mümkün olduğunca kullanmıyorum ama geçen gün beylikdüzü tarafına geçeceğim için mecbur metrobüse bindim. Karnıma bakıp kafalarını çevirdiler. En son biri kalktı inmek için. Bir adam oturacaktı ki ayaktaki gençlerden biri hanımefendi otursun lütfen diyerek adamı uyardı bende kuruldum yerime.

Son düzenleme:
Kızlar ne güzel hamileliğiniz anlaşılıyor, benim maalesef kabanı giydim mi hiç anlaşılamıyor bana da otobüste yer versinler artık yaaa

ya kıyafet çok önemli ben de işte hep bol giyiyorum fazla belli olmasın diye daha bisüürü kişi bilmiyor paylaşmadıklarım yani, anlaışmıyor ama eve gelince azcık vücudumu saran bişey giysem pörtleyiveriyor kraliçem o zamaan kocaman görünüyor gözüme valla ben de bi iki ay sonrasını düşünemiyorum bile halimiz nice olur

Benimde aynı şekilde karnım günden güne daha da büyüyor ve bu benim çok hoşuma gidiyor.. :) Otobüste de sağolsunlar yer veriyorlar doğrusu..

Ya benim gögus buyumesinden karnım anlaşılamıyomuş eşim öyle diyo biraz da popon büyüdü diyo ama 6 aylığa hiç benzemiyosun diyo bebikler 1 kg civarı olmuşlardır artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…