Günaydın kızlar..
Dişetlerim fena kanıyor benim ya..Gün geçtikçe artıyor..Resmen ağzım kan doluyor. Paradontax diş macunu aldım işe yarar umarım..Birde damağımda yara çıkmış fena acıyor.Akşam karbonatlı suyla gargara yapmayı düşünüyorum..Gözüm iç taraflardan batıyo bu sabah..
Bugünlerde çürüğe çıktım anlayacağınız
Kızlar mayıs anneleri ne güzel göbişlerini ekliyorlar. Bizde eklesek ya.
54 ile başladım şu an 63 kiloyum. Boyumda minnak 1.59.
Bu da taze taze az önce çekilmiş göbiş.
25+1
Eki Görüntüle 638457
günaydın kızlar, hernekadar dün cevap alamasamda sizden yine bi kez daha sorayım dedim.görmediğinizi düşünüp kırılmak istemiyorum hiçbirinize...
Benim haftamda olup hala ilk tetenoz aşısını olmayan var mı?ben olamadım,geç mi kaldım acaba?ve hiç olmayacak hamişler kimler var aramızda?
Sinirlerim çok bozuk kızlar.Hastayım ateslendim. Öldüm 2 günde okuldan izin alamadım. Eşim ve ailesi çıldırttı. Ben ağlayınca eşimin sinirleri bozuluyomuş. Valide Hatun ben hastayım ama nedense oğlunu arar beni ondan sorar. Kocacım sessiz sessiz beni aramayın onuda arayın diyor benim duymadığımı sanıyor. Başımda dünya kadar ergen..Bunaldımmmmmm artık. Herkes mi anlayışsız benmi çok ince düşünüyom anlamadım..
Stok yapmana gerek yok bence, büyük marketlerde ve eczanelerden rahatlıkla temin edebilirsin.. Belkide gerek kalmayacak di mi ama :)
sütün gelsn diye çok yiyip çok kilo alanlar var, gözümü korkutuyolar, neyse alırız böle bi çay içer dururuz ya bol bol sütümüz de olur çok yemeyiz :)
Bunlarda bizim göbeğimiz..
22+6 bu ayın başındaki halimiz.. kilom 59,5
Eki Görüntüle 638782
25+4 bu da bugün itibariyle son durum 61,3 kiloyum..
Eki Görüntüle 638783
Eki Görüntüle 638784
hanımlar beşik için yatagını arastırdınızmı herkez farklı bısey soyluyo ınsanın kafası karısıyo[/QUO
ben çok araştırdım pamuk veya yün olmaması gerekiyor dediler, yataşın güzel yatakları var ama ben oda yapacağım zaman o yataklardan alıcam ilk aylar artık bu şilte gibi olanların üzerine bebeği rahatsız etmeyecek yakmayacak bi şey serip kullanmak istiyorum küçük beşiğin içine
Bunlarda bizim göbeğimiz..
22+6 bu ayın başındaki halimiz.. kilom 59,5
Eki Görüntüle 638782
25+4 bu da bugün itibariyle son durum 61,3 kiloyum..
Eki Görüntüle 638783
Eki Görüntüle 638784
Kızlar ne güzel hamileliğiniz anlaşılıyor, benim maalesef kabanı giydim mi hiç anlaşılamıyor bana da otobüste yer versinler artık yaaa
Kızlar ne güzel hamileliğiniz anlaşılıyor, benim maalesef kabanı giydim mi hiç anlaşılamıyor bana da otobüste yer versinler artık yaaa
Minikuss Benim kayınvalide bu konularda çok hassas, şanslıyım. Geçen gün çizmelerimi giymek için çırpınırken eşime çemkiriyordu ''oğlum kıza yardım etsene'' diye. Hatta kendi giydirmek için eğildi de 'yok daha neler' giyerim ben dedim. Kendi bütün hamileliklerinde 9 ay yatmak zorunda kalmış ve 3 çocuğunu kaybetmiş.Sanırım bunun verdiği bir hassasiyet var onda.
Yer verme konusuna gelince; benim karnım kabanlı da kabasızda belli oluyor artık. Toplu taşıma araçlarını mümkün olduğunca kullanmıyorum ama geçen gün beylikdüzü tarafına geçeceğim için mecbur metrobüse bindim. Karnıma bakıp kafalarını çevirdiler.En son biri kalktı inmek için. Bir adam oturacaktı ki ayaktaki gençlerden biri hanımefendi otursun lütfen diyerek adamı uyardı bende kuruldum yerime.
ya kıyafet çok önemli ben de işte hep bol giyiyorum fazla belli olmasın diye daha bisüürü kişi bilmiyor paylaşmadıklarım yani, anlaışmıyor ama eve gelince azcık vücudumu saran bişey giysem pörtleyiveriyor kraliçemo zamaan kocaman görünüyor gözüme valla ben de bi iki ay sonrasını düşünemiyorum bile halimiz nice olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?