kızlar az önce doktordan geldim ayrıntılı ultranda baktılar ama hiç de öle uzun falan değil 5- 6 dakka falan sürdü.netten baktığımda videolarda bebel gayet net gözüküyodu ama benim ultrasonda siyah beyaz hiç bişi belli değildi bide 190 tl verdim .bebeğim normalden 10 gün gerideymiş gelişimde rahimden gelen damarlardan kaynaklı yada adet günümdenmiş.bidahaki ay tekrar kontrol etmeleri gerekebilirmiş.
Minikuss Benim kayınvalide bu konularda çok hassas, şanslıyım. Geçen gün çizmelerimi giymek için çırpınırken eşime çemkiriyordu ''oğlum kıza yardım etsene'' diye.Kendi bütün hamileliklerinde 9 ay yatmak zorunda kalmış ve 3 çocuğunu kaybetmiş. Sanırım bunun verdiği bir hassasiyet var onda.
Yer verme konusuna gelince; benim karnım kabanlı da kabasızda belli oluyor artık. Toplu taşıma araçlarını mümkün olduğunca kullanmıyorum ama geçen gün beylikdüzü tarafına geçeceğim için mecbur metrobüse bindim. Karnıma bakıp kafalarını çevirdiler.En son biri kalktı inmek için. Bir adam oturacaktı ki ayaktaki gençlerden biri hanımefendi otursun lütfen diyerek adamı uyardı bende kuruldum yerime.
keşke sorsaydın doktora neden bu kadar kısa ve siyah beyaz diye.benim 15 dk cd ye çekti.fotoda verdi.hatta tam foto çekcekken yüzünü kapattı.dr beni çikolata yemeye gönderdibiraz gezdim geldim bidaha baktı.130 verdim üstelik
Ya benim gögus buyumesinden karnım anlaşılamıyomuş eşim öyle diyo biraz da popon büyüdü diyo ama 6 aylığa hiç benzemiyosun diyo bebikler 1 kg civarı olmuşlardır artık ya
sağol canım evde var o ilaçtan ben hamile kalmadan öncede reflü sorunum olmuştu tereddüt etmiştim içip içmemekte teşekkür ederim içeyim bugün
ben de rennie içiyorum günlük içme zorlandığında iç her gün içince eskisi gibi etki etmiyo alışıyo bünye
Canım, benim kayın validem de karnındaki bebeğini, hatta doğmuş bebeğini bile kaybetmiş.. Ama maalesef hassasiyet yok, ben artık ciddiye almadığım için gülüp geçiyorum..
bir adet kayın valide iki adet görümce dibimde oturuyorlar ama sormazlar hiçbir zaman yardıma ihtiyacın var mı diye, canın bir şey çekiyor mu diye.. Ben dört aylık hamile halimle büyük görümceme temizlikte yardım ediyordum :S Ama iyilik yap denize at demişler.. hiç umrumda değil.. Benim annem karşıda avrupa yakasında oturuyor ordan bana temizlik için yardımcı getirip, durmayıp kendi de temizlik yaptı.. Her anneme gidişimde ellerim dolu dolu geliyorum.. böreğime kadar yapar dondurur gönderir sağolsun.. Bana bir şey alsa eşime de alır..
Eşimin ailesini arar sorar ama eşimin tarafı biraz donuk..
Annem hep derki iyilik sendedir, başkasında arama.. bize de öyle öğretti sağolsun..
Belli annemi özlemişim ben
Benim göğüsler hepsinden önde maalesef zaten 95 bedendi şimdi 100 u geçti galiba
Günaydın kızlar..
Dişetlerim fena kanıyor benim ya..Gün geçtikçe artıyor..Resmen ağzım kan doluyor. Paradontax diş macunu aldım işe yarar umarım..Birde damağımda yara çıkmış fena acıyor.Akşam karbonatlı suyla gargara yapmayı düşünüyorum..Gözüm iç taraflardan batıyo bu sabah..
Bugünlerde çürüğe çıktım anlayacağınız
gordum canm 4d ile de ve doppler de yapıldı
sen soylmeseydın doppler yapılmadı dıye bende gungorene gıdıcektım ama arastırınca nısa da hepsı bırlıkte daha uyguna geldı ve gayet memnun kaldım ben epey ınceledı
günaydın kızlar, hernekadar dün cevap alamasamda sizden yine bi kez daha sorayım dedim.görmediğinizi düşünüp kırılmak istemiyorum hiçbirinize...
Benim haftamda olup hala ilk tetenoz aşısını olmayan var mı?ben olamadım,geç mi kaldım acaba?ve hiç olmayacak hamişler kimler var aramızda?
bazı cihazlara usb bile takıp video alan oluyo ama bizimkine taktırmadılar bende kameraya çektim ama bişi anlaşılmıoki siyah beyaz bide sanki hep başını ölçmüş gibi.yüzü falan yok hiç.ben hiç bişi anlamadım bu ayrıntılıdan.nette gördüğüm videolar kahverengi bi tonda ultrasan görüntüsü bide herşey çok canlı bebek sanki doğmuş halindeki gibi net ama bizde hiç öle değildi acaba o ayrıntılı deil renkli ultran gibi farklı bi çeşit mi
valla benım cok anlasılıo ama
bır allahın kuluda kalkıp yer vermıo
Gerçekten de kocaman olmuşuz..
Tokoyay, senin daha önce de foton vardı hatırlıyorum minnacıktı :) Şimdi tosun oldular maşallah :))
Ben eğilip ayakkabı giyemiyorum tabii bunda ağrılarımın da etkisi var..
Eşimin ayakabılarımı girdirdiğini gören kayınvalidem isyanlarda :)
İlk seferinde rahat ayakkabılar giysen olmaz mı diyordu, en son ben oğlumu senin ayakkabılarını giydirsin diye mi büyüttüme geldi :))
Ciddiye bile almayıp yüzüne kahkahayı basıyorum artık.. anlıyor..
de_derya, teşekkür ederiz.. hepimizinkini Allah nazarlardan sakınsın..
Valla kızlar benimki belli oluyor da ne oluyor insanlar yeter ki görmezden gelmek istesinler kimse yer vermiyor.. Ben de daha çok ihtiyaçları var demek ki, yazık diyip geçiyorum
ben 2. dozumu bugün oldum. ilkini 17. haftamda olmuştum. genele göre biraz erken oluyor benim sanki
Minikuss Benim kayınvalide bu konularda çok hassas, şanslıyım. Geçen gün çizmelerimi giymek için çırpınırken eşime çemkiriyordu ''oğlum kıza yardım etsene'' diye. Hatta kendi giydirmek için eğildi de 'yok daha neler' giyerim ben dedim. Kendi bütün hamileliklerinde 9 ay yatmak zorunda kalmış ve 3 çocuğunu kaybetmiş.Sanırım bunun verdiği bir hassasiyet var onda.
Yer verme konusuna gelince; benim karnım kabanlı da kabasızda belli oluyor artık. Toplu taşıma araçlarını mümkün olduğunca kullanmıyorum ama geçen gün beylikdüzü tarafına geçeceğim için mecbur metrobüse bindim. Karnıma bakıp kafalarını çevirdiler.En son biri kalktı inmek için. Bir adam oturacaktı ki ayaktaki gençlerden biri hanımefendi otursun lütfen diyerek adamı uyardı bende kuruldum yerime.
kızlar su çiçeği salgını başlamış özellikle geçirmemiş olanlar dikkat etsinler gezmelerdeki küçük çocukları öpmeyin bu aralarokullarda yayılmış bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?