2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

keşke sorsaydın doktora neden bu kadar kısa ve siyah beyaz diye.benim 15 dk cd ye çekti.fotoda verdi.hatta tam foto çekcekken yüzünü kapattı.dr beni çikolata yemeye gönderdibiraz gezdim geldim bidaha baktı.130 verdim üstelik

Canım, benim kayın validem de karnındaki bebeğini, hatta doğmuş bebeğini bile kaybetmiş.. Ama maalesef hassasiyet yok, ben artık ciddiye almadığım için gülüp geçiyorum..
bir adet kayın valide iki adet görümce dibimde oturuyorlar ama sormazlar hiçbir zaman yardıma ihtiyacın var mı diye, canın bir şey çekiyor mu diye.. Ben dört aylık hamile halimle büyük görümceme temizlikte yardım ediyordum :S Ama iyilik yap denize at demişler.. hiç umrumda değil.. Benim annem karşıda avrupa yakasında oturuyor ordan bana temizlik için yardımcı getirip, durmayıp kendi de temizlik yaptı.. Her anneme gidişimde ellerim dolu dolu geliyorum.. böreğime kadar yapar dondurur gönderir sağolsun.. Bana bir şey alsa eşime de alır..
Eşimin ailesini arar sorar ama eşimin tarafı biraz donuk..
Annem hep derki iyilik sendedir, başkasında arama.. bize de öyle öğretti sağolsun..
Belli annemi özlemişim ben

ben 80 verdim 15 dk civarı incelendi yüzünü gözünü her yerini gösteren video cd miz de var

Benimde detaylı ultrasonum yaklaşık 35 dk. sürdü, içime çok sindi doğrusu.. 250 tl ödedik..
Bir DVD verdiler içinde kızımın fotolarının olduğu (bunlardan bir kaçı 4D renkli).. Birkaç ta ultrason çıktısı verdiler, birde rapor var.. Dr. çok ilgiliydi doğrusu..

Ya benim gögus buyumesinden karnım anlaşılamıyomuş eşim öyle diyo biraz da popon büyüdü diyo ama 6 aylığa hiç benzemiyosun diyo bebikler 1 kg civarı olmuşlardır artık ya

ya benm de popom büydü valla göğüslerimde hiç olmadığı kadar benm de çatalım var artık diye mutlu oluyorum şimdilk ama sonrasında ne olur bilmiyorum daha büyücekler çünkü daha yolun başındayız

sağol canım evde var o ilaçtan ben hamile kalmadan öncede reflü sorunum olmuştu tereddüt etmiştim içip içmemekte teşekkür ederim içeyim bugün

ben de rennie içiyorum günlük içme zorlandığında iç her gün içince eskisi gibi etki etmiyo alışıyo bünye

ben de rennie içiyorum günlük içme zorlandığında iç her gün içince eskisi gibi etki etmiyo alışıyo bünye

Ben baştan beri çekiyorum o mide yanmasını ama arttı baya yalnız bi şey farkettim peynir çok dokunuyor bu aralar ben baya peynir tüketiyorum her çeşidinden yiyorum

ya ne bilim doktor hatta dedi ki ben bakana kadar hiç bişi sorma ben bitince bilgi vercem öle kala kaldım sesimi bile çıkartamadım.sonra bitti dedi 2 cümle kurdu dosyamı verdiler. herkesin okadar incelenmiş bana ne bu burası ne şu yüzü die bişi göstermedi ölçtü biçti okadar.keşke sorsaymışım eşimi aradım çıkınca o dedi bana benziyo mu dedim yok görüntü hiç net değildi hatta kızmasın die diğeri renkli ultrasonmuş bunda olmuyomuş dedim öyle sormadımı bilse bana dicek nie ses çıkarmadın kısacık bakmış die /

kızlar su çiçeği salgını başlamış özellikle geçirmemiş olanlar dikkat etsinler gezmelerdeki küçük çocukları öpmeyin bu aralar okullarda yayılmış bu hafta

Ahh canım sende bendensin :)) Anne candır cann.. Böyle kayınvalideler de kendi kızlarına yaparlar kıyamazlar geline sıra gelince düşmanının karısıymış gibi muamele ederler. Benim kayınvalidemde ne sorar ne eder. Kendi tarafı oldumu ama beynimi yer sürekli onla ve onun sülalesiyle ilgilenmemi bekler.. Yukarda Allah var ama benim anamında bir lafı var D
İyiliği karşındaki için değil Allah rızası için yap ki işin kolay olsun kuzum der :)) Sabret seyret demiş MEvlam elbet bir bildiği vardır.. Cenab-ı Allah ın meyvelerini taşıyoruz. Onun lutfu çok büyüktür. O yüzden kötülükten kime neo lmuşki onlara olsun.. Gülüp geçiyorum bende aynen.. Rabbim hayırlısıyla bebişlerimiizi kucağımıza almayı nasipe der inşallah..

benimde çok fena. dişlerimi fırçalamak istemiorum artık. o kadar çok kanıyor ki

evt orayı biliorum. arkadaşım orda yaptırmıştı. perinatolog yapıo demişti. ama bana 175 demişlerdi. ve bana çok gelmişti fiyatı. güngörende de 80 diye gittim ama ordan dr yazmayınca fiyat farklı oluyor. o yüzden 100 oldu. nisada da burdan dr isterse 145 demişlerdi bana.

ben 2. dozumu bugün oldum. ilkini 17. haftamda olmuştum. genele göre biraz erken oluyor benim sanki

renkli olan 4 boyutlu oluyor. senn yaptırdığın sağlık açısından olması gereken. 4 boyutluda aileler içinmiş genelde :) bazı sağlık durumunda bakıolarmış sadece. araştırmalarım böyleydi.

valla benım cok anlasılıo ama
bır allahın kuluda kalkıp yer vermıo

benim anlaşılıyor. otobüste yer veriorlarda metrobüstekiler vermior ya. ya bari çantamı tutun kaç saat ayakta kaldım bi kere. sonuna doğru bayılacak gibi oldum. genelde de kadınlar yer verior bana :)

benim kv de de böle kıskançlıkları olmuştu. eşime hiç bişi yaptırmamış. herşeyini ayağına getirmiş. baktı eşim bana yardımcı oluyor. benim için bişiler yapıor. önce kudurdu sonra da oda benim gibi davranmaya başladı. eşim bana yaptığı nerdeyse herşeyi ona da yapıodu. yazık oluyodu eşime ya

metrobüs çok fena bu konuda evet. zaten ilk duraktan biniorum. boş gelior araç. beni eze eze koşuyor oturuyor gencecik çocuklar. koca karnım nerdeyse burnuna değiyor gene tık yok :) birde öle koşuolarki yer kapmak için 3 araba bekledim 3 de de otıramadım. mecbur bindim. eskiden yer kapabiliodumda şimdi kapamıorum

kızlar su çiçeği salgını başlamış özellikle geçirmemiş olanlar dikkat etsinler gezmelerdeki küçük çocukları öpmeyin bu aralar okullarda yayılmış bu hafta

hadi ya :18::18: bende ufak öğrenciler var. ve havasız camsız bi sınıfımız var. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…