2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ben hiç olmayacağım. Biri doçent olmak üzere 3 doktorun fikrini aldım gerek görmediler galiba ama olursanda şöyle böyle olur demediler ortada bir durum galiba ben olmama tarafında şansımı kullandım

ben dr. uma sordum. olabilirsin dedi. peki zararı var mı dedim. artık iyi vuruyorlar dedi. eskiden sıkıntılar olabiliordu dedi. bende ne olur ne olmaz diye yaptırdım. çoğu dr. evde doğum yapmıcaksın nasılsa diyor ama Allah korusun nerde doğum yapcağımızda belli olmaz. :)

bu gece rüyamda doğum yapıodum hatta. ben daha çok var sanıyormuşum ama vakit hemen gelmiş. hiç hazırlığım yokmuş. çok üzülüyorum ağlıyorum. kk ya yazayım diorum hatta. hazırlıkları erken yapmak daha mantıklıymış diye yazayım diyorum kendi kendime. evde de bir sürü misafir varmış. onlar yüzünden gecelik pijama bile ayarlayamamışım. evde açılma hissediorum kendimde. hatta sonra kalçama kadar bi açılma hissediyorum. bebek doğdu doğacak. acım sızım yok ama korkuyorum bebek hastaneye gitmeden doğarsa diye. kordonunu kim kescek diye. hastaneye gidioruz. kimse benle ilgilenmior. yanımda eşim falan var ama kimse etraftakilere bişi sormuyor. ben soruyorum. doğum yapıcam ben nereye gideyim diye. ama zor konuşuyorum. zor yürüyorum. eşime diyorum neden siz sormuyorsunuz diye. ağlıyorum kimse benle ilgilenmiyor diye

vicdan azabı, eziklik, mağlübiyet, suçluluk, pişmanlık, koca bi dilim pasta yedimm imdaaatttt küçük pastanın 1/4 ünü
çok pişmanımmmm çooookkk doktor diyet verdi güya harfiyen uyacaktım dediklerine ağlamak istiyoruuummmmmm

annenin yeri bambaşka canım.. benim kv dem de 5 düşük 1 ölü doğum yapmış, ben ilk hamile kaldığımı öğrenip dikkat etmeye başlayınca, "Allah verirse olur, düşerse de arkasından olur, olsun düşsün, demek ki hamile kalabiliyorsun önemli olan bu" demişti şok geçirmiştim :)) hem ben 1,5 sene uğraştım bebeğim için... veren Allah alan Allah orası muhakkak ama Allah akıl fikir vermiş dimi, arabayı hızlı ve dikkatsiz sürersen Allah korusun kaza yaparsın, bu da öyle. ben de ona "yanlış düşünüyosun, bunun vebalini kim vercek, dikkat etmedin düştü sonra hesabı nolcak dedim" o zaman çok dokunmuştu ama şimdi gülüyorum :))
annem sağolsun gelip temizliğimi yapıyor, bir tek camlarımı dışardan birine sildiriyorum parasıyla o kadar. acil durumda da eşim süpürüyor mecburen. zaten bir kere balkonu yıkamayı teklif etti onu da ben istemedim :) yemek konusunda yardımcı oluyor ama onu da belirtiyim son olarak... onların yaptığı yemeklerden bize uyan olursa alıp yiyoruz... aynı apt.dayız olsun o kadar. yine de canım bişey isteyince anneme söylüyorum ona gittiğimizde yapıyor yanıma da koyuyor sağolsun.
ayyyyy ne dolmuşum minikuss k.bakma :))

hadi ya :18::18: bende ufak öğrenciler var. ve havasız camsız bi sınıfımız var. :18:

benim de bir öğrencim çıkaroyormuş gelmıo 3 gündür ben çıkardım su çiçeği ama diğer öğrencilere gecmesin diye gelmesin dedim.. aslında bazı okullarda ana sınıfı öğretmenleri diyormuş ki gelsin hepsi çıkarsın küçükken çıkarmak daha iyi oluyor :) o da bi fikir

:) ben çıkardım mı bilmiorum. ama çıkarmadım sanırım

düşünmüşsünya o yüzden girmiştir rüyana . rüyanı tebessümle okudum da kk ya yazayım falan :) hayır olsun demek istedim ben de sezeryanla doğum yapıodum rüyamda öyle olcak heralde plesenta önde diyo hep doktor.... hepimizin doğumu sağlıklı ortamlarda hayırlısı ile olur inşalla..

bi önceki gecede sezeryanlısını gördüm :) kanala yerleşmiş çocuk ama dr ısrarla sezeryan dio. masaya yatırıor beni. kadın bi dr. benim dr değil. normal doğumu beklesek ya çocuk yerleşmiş kanala diorum. yok diyor sezeryan yapcaz. sonra kaçıyordum masadan :)

Bu konuda dolu olmayan az kişi var canım, baksana herkesin ayrı bir derdi var.. Sağ olsun kayın validem haftanın bir iki günü bizi de yemeğe çağırır.. o kadar..
Hatta eşim der bu akşam anneme gidelim diye.. arar müsaitse gideriz.. Haftalık uğramazsak küsülür.. Ama benim anneme 2 aydır gitmeyiz kimsenin aklına gelmez.. Dolu dolu bir sürü şey gönderir, hediyeler alır, bebeğin ihtiyaçlarına koşturur telefonla bile teşekkür edilmez.. Sonra Minikuss balon yutmuş gibi olur iğne batsa patlar..
Ben zaten depresyon konusunda sınırdayım, o yüzden yazıyorum bir şekilde.. böyle konuları etrafımdakilerle konuşamamak, içimi dökememek gibi bir sorunum var..

bende depresyona girdim gircem . dün özellikle çok mutsuzdum sebepsiz. yani tamamen sebepsiz değil tabi ama doğrudan bi sebebi yoktu. hep stres koşuşturmaca ile geçior vakit. doğum izni uzamazsa kesin girerim depresyona. 3 aylık çocuğu kayınvalideme nasıl bırakcam. üstelik gönlü de yok. gönlü olsa iyi bakar diye güvenirdim ama gönülsüz olunca yaptığı şeyleri kötü yapan biri. aklım bebeğimde kalcak

Dikkat etmek lazım biz depresyona girince acısı bebeklerimizden çıkacak, onlarında ruhsal gelişimi etkilenecek..
Benim de bir sürü sebebim var ama direniyorum, dişimi sıkıyorum yeri geliyor atıyorum kendimi dışarı daha kötü olup geliyorum :)

kızlar ya. iştahım çok açık bu ara. yediklerimi nasıl böle zevkle yiyorum bi görseniz :) hiç yemeklerden bu kadar zevk almamıştım ya. saatte bir nerdeyse açıkıyorum zaten.

şu anda canım aynı anda hem hamur işi hem fastfood çekiyor

sizinde canınız çekmesin diye detaya girmiorum. ama fenayım yani

mrb kızlar bugün pazara gitmiştim çok ağır değildi aldıklarım sadece tere roka ve muz aldım ama az önce iki damla kahve rengi damla gördüm iç çamaşırımda bebeğime herhangibişey olmamıştır dimi nolur böle bi durum oldumu hiç sizde yarında ayrıntılı ultrasyonum var çok korkuyorum

2 gün önce bende tansiyon sorununuz var mı diye sordum.cevap veren olmadı.bu ilkte değil ama muhabbet arasında bazen yazdığımız şeyler kaynayabiliyor sanırım.tetanoz aşısı internette 20. hafta dolduktan sonra yapılır diyor ama bir hafta sınırı var mı bilmiyorum.yarın tahlil yaptırmak için sağlık ocağına gidicem istersen bir sorayım.

yarın kontrolün varmış nasılsa. en iyi cevabı o verir. arada benimde çok az kahverengimsi akıntılarım olmuştu. 2 ay önce falan. çok olmadı diye önemsemedim. dr. da sormamıştım. çok ciddi bişi değildir ama sen gene dr. la görüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…