TOKAYAY -BEBISIMOLSUN- MINIKKUS- HULLY- masallah göbüsleriniz cok güzel cikmis cok tatlilar tabiki icindeki minnaklar
ayrica hicte kilo almamisinizbirde cok kilo aldik diye yakiniyorsunuz ya siz kiloluysaniz benim gibiler napsin
bebisimolsun.- o göbegin icinde 3 tane bebek varmis gibi degil hicmasallah cnm ALLAH nazardan sakinsin hepiminizi...
hulyy bence bir daha cok kilo aldim diye yakinma nerene aldin sen o 14 kiloyu valla bende sasirdim
ayrica söylemeden gecemiyecem resmini görunce kendimin 20 yaslarimdaki halimi gördum sandim
bilmedigim kardesim olabilirmisin acabaama suan ki halime benzemiyorsun simdi yaslandim ve cok kilo aldim
Minikkus cnaım ben çıkıyorum artık çok uykum geldi sana Hayırlı geceler
kizlar sekerim yüksek cikti demistim hatirlayan varsa... onun icin sabah ayrintili sekere bakan bir doktora gitcem dua edin benim icin normal ciksin bu defa..
aksam saat 10 dan beri hic birsey yememem ve icmemem gerekiyordu suan cok susadim ya offf nasil sabah olcakalismisim gece birseyler yemeye
kendimi suan oruclu gibi hissediyorumen iyisi yatim uyumayi deneyim belki uyuyabilriim.. iyi geceler herkese..
benim icin dua etmeyi unutmayin olurmu
Herkese selamlar. Ne zamandir yoktum. Herkesler iyidir inşallah. Göbüşleride gördüm maşallah çok güzelsiniz.
Ben sünnet konusunu doktoruma sordum. İlk 24 saat içinde olursa göbeği düşene kadar iyileşirmiş ve ilk iki hafta hep uyudukları için bir sıkıntı çekmezlermiş. Türkiye'deki şartları bilmiyorum ama burda durum böyle. Bizim oğlanı doğar doğmaz sünnet edecek doktorum. Kendisi yaparmış zaten. Hayırlısı bakalım. Allah o günleride gösterir inşallah.
Ayrıca burda doktor doğum ücretinide 5 aylık hamileyken alıyorlarmış. Elime tutuşturdular faturayı. $2400.00 kredi kartıyla ödedim mecbur
Sigortam olduğu halde bana düşen miktar!! Birde doğum sonrası hastane masrafı var. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Orda durumlar daha iyidir inşallah. Bu bebek işi baya bi masraflıymış:))))) neyse onlar sağlıkla gelsinlerde ödenir hepsi yavaş yavaş.
Sizler bebişlerinizi görüyosunuz sık sık ne güzel. Ben 1 aydır görmedim ve daha 7 hafta var görmemeeee. Neyseki tekmeleriyle avutuyorum kendimi
Kendinize çok iyi bakın. Hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.
günaydın.... şeker yüklemesi yaptırıyorrum şimdi inş. bitşey ççıkmaz
2 gün önce bende tansiyon sorununuz var mı diye sordum.cevap veren olmadı.bu ilkte değil ama muhabbet arasında bazen yazdığımız şeyler kaynayabiliyor sanırım.tetanoz aşısı internette 20. hafta dolduktan sonra yapılır diyor ama bir hafta sınırı var mı bilmiyorum.yarın tahlil yaptırmak için sağlık ocağına gidicem istersen bir sorayım.
Eki Görüntüle 639341
yuppi sanırım başardım :) gördüğünüz gibi ben şişkoyum :))) napıyım kızım sağolsun
MaşallahValla hiç şişko görünmüyorsun canım ama şık olduğunuz kesin kuzum :)) yine ben kendime en şişko geliyorum :S
cnm senin iç karnın bayagı bi geniş sanırım benim kabanın ilk düğmesinden sonrası kapanmıyo
ben varım, tansiyon ilacı bile kullanıyorum
msjı şimdi gördüm
benle iletişime geçebilirsin.
herkes resim paylaşmış çok güzel
hully ben seni çok kilolu zannediyordum kızım sen gayet normalsin
hadi artık buluşup yemek yiyelim
Herkese Günaydın Kızlar,
Biri kayınvalide mi dedi :))) dün gece bizde kaldı, 4,5 senelik evliyim 3. kez kalıyor. ve sabaha karşı uyanıp sinirden 1 saat uyuyamadım. kötü bir insan değil kabulum, neler duyuyoruz Allah var ama çok konuşuyor be anacım. çok sıcak oldu kombiyi kapasanıza, burası biraz karalık değil mi ışıkları arttırın, kızım bunu ye, bunu ye, bunu da yoğurtla ye, aaaaaaaa oğlum sen napıyorsun biraz önce çorba içtin şimdi o yemekle ayran içilir mi midene dokunur. ay durmadan konuşuyor. laf sokma yok, soksa ki ilk zamanlar denedi o lafın nasıl kendisine itinayla geri döndüğünü gördüğü için şimdi onu kesti ama bi de misafir gibi gelip gitmeyi öğrense... sabah kalktık işe gidicez evden çıkıyorum bi baktım mutfağa bütün mıtfak dolapları çekmeceler dahil açık. hepsi düşünebiliyormusunuz. neymiş hava alsınlarmış. anacım kendi evinde havalandır bu nedir ya:))) ama allahı var, beni eve götürmeyin burda kalayım gündüz temizliğinizi yapayım gideyim dedi. dün mesela eve giderken bi fırının camında "günlük yufka bulunur" yazısını okudum, öylesine yani denk geldi diye. aaaa canın mı çekti, alalım akşama yaparım yarın işe götürürsünüz falan dedi. öyle konularda sorun çıkarmaz hakkını yememek lazım.
fotolar : bence hepsi süper. ben de işyerinde makine ile çektım bilgisayara yükledim ama boyutu yüksek diyor buraya koyamıyorum((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?