oy maşallah canım ne kilosu kıs gayet fitsin maşallah..
vallaha ben bu gazla baya bir giderim.aman ne bileyim 8 kilo aldım doktorum çok hızlı gidiyorsun bir diyetisyene git dedi.etrafımdaki herkes ççok kilo aldın diyor.ama itiraf ediyim fotoğraf makinası olduğundan daha zayıf gösteriyor.ama çok teşekkür ederim.
Canım resimleri koyalım mı demiyeceksin şak diye ekleyeceksin fotoyu bak nasıl gerisi geliyor
O göbekteki minnaklar tam yenmelik, hele kızın yok mu çok narin.. Eşimle baktık fotolara, resmen kız olan öyle belli ki :) Abilerin arasında kalmış :)) Maşallah
Eşim diyor ki" bu iki erkek içerde kızı tepiklemezler dimi?" :))
.
günaydın kızlar, hernekadar dün cevap alamasamda sizden yine bi kez daha sorayım dedim.görmediğinizi düşünüp kırılmak istemiyorum hiçbirinize...
Benim haftamda olup hala ilk tetenoz aşısını olmayan var mı?ben olamadım,geç mi kaldım acaba?ve hiç olmayacak hamişler kimler var aramızda?
Ya benim gögus buyumesinden karnım anlaşılamıyomuş eşim öyle diyo biraz da popon büyüdü diyo ama 6 aylığa hiç benzemiyosun diyo bebikler 1 kg civarı olmuşlardır artık ya
ben de rennie içiyorum günlük içme zorlandığında iç her gün içince eskisi gibi etki etmiyo alışıyo bünye
Hullycim bende şöyle löplöp kilolu tombik bişey bekliyordum 14 kilo aldım diyince gayet normalsın tatlım benceEki Görüntüle 639135 Eki Görüntüle 639138
bende geldim telden yukledim.umarim becerebilmisimdir.
14 kilo ile sanirim rekor bende
Amaann milletin abarttığına ne bakarsın salla boşverrrteşekkür ederim sezencim sağol
valla göbeği gören doğum yakınmı diye soruyo evet deyip geçiştiriyom herkese üçüz falan diye anlatamıyorum işte
daha baya alırım ama doğuma kadar neyse onlar sağlıklı olsunda napalım
Canım bende gurbetteyim 3 senedir.ilk defa annemi özlediğim için ağladım onu şimdi daha iyi anlıyorumminikuşş;
evet hamilelik duygusallaştırdığı gibi anneme dahada bağlandım sanki.şimdi kız kardeşime kızıyorum annemi üzdüğü zaman falan:)
canım dediğin gibi karnım yukarda ve bebeğim resmen akciğerlerime oturmuş gibi sanki:)nefes almıyorummmmm.
evet biri başlatmalı demekki:))
evet yaa kızım canım benim en altta kalmış oğluşlar onu en alta almışlar
ama nazlı kızım ezdirmiyo kendini tepikler sallıyodu onlara:)))
Kesinlikle anne olmakla alakalı bişeyMervem, uconn, dilca; Kızlar ne dertliymişiz :) Bence hamilelikten birazda duygusallaşıyoruz bu konuda ama anne olmaya başladıkça onları daha iyi anlayıp, özlüyoruz sanki..
Canım resimleri koyalım mı demiyeceksin şak diye ekleyeceksin fotoyu bak nasıl gerisi geliyor
O göbekteki minnaklar tam yenmelik, hele kızın yok mu çok narin.. Eşimle baktık fotolara, resmen kız olan öyle belli ki :) Abilerin arasında kalmış :)) Maşallah
Eşim diyor ki" bu iki erkek içerde kızı tepiklemezler dimi?" :))
Zorlu görünen durumların çok basit çözümleri olabiliyor aslında :))
Ben dertleşme özürlüsüyüm ama yüzlerine söylerim, haklı olduğum konuda da geri adım atmam bilirler.. O yüzden kayın valide bile sitemini şakayla karışık yapmaya çalışır..
Eşimin hatırı var.. Ne olursa olsun ipleri koparmamaya çalışırım.. Napalım erkekler anneciler.. Hele ki yengeç erkeği :)
Canım biz doğar doğmaz yaptırıcaz, aslında erken yaptırmayı düşünüyorduk ama böbrekte sorun çıkınca mecbur hemen yapılacak..
Bizimki gibi durumlarda doğar doğmaz yapılıyor..
MaşallahGerçekten karnın yukarıda benim ki çok yayık ama kilolu görünmüyorsun.. Ben de boyda yok topaç gibi olucam
14 kilo aldım diyince ben de bişey bekliyordum şöyle dolu dolu.. Niye ben burada 14 kilo göremiyorum.. Galiba bana göre herkes benden daha zayıf :)
Senin sayende eşime malzeme oldum akşam akşam :))
Fotoları yatık eklemişsin laptopu yan çevirip bakıyordum eşimle göz göze geldik
"Siz bu forumda neler yapıyorsunuz" diyip gülüyor bana..
Durma anlat bizim hully var çok kilo aldım diyor onun 14 kilosuna bakmaya çalışıyorum diye.. hala gülüyor..
:) ben çıkardım mı bilmiorum. ama çıkarmadım sanırım
senin annen karşıdaymış ben napıyım benim annem başka bir şehirdeyaramı deştin bak şimdi.bende kayınvalidemle karşı karşıya oturuyorum.her gün işe giderken kapıyı açar eşimin ayakkabılarını siler banada hayırlı işler der yollar işe:).ağlarsa anam ağlar gerisi yalaan ağlar diye boşuna dememişler.bende annemi çok özledim yaaaaaa.
ben de farklı bi şehirdeyim, keşke kayınvaldemle de farklı bi şehir de olsaydımben de annemi , ailemi çok özlüyorum. kim annemin yerini tutabilr ki benm de yaramı deştiniz kızlar ya bunları başta düşünemedm ben, düşünebilseydim farklı bi şehir olsun diye ısrar etseydim eşim kabul eder miydi bilmiyorum ama etseydim keşke
tokoyay ve minikkuş göbüşleriniz çok tatlı maşallah
evet kızlar yaa ben daha öncede gündeme getirmiştim resimlerimizi koyalım diye ama kimse oralı olmadı:26:
bi fotoda benden gelsin o zaman
65 ile başladım şuanda 75 im 10 kilo aldırdı üçüzlerim bana şimdilik bakalım kaçla kapatcam
4 gün önceki halim:))
Eki Görüntüle 639044
Eki Görüntüle 639135 Eki Görüntüle 639138
bende geldim telden yukledim.umarim becerebilmisimdir.
14 kilo ile sanirim rekor bende
Kesinlikle anne olmakla alakalı bişey
annem bana gelmişti 11 haftalıktım o zaman gidince çok ağlamıştım çocuklar gibi oturup hüngür hüngür annem annem diye
Yıkadığı perdelere yaptığı yemeklere bakıp bakıp ağlamıştım
Ahh gurbet ahh yaktın ciğerimi
Slm arkadaslar uzun zamandir kaydim var fakat hic mesaj yazmamistim ilk mesajimi yaziyorum.suan bende 29 haftalik gebeyim benim sikintim 14 haftalikken yaptirdigim ikili tarama testi benim testide36/1 risk cikti gunler gectikce stresim dahada artmaya basladi ultrasyon goruntuleri ense kslinligi herseyi normal ama o yaptirdigim kan testi gebeligimi kabusa cevirdi o gunden beri hep acabalarla yasadim ve yasamaya devam ediyirum.benim gibi olupta sonradan saglikli bebisi olan varmi rabbim hepimizin bebislerini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?