2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

minikuşş;
evet hamilelik duygusallaştırdığı gibi anneme dahada bağlandım sanki.şimdi kız kardeşime kızıyorum annemi üzdüğü zaman falan:)
canım dediğin gibi karnım yukarda ve bebeğim resmen akciğerlerime oturmuş gibi sanki:)nefes almıyorummmmm.

evet biri başlatmalı demekki:))
evet yaa kızım canım benim en altta kalmış oğluşlar onu en alta almışlar
ama nazlı kızım ezdirmiyo kendini tepikler sallıyodu onlara:)))

canım ben 19. haftamda olmuştum,yan komşumda hamile ama o ben hiç olmayacağım diyor,daha önceki hamileliğindede olmamış

Ya benim gögus buyumesinden karnım anlaşılamıyomuş eşim öyle diyo biraz da popon büyüdü diyo ama 6 aylığa hiç benzemiyosun diyo bebikler 1 kg civarı olmuşlardır artık ya

off yaa bende aynı şeyden şikayetçiyim, zaten göğüslerim büyüktü şimdi dahada büyüdü,montumun düğmeleri göbeğim yüzünden değil göğüslerim yüzünden kapanmıyor

Eki Görüntüle 639135 Eki Görüntüle 639138
bende geldim telden yukledim.umarim becerebilmisimdir.
14 kilo ile sanirim rekor bende
Hullycim bende şöyle löplöp kilolu tombik bişey bekliyordum 14 kilo aldım diyince gayet normalsın tatlım bence
çok hoşsun bu arada maşallah
Amaann milletin abarttığına ne bakarsın salla boşverrr
Canım bende gurbetteyim 3 senedir.ilk defa annemi özlediğim için ağladım onu şimdi daha iyi anlıyorum
Meğersem bir annenin çocuğu için yapamayacağı fedakarlık yokmuş bunu çok iyi anladım
Şİmdide gözlerim doldu

evet biri başlatmalı demekki:))
evet yaa kızım canım benim en altta kalmış oğluşlar onu en alta almışlar
ama nazlı kızım ezdirmiyo kendini tepikler sallıyodu onlara:)))

bebis göbüşün de bebişlerin de çok tatlı
şimdi düşündüm de onlar orda biri uyurken diğeri uyanırsa
acaba nasıl uyuyorlar. diyemezler ki az rahat durun uyuyalım

Son düzenleme:
Kesinlikle anne olmakla alakalı bişey
annem bana gelmişti 11 haftalıktım o zaman gidince çok ağlamıştım çocuklar gibi oturup hüngür hüngür annem annem diye
Yıkadığı perdelere yaptığı yemeklere bakıp bakıp ağlamıştım
Ahh gurbet ahh yaktın ciğerimi

:) ben çıkardım mı bilmiorum. ama çıkarmadım sanırım

aman cnm dikkat edin benim geçen sene hamileyken arkadaşım su çiçeği geçirdi çapada takip edildi hep bebeğin herşeyi incelendi çoğu doktor risk alma aldır bebeği dediler.. en son bir tek gözlerinden emin olamadılar kör doğabilir dedi doktorlar.. sağlıklı doğdu yavrucak ama böyle ihtimallerle kız mahvoldu.. yaklaşmayın çok çocuklara..

( benim annemde benden 15 saat uzakta bir şehirde çook özlüyorum ailemi,özellikle bebeğim olduğunu öğrendiğim günden beri nerdeyse hergün ağlıyorum,kimseye bellide etmek istemiyorum ama bebişimide üzüyorum diye çok korkuyorum

sanırım aynı durumdayız, bende kayınvalidemle aynı şehirdeyim ve aşk aşk aşk dedim başka bişey düşünemedim evlenirken,hergün dua ediyorum bu şhirden taşınalım diye,kayınvalidem iyi has ama ilgisiyle bunaltıyor beni,kendi annemmiş gibi davranmaya çalışıyor çok sinir oluyorum benim bir tane annem var canım annem kimse onun yerini tutamaz çok dertliyim çoookkk

maşallah sanada bebişlerinede en yakın zamanda bende koyacağım foto :)

Slm arkadaslar uzun zamandir kaydim var fakat hic mesaj yazmamistim ilk mesajimi yaziyorum.suan bende 29 haftalik gebeyim benim sikintim 14 haftalikken yaptirdigim ikili tarama testi benim testide36/1 risk cikti gunler gectikce stresim dahada artmaya basladi ultrasyon goruntuleri ense kslinligi herseyi normal ama o yaptirdigim kan testi gebeligimi kabusa cevirdi o gunden beri hep acabalarla yasadim ve yasamaya devam ediyirum.benim gibi olupta sonradan saglikli bebisi olan varmi rabbim hepimizin bebislerini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

aynennn ya benim annemde 11 haftalıkken gelmişti yanıma o gidincede yattığı yastığa bakıp bakıp ağlamıştım gerçi haala ağlıyorumda :) neyseki birkaç saat sonra yola çıkıyoruz denizliye memleketime gidiyoruz eşimle, ama daha gitmeden geri döneceğimiz gün geliyor aklıma kötü oluyorum

canım sen hiiiç moralini bozma, bizim bir arkadaşın çocuğunda kan testi normalden farklı çıkmıştı aminiyosentez falan yaptılar %70 down sendromlu dediler alalım dediler ama kız istemedi doğurdu,şimdi çocuk 1,5 yaşında falan ve gaaayet sağlıklı hiiiç bişeyi yok, sen içini ferah tut, bebişinide kendinide üzme,bol bol dua et sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğini al kucağına inşallah..

kizlar hepinizin gobusleri cok tatli ya darisi basima INSALLAH :) MASALLAH hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…