Slm arkadaslar uzun zamandir kaydim var fakat hic mesaj yazmamistim ilk mesajimi yaziyorum.suan bende 29 haftalik gebeyim benim sikintim 14 haftalikken yaptirdigim ikili tarama testi benim testide36/1 risk cikti gunler gectikce stresim dahada artmaya basladi ultrasyon goruntuleri ense kslinligi herseyi normal ama o yaptirdigim kan testi gebeligimi kabusa cevirdi o gunden beri hep acabalarla yasadim ve yasamaya devam ediyirum.benim gibi olupta sonradan saglikli bebisi olan varmi rabbim hepimizin bebislerini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
aynennn ya benim annemde 11 haftalıkken gelmişti yanıma o gidincede yattığı yastığa bakıp bakıp ağlamıştım gerçi haala ağlıyorumda :) neyseki birkaç saat sonra yola çıkıyoruz denizliye memleketime gidiyoruz eşimle, ama daha gitmeden geri döneceğimiz gün geliyor aklıma kötü oluyorum
kizlar hepinizin gobusleri cok tatli ya darisi basima INSALLAH :) MASALLAH hepinize
Canım bak hepsiburada.com'da ateş ölçerler indirime girmiş..
Ben bu aşağıdaki ürünü inceledim 159 yorum yapılmış hepside çok memnun, bunu bir değerlendir istersen ama internetten alışveriş yapman gerekecek..
Bende eşime gösterip almayı düşünüyorum..
Medifine Kızıl Ötesi Alından ve Kulaktan Oda Isısı Saat Göstergeli Ateş Ölçer 39.90 TL
Slm arkadaslar uzun zamandir kaydim var fakat hic mesaj yazmamistim ilk mesajimi yaziyorum.suan bende 29 haftalik gebeyim benim sikintim 14 haftalikken yaptirdigim ikili tarama testi benim testide36/1 risk cikti gunler gectikce stresim dahada artmaya basladi ultrasyon goruntuleri ense kslinligi herseyi normal ama o yaptirdigim kan testi gebeligimi kabusa cevirdi o gunden beri hep acabalarla yasadim ve yasamaya devam ediyirum.benim gibi olupta sonradan saglikli bebisi olan varmi rabbim hepimizin bebislerini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Fiyatı çok çok uygunmuş güzel bişeyede benziyor valla:26:
Evet canım 79,00 TL den düşmüş fiyatı, kullanan herkes memnun pahalı cihazlara para vermeyin demişler ve doğru ölçüm yaptığını test etmişler..
Ve fotosundan çok daha ufak her yere çantada taşınabilecek bir cihaz..
Ben beğendim almayı da düşünüyorum..
Ha bende sen sipariş verdin sandım
Ya burdaki ateşölçerlerin fiyatları çok uygun
Geçen bir arkadaş yazmıştı hatırlayamadım Braununki 200 tl gibi bişeylerdi
Bana biraz pahalı gelmişti bunlarda mı anormallik var öbüründe mi sence:26:
Braun elbetteki kaliteli bir ürün bir sürü özelliği ve kalite farkı vardır..
Ama amacına uygun ürünü uygun fiyata buluyorsan çok dandik olmadığı sürece markanın önemi kalmıyor..
Gerçi bu kadar kullanıcı yorumu olmasaydı Arzum Bebbe düşünüyordum o da indirimde, bizim bilmediğimiz fakat alanında iyi pek çok marka var..
Birazda bütçe meselesi, ben ateşölçer için 200 TL veremem çünkü bütçemi sıkı tutuyorum, bebeğimin sonraki süreçte neler yaşayacağı belli değil o yüzden doğum sonrasına birikim yapmam lazım..
Tabi marka sonuçta Braun.anladım canım
Ya öyle deme genede inşallah hiçbir müdahaleye gerek kalmayacak
Ama yinede tedbirli olmakta fayda var.Hayat bu valla
Bende heyecanlanıyorum aslında doğum anını felan düşününce
sağlıklı mı acaba diye ne yaparımki o an geldiğinde
Düşündükçe kalbim küt küt atıyor aklı zekası yerinde mi
Hemende belli olmazki o 3-4 aylık olana kadarda anlaşılmıyormuş
Zekasında felan bir problem varsa.Allah'ım inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır
Aklı zekası yerindedir.sizin isim şimdi ne Denizmiydi?hatılayamadım:26:
Deniz Sadi olacak kısmetse canım..
Aksilikler peşimizi bırakmadığı için tedbirli olmaya çalışıyoruz canım..
Umarım ki sağlıklı olacak bebeklerimiz.. ama içim el vermiyor rahat rahat alışverişe harcama yapmaya..
Zaten kısıtlı olan bütçemizi iyice kontrol ediyoruz..
Bebeğimizin geleceği için de bazı şeyler yapmayı planladığımız için en uygun en acil ne varsa onları yapmaya çalışıyoruz şimdilik..
Benim bildiğim kadarıyla zekasıyla genetiğiyle ilgili şüphe taşıyan bebeklerden kan alınarak doğumdan sonra teşhis konulabiliyor..
Ben sıkıntı olacağını sanmıyorum şimdiye kadar çıkardı bir sorun olsa..
İçini ferah tut.. Ben de bebeğimin durumunu düşündükçe.. normal doğum bile vızz geliyor tek düşündüğüm sağlıklı olması..
doğmadılar daha ama şimdiden merak ediorum. ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüorssunuz. ben izindeyken yaptırmak istiorum. o zaman 2-3 aylık bişi olcak. o zaman yapılır mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?