sanırım aynı durumdayız, bende kayınvalidemle aynı şehirdeyim ve aşk aşk aşk dedim başka bişey düşünemedim evlenirken,hergün dua ediyorum bu şhirden taşınalım diye,kayınvalidem iyi has ama ilgisiyle bunaltıyor beni,kendi annemmiş gibi davranmaya çalışıyor çok sinir oluyorum benim bir tane annem var canım annem kimse onun yerini tutamaz çok dertliyim çoookkk
tatlım ellerine sağlık, çok güzel bir liste olmuş. benim hala emin olmadıklarım var, burun aspiratörü, oyuncak gibi şeyler... ama çok makul bir liste bu, lüzumsuz birçok şeyi çıkarmış gibi geldi bana...
yok anacım ben bile elimi karnıma çok koyduğumda çek elini çocuğu rahatsız etme diyor.seninki galiba duygularını pek belli etmek istemiyor sen uyurken çaktırmadan seviyor bebeğini:)
hadi söyleyim bariBen şimdiden yarınki kahvaltı menümü hazırladım bile inşallah
Söyle kız utanma kilonu hadi merak ettim:26:
Benim göğüsler hepsinden önde maalesef zaten 95 bedendi şimdi 100 u geçti galiba
Evet seni takip ediyorum ben, günlerimiz yakın oldugundan hem de her kontrolden sonra boyunu kılosunu hep yazdıgından bana referans oluyorsun..
Ben yeme içmeyi boşlamadım, aksıne artırdım ama sonuc korktugum gıbı oldu. Sorun burda belkı de..
Yine de umutvarım, elımden gelenı yapacağım..
Açtıgın topik canlansın, ilk sayfaya eklıyım ben de..
Teşekkürler ilgine.. :))
önemli değil tatlım işine yaradıysa ne mutlu bana burun aspiratörü ve oyuncak çok acil değil aslında ama OTRİ BURUN ASPİRATÖRÜNÜ özellikle söyledi
hastalık sonuçta bebiş doğar doğmaz bile hastalanabılır o yüzden alınması gerekebilir diye dedim
oyuncakta 2-3 aylıkken kullanmaya başlıyosun bebişle sonradan çıkma ve seçme imkanın zor olabılır diye önceden almak iyidir
eşim normalde bebişleri çok sewer ısırarak sewer ama bize gelince utanacağı tuttu anlayamadım:44::44:
hadi söyleyim bari
95 kilo olmuşum86 ile başladım
ama çok takmıyorum çünkü boyum 178 , desemde şimdiden 9 kıloyu yuttum dikkat etmeye başladım
bende aynı yaaa emzirme sütyeni bulamayacam bide süt dolacak bu memişle o zaman ağzımıza girecek haliba
Sana cevap yazarken uyuya kalmışım şeker :)) Ben gece uyuyamadım, sabahta zombi gibiyim.. umarım senin iyi geçmiştir.. mışıl mışıl
Hatırlıyorum canım. geçmiş olur inşallah.. umarım iyi haberlerle dönersin..
Tatil bitti galiba :)) İyi gelmiştir umarım..
Biz de doğar doğmaz sünnet düşünüyoruz aslında biraz mecbur böbrek sorunu olan bebeklerde mutlaka hemen yapılıyormuş..
Yaşadığın yerde bu işler gerçekten çok pahalı insan çocuk yapmaya korkar.. Senin imkanın var karşılayabiliyorsun ya olmayanlar ne yapıyor??
Burada devlet pek çok şeyi karşılıyor ona rağmen savurgan davranmamaya çalışıyoruz..
Ben de senin gibi sayılırım bebeğimin yüzünü hiç görmedim aylardır gidip geliyorum.. kontrol amaçlı ultrasona girdiğimden en iyi bildiğim yeri böbrekleri :S
Canım bak hepsiburada.com'da ateş ölçerler indirime girmiş..
Ben bu aşağıdaki ürünü inceledim 159 yorum yapılmış hepside çok memnun, bunu bir değerlendir istersen ama internetten alışveriş yapman gerekecek..
Bende eşime gösterip almayı düşünüyorum..
Medifine Kızıl Ötesi Alından ve Kulaktan Oda Isısı Saat Göstergeli Ateş Ölçer 39.90 TL
kızlar 25 haftayı doldurunca bacakta kramplar başlıyo magnezyum kalsiyum desteği almayanlar doktoruna sorsun da başlasın uyurken oluyo çok kötü bişey yaaben magnezyum kullanmıyodum 2 güne bir içiyorum artık
Kızlar ben geceleri hiç uyuyamıyorum sol yanıma yatmaktan her tarafım tutuluyor sağıma yatınca çok rahat ediyorum ama o zaman da vicdan azabı duyuyorum. Sırtüstü yatamıyorum yüzüstü zaten mümkün değil sağa ve sola yatmaktan her tarafım tutuk uyu yaa mı yooo yummmm(Siz hala solunuza mı yatıyorsunuz?
arzumu canım iki doktora gittiğini söylemişsin diğeri ne diyecek bakalım.inşallah geçici bir sorun olur.daha doğrusu bu kan sulandırıcı ilaçlarla falan halledilecek bir problem olsun.
uğurum sanada çok geçmiş olsun.doktorunun bu durumu farketmesi çok büyük şans olmuş senin için.önlemini almış şimdi evinde dinleniyorsun.yatmak biraz zor ama bebişler için herşeye katlanıcaz.
yarın benimde ayrıntılı ultrasonum var.benim içinde dua edin lütfen.çokkk uzun zaman sonra bebeğimi görücem onu çok özledim.her ne kadar annesinin ciğerine oturup nefes almasını engellesede:)
Uyuya mı kaldın Allah seni ne etmesinyok ben uyudum dediğin gibi mışıl mışıl öğlen 1'e kadar
Kızlar ben geceleri hiç uyuyamıyorum sol yanıma yatmaktan her tarafım tutuluyor sağıma yatınca çok rahat ediyorum ama o zaman da vicdan azabı duyuyorum. Sırtüstü yatamıyorum yüzüstü zaten mümkün değil sağa ve sola yatmaktan her tarafım tutuk uyu yaa mı yooo yummmm(Siz hala solunuza mı yatıyorsunuz?
Boyun uzunmuş canım senin baya:) anaa ben 1.63 lük boyumla 71 kiloyum
çok sağol canımm yaa gerçekten bana çoookk yardımcı oldunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?