2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ikinize de ayrı ayrı geçmişler olsun arkadaşlar. her zaman girip yazamıyorum son sayfaları okuyorum çıkıyorum kusura bakmayın. size ve cümlemize hayırlı doğumlar versin rabbim.. aaamiiin.

Canım o kadar çok imtihandan geçtinki günahlarının hepsi dökülmüştür herhalde. Allah beterinden saklasın canım. Allah yardımcın olsun.

Sadakamızı vermiş eşim dün canım. Benden önce o düşünmüş. :38:

Ben kaza anında sadece gümbürtüyü hatırlıyorum. Sonrasında eşimin kendine gel bir şey yok bir şey olmadı sanada bebeğimize de diye beni sarsmasını. Sonrasında eşim arabadan inip adama ne yapıyorsun sen ne yapıyorsun karım hamile ne yaptın sen dediğini duydum :14: İşte ben orda kendime geldim. O zamana kadar donmuş şekilde oturuyordum. :14: Ağlama krizine girdim. Beni kendi tarafımdan çıkaramadılar. Eşimin tarafından çekip çıkardılar ve ben bebeğimi düşünmekten dizlerimin acısını anlamamışım. :14: Hastaneye girerken ayağa kalkmak isteyince farkettim. :14:

Benim bebeğimin canına kasteden o pis sarhoşu Allah'a havale ediyorum. Kaçmadı, kaçamadı ama kendi sarhoş diye ifadeye oğlunu göndermiş. Allahından bulsun inşallah. Benim ve eşimin ömründen ömür götürdü.:14:

Canım çok geçmiş olsun. Halin gözümde canlandı çok üzüldüm.Allah bu aceleci şöförlere akıl fikir versin. 70le gittiğim yolda okula varasıya arkamdakiler devamlı sellektör yapıyorlar hızlan diye.Ama hem bu dünyada hem öteki dünyada Allah cezalarını verir bu magandaların.

ben 7 yıldır annemden uzaktayım.ilk yıllar daha çok koyuyordu.şimdide ne zaman sıkıntıya düşsem annemin yokluğu bir kat daha koyuyor.özellikle hamilelik gibi özel bir durumda yanımda olmaması çok kötü.annem 2 ay önce geldi 1 hafta kaldı gittide.babam daha kızını hamile halini göremedi bile.neyse ben hep çoluk çocuğa kavuşunca anne özleminin biraz olsun dineceğine inananlardanım.inşallah seninde öyle olur.

inşallah canım bende öyle umuyorum,Allah bizi onlara dahada yaklaştırsın biran önce ben hep öyle dua ediyorum...

kızlar ben bu hafta bi kaç kere gece çok yandım ateş bastı resmen elimi ayağımı ve düşününce şöle bi kanıya vardım çok gec deil ama 8-9 gbi tatlı yersem yanıyorum, bu neyle bağlantılı olabiilir, şekeri olan arkadaşlarım böle bişey yaşadılar mı? yaşıyorlar mı yada? biz de pazartesi şeker yüklemesi gidicez.

kızlar pek takip edemiyorum bu aralar bir haftalığına ailemin yanındayım arzu_mu sadece seni görebildim çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda herşey düzelir....

benimde 26 hafta sonunda kontrolüm vardı bebiş 780 gr. dedi dr. bana biraz az geldi, sizce nasıl...kilo annenin ve babanın fiziki durumuna göre değişiyormuş...

kızlar merhaba,geçmişi okumadan önce derdimi sorayım dedim :( sağ kasığım yada kasıgım sandığım yer çok ağrıyor:50:yürüyemiyorum ağrıdan,yürürken acıyor ve batma yapıyor:14:bugün uzun bir aradan sonra kursuma gidip azcık dikiş diktim,ordamı yordum kendimi acaba:44:iki saattir uzanıyorum geçmedi hala:31:ne yapabilirim sizce:43:

kızlar yarın şeker yüklememiz yapılacak,çok merak ediyorum sonucum nasıl olacak diye... birde bende tansiyon mu var acaba diye endişenelenmeye başladım...bazen dururken nabzım çok hızlı atıyor... zaten eski halimden eser yok..çok çabuk yoruluyorum..az biraz yürüsem nefes nefese kalıyorum :50: bu neyle ilgili olabilir ki acaba?sizde de oluyormu böyle çabuk yorulma tansiyon çıkması fln??

kızlar ben bu hafta bi kaç kere gece çok yandım ateş bastı resmen elimi ayağımı ve düşününce şöle bi kanıya vardım çok gec deil ama 8-9 gbi tatlı yersem yanıyorum, bu neyle bağlantılı olabiilir, şekeri olan arkadaşlarım böle bişey yaşadılar mı? yaşıyorlar mı yada? biz de pazartesi şeker yüklemesi gidicez.

Şekerle yada tatlıyla alakası var mı bilemiyorum ama sabaha kadar ben de yorganın üzerinde yatıyorum cayır cayır yanıyorum:)) Bence hafta ile ilgilidir kan basıncı arttıkça nanıyosssssssss:))))

kızlar merhaba,geçmişi okumadan önce derdimi sorayım dedim :( sağ kasığım yada kasıgım sandığım yer çok ağrıyor:50:yürüyemiyorum ağrıdan,yürürken acıyor ve batma yapıyor:14:bugün uzun bir aradan sonra kursuma gidip azcık dikiş diktim,ordamı yordum kendimi acaba:44:iki saattir uzanıyorum geçmedi hala:31:ne yapabilirim sizce:43:

Canım o kadarcık şeyden yorulmamışsındır hemen suçlama kendini. Uzun süren kasık ağrısında doktorunuzu arayın diye bir yazı okumuştum. Doktorunu ara sor bence.:17:

Canım benimde sol kasığımda 2 gündür batma yürürken zorlama sancı var. Bence büyüdükleri için olabilir.. Geçmiş olsun bol bol sol tarafına yatıp dinlen:))

bence hiç korkma ben 1 ay önce yaşadım benzerini çok korktum hemen doktora gitiim ultasonla baktı bişey yok dedi idrarda yanma falan da yok olabilir ağrı dedi gönderdi doktorum. sonra netten çok baktım etrafıma sordum bazı insanların hamileliklerinde oluyormuş hala zaman zaman çok ağrım oluyor bazende oturup kalkarken gezerken batma oluyor. yine doktoruna git tabi ama korkma bence canım..

kızlar yarın şeker yüklememiz yapılacak,çok merak ediyorum sonucum nasıl olacak diye... birde bende tansiyon mu var acaba diye endişenelenmeye başladım...bazen dururken nabzım çok hızlı atıyor... zaten eski halimden eser yok..çok çabuk yoruluyorum..az biraz yürüsem nefes nefese kalıyorum :50: bu neyle ilgili olabilir ki acaba?sizde de oluyormu böyle çabuk yorulma tansiyon çıkması fln??

bugün bende seker ölçümü için gittim aç karnına serbet gibi su içiriyorlar 75 gr.ben içmemle çıkarmam 5 dk sürmedi ee dolayısıylada iptal oldu:14:

En son Çapa'daki kontrolümde kan grubu belirlemek için test yapılmıştı.. Kendimi bildim bileli kan grubum B rh +
Aslında ben yıllar önce kan grubuma baktırmış, kan grubu kartımı da sürekli yanımda taşırdım..
Ama kan grubumu sordukları anda şans işte kartım cüzdanımda eşimdeydi..
Biz emin olalım kendimiz tekrar bakalım diye testi tekrar ettirdiler..
Sonucumu aldığımda şaşırdım bir sorun var galiba dedim çünkü AB rh + çıktı..
Tekrar incelediler sonucu değerlendirdiler sorun yok kan grubunuz bu dediler..
Ben tekrar randevumda doktora sorarım diye üzerinde durmadım ama aklımın bir köşesindeydi..
Bugün Çapa kan merkezinden beni aradılar..
Kan grubum A3B olarak çıkmış ama A olan kısmı özel bir kan grubu dediler..
Ve çok çok ender görünen bir kan grubu.. Hamile olduğum için daha da önemliymiş..
Size kan verilmesi gerekirse ciddi sıkıntı yaratır çünkü bu kan grubu yok denecek kadar az diyorlar..
Kan grubu derken alt gruplardan da bahsediyorlar..
Siz her kan verdiğinizde kan grubunuz farklı da çıkabilir dedi bayan..
Benden acil olarak 1-2 tüp kan alıp Fransa'ya moneküler incelemeye gönderecekler.. Eğitim araştırma olduğundan sanırım ücret talep etmeyeceklermiş..
Çok farklı ve özel bir durum araştırmamız lazım diyerek hastaneye çağırıyorlar..
Bebek için zararlı mıdır dedim şu an tam net bir şey söyleyemeyiz diyorlar..

Artık bundan sonra daha ne kadar aksilik yaşarım acaba? Çıldırma noktasına geldim nihayet..
allah allah dağılsın artık şu kara bulutlar nedir bu ya.duymuştum senin bahsettiğin bu durumu.belkide haberlerde izlemiştim.yalnız bunca yıldan sonra farkedilmesi hemde hamilelikte farkedilmesi çok enteresan.insanların hayatında bazı dönemler sorunlu olabiliyor hatta hep üstüste geliyor.bence sen böyle bir dönem yaşıyorsun.mesela ben 2012 yi sonu hariç hayatımdan çıkarıp atmak isterdim.hastaneden çıkamamıştık ailecek.ama insanın talihi bir yerde dönüyor.hep böyle devam edecek değil ya.dua edelim bu dönüş artık hemen olsun.

benim yaklaşık 2 haftadır sürekli bir tuaflık var üstümde.tansiyonum düşük çıkıyor geneelde.kalp atışım dakikada100-110 civarı.sanki kulaklarımda hissediyorum kalp atışını.dediğin gibi merdiven çıksam bacaklarım tutmuyor sanki oksijen ulaşamıyor bacaklarıma..kan tahlili yaptırdım bugün sonucu aldım.doktorum herşey normal çıkmış dedi.hamilelikte bu yaşadıkların çok normal dedi.ama bende panikatak vardı şimdi tekrarlıyor mu acaba diyorum.zaten psikolojik olarakta çok gerginim.açıkcası bu hamilelikte insanın vücudu bir garipleşiyor.hergün yeni bir yerden birşey çıkıyor.sende yarın gitmişken bir kan tahlilide yaptır istersen tiroit hemoglobin falan baksınlar.çünkü anlattığın durum kansızlıktan yada tiroitten falanda olabilir.

selam kızlar ara ara giriorum buraya:)

bugün dr a gittik kontrole dr. herşey çok normal gidio dedi bebişimiz bugün poposu ağagıda duruoduama dr. yeri daha geniş döner büyük ihtimalle dedi:)
bugün 24+0 dayız ve bebişim 660 grammış bende toplamda 4.5 kilo aldım:)) şimdilk böyleyiz:)

Back
X