2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
offf kirpikucu senin yüzünden hamilelelik takvimimde yarın ne yazıcağını görüyorum hiç bi heyecanı kalmıyo hahahahha:))))

so sorry şekerim ama merak ettim ne kadarlık hamile olduğunu hahaha :) bak 1 gün var aramızda bende sadece bel ağrısı var bide sabah kalktığımda hafif bulantım var o kadar ama bel ağrısı ağır basıyor kalp atışlarınıda duydum bi problem yok gözüküyor sen duydun mu kalp atışlarını?

canım benim duacınım inşallah boş değildir kese

dün aksam test yaptım ve sonunda muhtessem cizgi cıktı inş doktora gidicem kesinlescek inş ilk bebegim cok heyecanlıyım

Boş değildir inşallah canım daha 25 mm'e akdar yolu varmış kötü şeyler düşünme. Dualarımız seninle canım inşallah bebeğin seninledir... Hakkınızda hayırlısı olsun

Cnm inşallah normal gebeliktir belki doktor görememiştir, umarım güzel haberini alırız kendini çok üzme olurmu sabretmek çok zor ama başka bir doktora da görünsen keşke...

dün aksam test yaptım ve sonunda muhtessem cizgi cıktı inş doktora gidicem kesinlescek inş ilk bebegim cok heyecanlıyım

hayırlı olsun tatlım Rabbim sağ sağlim kucagına almayı da nasip etsin inş.

tebrikleer :))) inş sağlıkla gelir bebişiniz
günümüz tahmini doğum tarihlerimiz aynıymışş :)
Aslında ben hep sizin takviminizi okuyorum arada bir gün varda :)
aaa ben sizi ilk defa görüyorum, 1 güncük varmış aramızda evet :)))

arzu_mu kuzu nerelerdesin,nasılsın,bebişin nasıl ??? belki unutmussundur beni mart annelerinden.topiği senin actıgını görünce cok cok mutlu oldum Rabbim bebişini sana bagıslasın.çok öptüm kendine ve miniğe cok iyi bak Allaha emanet ol

Hayırlı olsun bana çok yakınsınız tarih olarak

aaa ben sizi ilk defa görüyorum, 1 güncük varmış aramızda evet :)))[/QUOTE]
Nektar!!!

Evet buraya yeni yazdım ondandır
Siz keseyi gördünüz mü kalp atışları için ne zaman gideceksiniz
Benim doktorum hep karından baktı
Haftaya bebeği görmek için çağırdı kalp atışı için bayramdan sonra dedi öf ya çok uzun
Bide hamileliğini öğrenenler ailelerine söyledimi, ne zaman söylemeyi düşünüyo???

Son düzenleme:

bende sık tuvalete çıkmak ve ağrıyan büyüyen göğüsler dışında bi problem yok:) yarın duyucam inşallah kalp atışlarını:) sen ne zaman duydun

Dur bakalım daha haftaya bir git. Şimdiden panikleme. Karnından mı baktı yoksa alttan mı? Yolk sacı görebildi mi?

bende sık tuvalete çıkmak ve ağrıyan büyüyen göğüsler dışında bi problem yok:) yarın duyucam inşallah kalp atışlarını:) sen ne zaman duydun

ben 11.10. geçtiğimiz perşembe gördüm kalp atışını çok heyecan verici :) mutlaka haber ver gelince duyduğun zaman ki heyecanını paylaş bizimle hayırlısıyla inşallah..

canım dualarım seninle,umarım bebeğini görürsün keseciğinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…