2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Kızlar canlarımsınız, çok sağolun yorumlarınız için. Biraz sakinledim, eşim gidip kahvaltı aldı bana, hiç konusunu açmadık. Nihayetinde annesi işte onun siniri geçer bir süre sonra, benim kırgınlığım geçmeyecek. Bebeği yabancıya bırakacağıma babaanesi bakar diyordum, onu da istemiyorum artık bakmasın. Beni benimsemeyen çocuğumu da benimsemez herhalde. Ben uzak durmayı da denemiştim, canına minnet aylarca görüşmüyoruz en son bi bahane eşimi çağırıyor sadece. Ben karşıdan çok aptal görünüyorum sanırım. Bir sürü şeyi anlamazlığa gelip alttan almanın sonucu bu tabi, gayet normal. Bir şey de kaybedeceği yok, istemiyor işte zorla mı...Kendi kayınvalidesinden çok çekmiş, hep torun ayırmış, gelin ayırmış onlara eziyet etmiş kadın. Şimdi kayınvalidem kendini melek gibi görüyor ama o zamanın şartları ayrı şimdinin ayrı bana da bir versiyonunu yapıyor haberi yok. Ben onun hayalindeki gelin değilim belki ama sonuçta o da benim hayalimdeki kayınvalide değil.
Minikkuş seninki de az değilmiş hani, beterin beteri var işte. Eminim bundan 5-10 sene sonra kimin ne olduğunu anlayacaklar ama iş işten geçmiş olacak.

benimki de güya çok çekmiş. ve ben evlenmeden önce hep şöyle düşündüm o çekmiş bana zararı olmaz. evlenmeden öncede annemden daha samimiydim.

bazı insanlar ben çektim o da çeksin diye düşünüyor. bazısıda ben çektim o çekmesin anlayışında.

geçmiş olsun canımmm dün çok konuştun nazarımız mı değdi sanaaa
çok şükür bebişin iyimiş görmüş oldun iştee ne güzelll

cnm tşkler, yok kız ne nazarıı

yedigim birşey dokundu galiba, çünkü aynı zamanda ishal durumu olduu

bebişimi görünce zaten gözlerimde fluluk falan kalmadıııı fal taşı gibi açıldı gözlerimmm,

kızlar daha önce size göbek deliğimden bahsetmiştim :)

karnım büyüdükçe ne olduğu ortaya çıktı. damar gibi bişi. galiba benim kordonumu iyi kesmemişler. ondan olmuş olabilir. evde doğmuşum ben zaten. doğumdan sonra bunun için dr. gitsem mi. şu anda çok gözüme takılıor :)

çıktı mı dışarı. çocuğun burnudur o
bakalım benim ki çıkacak mı. annemin çıkmış çünkü.
onun için bant var mı sanki öyle bişey duymuştum. kıyafetlerden belli olmasın diye.

benimkilerde gelişme yok. bu sütüm olmayacağı anlamına gelir mi?
yok canım, sanırım bizim daha açık tenli olduğumuz anlamına geliyor, araştırdım açık tenli insanlarda bu damar görünmesi daha çok oluyormuş..pek hoş bir görüntü değil ama ne yapalım artık :)

muhtemelen soğuk geliyorum,doğru diyorsun. Sıcaklığı gösterme tarzımız bile farklı.. Bize gelmediğinde o suçu eşime atıyordu (yok bi hafta önceden haber vermemiş de hemen kızıyormuş da) ben de anlamazlığa geliyordum bundan sonra anlayıveririm ben de. O altı ayı ben de nasıl dört gözle bekliyorum anlatamam,izindi rapordu derken en azından gelecek marta kadar idare edecek o beni..Senin aynı evde bakar bence canım, o kadar da olmaz yani ama söylerken hiç mi utanmıyor ya..anlamıyorum millet gelinin torunun dibinden ayrılmaz hatta kavga çıkar bunlar böyle..komşunun kızına gider,sanki yaşlandığında komşunun kızı yanında olacak..İnsana bunları bile düşündürtüyorlar ya

kızlar sıkıntılı şeyler yaşıyorsunuz..
kayınvalide, görümce yada herhangi birileri.. bunlar hayatınızda öncelikli insanlar degil.. olmak isterlerse bunu kendileri zaten sağlarlar
demekki sizinkiler istemiyor. bu durumda üzülmenize değer mi?
insanlarla uyum içerisinde yaşamak gerçekten çok zor birşey.. ama öncelikle kriterleri kendiniz belirleyin, siz onlara göre degil, onlar size göre davransınlar.. uzaksa uzak, yakınsa yakın.. kendileri bilirler.
fakat bu durum eşinizle aranızda sorun yaratmaya başlıyorsa eğer o zaman onları kendi taktikleriyle vurmalısınız..
sizlerden çok daha akıllı degiller sonuçta. size çok küçük bir örnek vericem ki benim kayınvelidemle aram çok çok iyidir nazar degmesin ama yinede arada ufak tefek şeyler olabiliyor.. o zamanda ben bileyerek isteyerek kalbini kırıyorum mesela. eve gelince eşim anneme biraz sert çıkışmadın mı deyince aaa canım gerçekten mi hiç farketmedim, umarım çok üzülmemiştir yarın arar gönlünü alırım diyorumm orada söyleyecek birşeyi kalmıyorr anlıyacagız bazen safa yatmakta fayda varr

hem hayatta kimleri idare etmiyoruz kiii kaynana, iş yerinde müdürler, bazen kendi ailenn hayatın kendisi buu çok ciddiye almamak gerekirrr

canım nasıl oldun? daha iyi misin bugün? herkesler hasta olmuş, çok geçmiş olsun kızlar...

yok dışarı çıkmadı. ayy çıkmasın ya. ben tırsarım öle şeylerden. aynı seviye şuanda göbekdeliği ile. :)

keep bence takılma artık. benim de hayal kırıklığına uğradığım oldu. ama onun kendine faydası yok ki hep hasta.kendi derdinde.

benim kayınvalidenin şöle bi huyu var. asla ben yapmam etmemi doğrudan sölemez. hem bu tarz söyler. unuttum falan diyor ya mesela. zaten öncedende söylemiştim köye gitme planları yapıor. hemde ben lohusayken gidecekmiş. lohusa kelimesini bile kullandı.
neyse sonuç o bişiyi yapmak istemiorsa öle bi yaparki tamam bırak yapma dersin sonunda.

bakmak istemior. dolayısıyla aklım kalcak çocukta. çünkü bu iyi bakmayacağı anlamına geliyor. artık tanıdım yaşayacağım sıkıntıları biliorum. mümkün olacak mı bilmiorum ama eve yakın bi yer daha var bağlı olduğum kurumun. oraya geçmeye çalışcam. her tenüffüs gelirim sanırım eve. bi deri bi kemik kalırım sanırım. yaşayacağım stres de cabası.

doğru diyorsun canım, isteyince yapılabilir..bi duygu sömürüsü, bi iki ters lafa bakar ama işte insan taktik kullanmadan öyle içtenlikle olsun istiyor..neyse herşey istediğimiz gibi olmuyor işte. Bu arada o beraber alışverişe gittiği komşu kızını önce eşime almak istemiş k.valide, o istemeyince kayınbiraderime o da beğenmedi içinde kaldı sanırım Dilerim kayınbiraderim de aynı benim tarzımda biri ile evlenir ki büyük ihtimalle öyle olur

canım nasıl oldun? daha iyi misin bugün? herkesler hasta olmuş, çok geçmiş olsun kızlar...

gündüzleri iyiyim de akşama çıkar bunun iyiisi kötüsü
sabah ter içinde uyandım. gece yatarken iki yastıkla uyudum. öksürmedim, burnum da akmadı tıkanmadı. ama her yerim tutulmuş alışmadığımdan.

o da iyiymiş

merhaba canım heyet raporunu doktorun verir ama heyetten önce zaten senede 40 gün rapor hakkın var onu da kullanabilirsin..ayrıca çalışma şekilin gebelik için sorun yaratıyorsa doktorunla konuş,izne çıkana kadar masa başı bir iş için sana rapor verebilir sanırım.ve işyerin de çalışma şartlarını düzenlemek zorunda.

sen hiç kafana takmaa sonuçta oğlu seninnn çizgini sakın bozma.. kendinide üzmee

e yakın yer varsa geç canım tabi, iyi bakmamak biraz aşırı olur ona ihtimal vermem (bakacağı bir bebek ve de kendi kanından sonuçta) ama köye gider diyorsan bilemem. Ne garip şeyler bunlar ya, havsalam almıyor valla nasıl bir düşünce silsilesidir nasıl bir mantıktır...

keep bence takılma artık. benim de hayal kırıklığına uğradığım oldu. ama onun kendine faydası yok ki hep hasta.kendi derdinde.
Allah şifa versin canım, Allah korusun dilemem öyle birşey ama iki komşu kızına hem de minikkuşun deyimiyle cücük kadar aklı olmayan iki komşu kızına tercih edileceğimize geçerli nedenler daha az kalp kırardı herhal..Amma doğru diyorsun, takıldım resmen, sabahtan beri aynı konu geçmedi bi türlü

iki yastık mı o niye ki,ter iyidir ama sonrasında üşütmeden duş alıp hemen üstünü değiştirirsen daha çabuk atlatırsın. Umarım geçer çabucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…